• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını terk edildikten sonra öğrenen var mı?

Ben Türk erkeği aldatıyor diye düşündüğüm için İrlandalı biriyle evlenmiştim. 6 yıl evli kaldım.Geçen yıl boşandım. Bıkmıştım artık maceralarından. Birkaç kez duymuştum ama ihtimal vermedim. Benim kartımla bir ajanstan hayat kadını sipariş etmiş.Detaylarda görünce poposuna tekmeyi attım.5 yaşında bir oğlum var. O benim prensim. İnşallah babasına çekmez. Annem bize hep düzgün kadın olmayı öğretmişti ama kaderde olunca birşey yapamıyorsun.Meğer arkamdan kaç defa iş çevirmiş.

Ben Türk erkeği aldatıyor diye düşündüğüm için İrlandalı biriyle evlenmiştim. 6 yıl evli kaldım.Geçen yıl boşandım. Bıkmıştım artık maceralarından. Birkaç kez duymuştum ama ihtimal vermedim. Benim kartımla bir ajanstan hayat kadını sipariş etmiş.Detaylarda görünce poposuna tekmeyi attım.5 yaşında bir oğlum var. O benim prensim. İnşallah babasına çekmez. Annem bize hep düzgün kadın olmayı öğretmişti ama kaderde olunca birşey yapamıyorsun.Meğer arkamdan kaç defa iş çevirmiş.

Hepsi aynı hepsi bugün arkadaşım da eski İngiliz eşinden bahsetti benzer şeyler. Allah layıklarını versin.

Yazışmalarını gördüm. Bence başlamadan bitmiş olan bir ilişkinin ağıdını yakmak çok gereksiz. Gençsin ve önünde seni bekleyen bir hayat belki daha hayırlı kısmetlerin var bu nedenle üzülme ve hayatına devam et. İnsanlar biraz değişti. Erkeği kadını yok artık herkes değişik maceralar arıyor kendine. Umarım böyle insanlar hayatının kalanını sürünerek geçirirler. Kimse için gözyaşı dökme canım. Umarım herşey daha iyi olur.

Zaten konularindan takip ettigim kadariyla güven vermeyen bi tipti bi negatiflik vardi 33 degilde sanki 20li yaslarda ki ergen yetmeler gibi davraniyodu
Hiç böyle düşünmezdim artık düşüneceğim. Eski nişanlısıyla da ayrılmış biriydi bu sebebini maddiyat olarak göstermişti bana. Var bir garipliği ki kimseyle yapamamış bu yaşına kadar tek saygı ile biten ilişkisi dahi olmamış.

Ben evliyken aldatildim. Insan gercekten travma yasiyor. Ben de kendimi degersiz ve korkunc hissediyorum. Üstelik benim esim beni o kadin icin terketti su an. Bana hakaretler ederek, o kadini nasil sevdigini ve hayatinda kimseyi böyle sevmedigini yüzüme haykirarak. Kadinin da evli oldugunu yazayim da tam olsun. Bence siz halinize sükredin. Beterin beteri var. Umarim bir an önce atlatir ve mutlu olursunuz :)

Ne kadar şanslisin.Bende gecen gun aldatildigimi ogrendim senin ki seni en azindan terk etmis benim ki hem fiziksel hem duygusal sayisina bakamadigim cok kisiyle aldatmis ustune bi de beni el altinda tutmaya calisiyormus.

Tum bunlari ameliyat surecimde yapiyor 3 hafta evde yatmak zorunda kaldim.Telefonunu kurcalayinca ogrendim.

Ruh halimden bahsetmek bile istemiyorum onume gelene kahkalaratarak yasadiklarimi anlatiyorum :KK71:Galiba delirdim ya da delirmek uzereyim cunku once aglayarak anlatiyorum ardindan basiyorum kahkayi :rolleyes:Onu Allah'a havale ettim benim yasadigim caresizligi ve ruh halimi yasamasi icin :KK28:

Bu zamanlar geçecek. Değersiz değilsiniz ama böyle hissetmeniz normal. Hayatta her zaman "doğru" insanlarla karşılaşamıyorsunuz. Bazıları sizi severken bazıları kalbinizi kırıp sizi aldatıyor. Bu da onlardan biriymiş. Sizinle ilgili ya da sizin kontrolünüzde olan bir olay değil. Kendinize yüklenmeyin. Bu sizin hayatınız ve eski sevgiliniz de hayatınıza figüran olarak giren, biraz canınızı acıtıp çıkan biri. Bu hala sizin hayatınız ve kim çıkarsa çıksın devam edecek. Böyle rezil biriyle birlikte olmaktan kurtulup sahte bir mutluluk yaşamaya devam etmediğinize sevindim. Şu an çektiğiniz acı gözünüze perde indirecek ve sağlıklı düşünemeyeceksiniz bir süre. Ama zehirli bir insan hayatınızdan çıktı, bundan sonrası daha güzel olacak.

ben aldatılmanın alasını yasadım
eşimden once sözluydum ben

en yakın arkadasımın abisi ...aıle dostumuzun oglu uzun soluklu bırsey ... askerden gelınce nişan akabınde dugun olacaktı
askerden geldı
farklı geldı
benım zamanında tanıstırdıgım arkadasımla kendısının resımlerını gordum etıketlenmıs ama onaylamamıs .
sonra telefonu hep mesgul whatsaap hep onlıne

kafam karısık nişanı erteleyelım senı uzmek ıstemıyorum dedı ve 3 ay ıcınde evlendıler arkadasımla o sahıs :)

evlendıkden 6 ay sonra da bosandılar :D

onlar yenı evlendıgınde ben malı musavır bır arkadasımla ortak olup ofıs actım kendımı ıse verdım
basımı ısten kaldırmıyordum
sımdıkı esım karsıma cıktı ozaman ...
zaten tanıyordum ama hıc evlenmeyı dusunecegım bırı degıldı zaten evlılık dusuncem tamamen bıtmıstı asla dıyordum asla ama asla evlenmem

sımdıkı esım benı ıkna ettı :D
3 ay ıcınde de bız evlendık
ben yenı evlıyken arkadasım dedıgım kadınla evlenen hayvan kılıklı sahısın bosandıklarını ogrendım :D

3 bucuk yıllık evlıyım 2 yasında kızım var bu ctesı kızımın dogum gunu :)

iyiki...

yani demem o kı
sımdı uzuldugunuz sey ıcın sonra ıyıkı dıyeceksınız

Ben evliyken aldatildim. Insan gercekten travma yasiyor. Ben de kendimi degersiz ve korkunc hissediyorum. Üstelik benim esim beni o kadin icin terketti su an. Bana hakaretler ederek, o kadini nasil sevdigini ve hayatinda kimseyi böyle sevmedigini yüzüme haykirarak. Kadinin da evli oldugunu yazayim da tam olsun. Bence siz halinize sükredin. Beterin beteri var. Umarim bir an önce atlatir ve mutlu olursunuz :)

Başkalarının üzüntüsüyle asla halime şükretmem. Eşinizin o kadına gösterdiği şeyin sevgi olmadığını da dışarıdan bir göz olarak söyleyeyim istedim. Hiç de değersiz ve korkunç değilsiniz insan kendine bunu telkin edemiyor ama başkalarına söyleyebiliyor işte.

ben aldatılmanın alasını yasadım
eşimden once sözluydum ben

en yakın arkadasımın abisi ...aıle dostumuzun oglu uzun soluklu bırsey ... askerden gelınce nişan akabınde dugun olacaktı
askerden geldı
farklı geldı
benım zamanında tanıstırdıgım arkadasımla kendısının resımlerını gordum etıketlenmıs ama onaylamamıs .
sonra telefonu hep mesgul whatsaap hep onlıne

kafam karısık nişanı erteleyelım senı uzmek ıstemıyorum dedı ve 3 ay ıcınde evlendıler arkadasımla o sahıs :)

evlendıkden 6 ay sonra da bosandılar :KK70:

onlar yenı evlendıgınde ben malı musavır bır arkadasımla ortak olup ofıs actım kendımı ıse verdım
basımı ısten kaldırmıyordum
sımdıkı esım karsıma cıktı ozaman ...
zaten tanıyordum ama hıc evlenmeyı dusunecegım bırı degıldı zaten evlılık dusuncem tamamen bıtmıstı asla dıyordum asla ama asla evlenmem

sımdıkı esım benı ıkna ettı :KK70:
3 ay ıcınde de bız evlendık
ben yenı evlıyken arkadasım dedıgım kadınla evlenen hayvan kılıklı sahısın bosandıklarını ogrendım :KK70:

3 bucuk yıllık evlıyım 2 yasında kızım var bu ctesı kızımın dogum gunu :)

iyiki...

yani demem o kı
sımdı uzuldugunuz sey ıcın sonra ıyıkı dıyeceksınız

Olaylar aynı olmasa da benzer ama benim arkadaşım yüz vermemiş allahtan. Yıkılsın dursun orada ikimizi de kaybetti. Hep kaybetmeye mahkum böyle tipler. Sizin adınıza çok sevindim.

Bu zamanlar geçecek. Değersiz değilsiniz ama böyle hissetmeniz normal. Hayatta her zaman "doğru" insanlarla karşılaşamıyorsunuz. Bazıları sizi severken bazıları kalbinizi kırıp sizi aldatıyor. Bu da onlardan biriymiş. Sizinle ilgili ya da sizin kontrolünüzde olan bir olay değil. Kendinize yüklenmeyin. Bu sizin hayatınız ve eski sevgiliniz de hayatınıza figüran olarak giren, biraz canınızı acıtıp çıkan biri. Bu hala sizin hayatınız ve kim çıkarsa çıksın devam edecek. Böyle rezil biriyle birlikte olmaktan kurtulup sahte bir mutluluk yaşamaya devam etmediğinize sevindim. Şu an çektiğiniz acı gözünüze perde indirecek ve sağlıklı düşünemeyeceksiniz bir süre. Ama zehirli bir insan hayatınızdan çıktı, bundan sonrası daha güzel olacak.

Çok teşekkür ederim. Nefret ediyorum ondan nefretim de geçse belki normalleşeceğim.

Ne kadar şanslisin.Bende gecen gun aldatildigimi ogrendim senin ki seni en azindan terk etmis benim ki hem fiziksel hem duygusal sayisina bakamadigim cok kisiyle aldatmis ustune bi de beni el altinda tutmaya calisiyormus.

Tum bunlari ameliyat surecimde yapiyor 3 hafta evde yatmak zorunda kaldim.Telefonunu kurcalayinca ogrendim.

Ruh halimden bahsetmek bile istemiyorum onume gelene kahkalaratarak yasadiklarimi anlatiyorum :KK71:Galiba delirdim ya da delirmek uzereyim cunku once aglayarak anlatiyorum ardindan basiyorum kahkayi :rolleyes:Onu Allah'a havale ettim benim yasadigim caresizligi ve ruh halimi yasamasi icin :KK28:

Ben de aynıyım bi gülüyorum bi ağlıyorum. Delirmekten korkuyorum ama öyle değil galiba normalleşmemiz için bu gerekli. Zaten yaşarlar. Böyle insanlar hep kaybetmeye mahkum teselli için söylemiyorum. Her önüne geleni aldatırsa nasıl mutlu olacak erkekler hep yakalanıyor bir de bugüne dek yakalanmadıklarını ne gördüm ne duydum.

Benzerini yaşadım kendimi hiçmişim gibi hissettirmişti ama zaman geçtikçe o sizin için bir hiç oluyor ☺️

Şu an tek istediğim bir şekilde beter olduğunu görebilmek. Çok büyük ve saf bir sevgi vardı içimde maalesef aynı saflıkta ve büyüklükte bir kine evrildi.

Sorum yukarıdaki gibi. Terk edilmek ve aldatıldığını sonradan öğrenmek üst üste gelince bilmiyorum ne yapacağımı siz ne yaptınız lütfen cevap verin bana. Kendimi değersiz ve aşağılık hissediyorum.
Karşınızdaki kişinin değersiz ve aşağılık olmasını niye kendinize mal ediyorsunuz ? Bunları siz hak ettiğiniz için yaşamadınız, karşınızdaki kişi kim olsaydı bunu yapacaktı çünkü karakteri o. Kurtuldum diye sevinin bence.

Lise dönemimde yaşamıştım öyle bir şey. Sonra ayırdım kızla, yoluma devam ettim. Vaktimi harcamasaydım daha iyi bile olurdu.

Back
X