Aldatıldıktan sonra son konuşmamızda söylemedikkerim için dert edindim

rumeysaanur09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
15
2
16
26
Merhabalar
Uzun süreli ilişkimde aldatıldığımı öğrendim.Açıkçası bir iki aydır şüphedeydim.Ve eski sevgilim de az yazmaya bazen de soğuk davranmaya başlamıştı.Son zamanlarda daha da sıklaştı ve artık aldatıldığımdan emindim.Sadece yüz yüze görüşmek için günlerin geçmesini bekliyordum.Sık görüşemiyorduk çünkü.Son zamanlarda tartışmıştık tamam deyip zamaba bırakmıştık.İki hafta kadar önce yazdım.Bana dedi ki ben seni oyalamadım zaten senin zorunla geldik bu noktaya zaten söyleyecektim vs vs.Kendimi üzerim zarar veririm diye bir türlü ayrılık mesajı da yazamamış.Böylece kendinden soğutmaya çalışmış.Her neyse..Nasıl böyle yapabildin nasıl bir miden var yazıklar olsun emeklerime vs vs en sonunda sana sahte mutluluklar hadi bak işine dedim.Ama ona daha ağır şeyler söylemediğim için şimdi pişmanlık duyuyorum.Konuşma anında aklıma gelmedi sanırım kendimi anlatırken olayı algılamya çalışırken.Atıyorum karaktersiz ahlaksız pislik bunları da demek isterdim içime saçma bi dert edndim.İki hafta oldu.Şimdi mesajda yazsam mı nasıl kurtulabilirim bu düşünceden?Gün geçtikçe daha iyi hissediyorum bu sefer de bubu taktım kafaya

Kesinlikle yazmayın. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey seviyeyi bozmamak. Öbür türlü aldatan kişinin seviyesine inmiş olursunuz, tavrınızı koruyun ki sizin onun için kendinizi paralamadığınızı bilsin, hayatınıza devam ettiğinizi bilsin. Yoksa hala daha onu düşündüğünüzü sanacak en basitinden. Onu da geçtim böyle bir erkeği bu saatten sonra düşünüp de mesaj yazmak için emek harcamaya bile değmez.

Merhaba; bana kalırsa bu durumda en iyisi bırakmak. Ne kadar intikam almak istesek ne kadar karşı tarafı kırmak istesek de en sonunda üzülen sadece biz oluyoruz. Olan olmuş size çok acımasız davranmış bence bunun üstüne ne söyleseniz bir anlamı olmaz. Şey gibi işte konuşuyorsunuz ama duvara sonra onlar size tekrar çarpıyor. En fazla sinirlendirebilirsiniz bu da size daha fazla zarar vermesi için bir koz. Hayatınıza devam edin boşverin.

Anlamadım ben öyle bi mesaj beklemiyorum .Yanlış anlamışsınız.O benim kendime zarar vereceğimden bir türlü yazaammış ayrılalım diye onu kast etmiştimPeki teşekkür ederim

Aynen teşekkür ederim sadece içimde kaldı işte neden demedim ki diye..Bi yandan da iyi bir şey ne kadar çok kötü kelimeler olmasa da terbiyemi bozmamış olmuş kendimi güzelce ifade edip bak işine dedim.

Pekii teşekkür ederim.İyi tarafından bakalım öyleyse her ne kadar çok kötü kelimeler olmasa da yine de terbiyemi bozmamış oldum.Kendimi ifade ettim ve bitirdim.Anlamış ve farkındadır zaten yazık ettiğinin.Sağolun

Haklısınız teşekkür ederim.Cesareti yoktu karşıma çıkmaya yaptığı pisliği anlatmaya.Aklınca beni oyalacaktı gittiği yere kadar.En iyisi susmak.

Anlamadım ben öyle bi mesaj beklemiyorum .Yanlış anlamışsınız.O benim kendime zarar vereceğimden bir türlü yazaammış ayrılalım diye onu kast etmiştimPeki teşekkür ederim
Haha yanlış anladığım için özür dilerim Yani, aklın yolu birmiş. Kendinizi yormayın.

Şu an üzüntünüzden dolayı mantıklı düşünemiyorsunuz. En iyisi telefonunuzun notlar kısmına içinizden gelen her şeyi yazın. Yazmak her zaman rahatlatır

Haha yanlış anladığım için özür dilerim Yani, aklın yolu birmiş. Kendinizi yormayın.
Şu an üzüntünüzden dolayı mantıklı düşünemiyorsunuz. En iyisi telefonunuzun notlar kısmına içinizden gelen her şeyi yazın. Yazmak her zaman rahatlatır
Kesinlike..Bunu yapmıştım tekrar yapayım sağolun ama gün geçtikçe daha iyi oluyorum teşekkür ederim

Seni haketmeyen birine hakaret etmek bile ona mukafattır . Arkana bakmadan yoluna devam et

Bence agzindan çıkan tükürüğü bile haketmeyen birine 2 cift kötü sözü bile bir cok gör.O an yapmamissin şimdi yazman off yakamdan düşmedi demesine sebep olur.Bir gün kendisi karşına dikilir o zaman içinden gelirse aklina geleni sayarsin.Hayat bu olmaz deme.Ama önüne bak mutlu olmak hakkin fırsatları kaçırma

Aynen kesinlikle
Aynen kesinlikle öyle asla yazmayacağım vazgeçtim.Terbiyemi bozmamış oldum bu açıdan düşünüp vazgeçiyorum teşekkür ederim

Eğer içini rahatlatacaksa yaz gitsin yahu ne düşünüyorsun? Hala geri dönme ümidi falan taşımıyorsun herhalde? Adam seni aldatmış sen ona pislik demeye mi çekiniyorsun? Adam pislik zaten. Şimdi söylesem doğru olur mu diye kaygı yapmana sebep olan şey ne mesela?

Ben daha önce aynı şekilde içime attığımda gece uyku uyuyamıyordum, sürekli kafamda ona olan öfkem dönüp duruyordu. Bir güzel mail döşedim. İçinde hakaret, aşağılama ne ararsan var ama o bana inanılmaz küfürler eden, beni tehdit eden narsistik bir manyakti. O kadar zaman susmuştum, bir gün dedim o kim ki yahu? Bana bunları yapan bir pislik, ben neden susuyorum? Baktım ki içimdeki öfkeyi ona karşı dökmenin düşüncesi bile beni rahatlatıyor, neden yapmıyorum ki dedim neyi bekliyorum. Nasıl rahatladim tarifi yok. Benden öyle şeyler beklemediği için suratına tokat yemiş gibi oldu. Hiç beklemediğim naiflikte sorgulayan türde bir şeyler yazmış cevap bile vermedim. İçinde tutacağına yaz gitsin ne düşündüğünü umursama bile

İşte yanlışı burada yapıyoruz. Bizi aldatan, aşağılayan, bu derece uykusuz bırakan bir adamın hala ne düşüneceğini önemsiyoruz. "off yakamdan düşmedi" diye düşünecek diye içinde öfkesini biriktiriyor. Ben de aynı şekilde susmuştum ama bir türlü geçmemişti öfkem. Yani bu saatten sonra o kim ki ne düşünürse düşünsün umursamamaliyiz. Önemli olan bizim ne hissettigimiz, bizim içimizin ferah olması.

Açıkçası onu degilde kendimi düşündüğümden "aman düşmedi yakamdan"demesi beni kahrederdii.Onu düşündüğümü bilmesi ya da sanmasini istememem kendimi önemsedigimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…