Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Eşiniz sizi sevseydi aldatmazdı biraz gözünüzü açın arkadaşları kötü diye de kendinizi kandırmayın eşiniz nasılsa arkadaşları da aynı yuvasını düşünense biraz erkek olsun da gözü başka yerlere kaymasın ha sizden korkmasına gelince korksaydı yapmazdı Nasıl olsa kızıyor ama affediyor diye düşünüyordur

Ünlü bir söz vardır ' bir kez aldatılırsanız bu karşınızdakinin suçu ikinci kez aldatılırsanız bu sizin suçunuzdur' güveninizi kaybetmiş bir kere

Ben cok capkin, sinsi bi insanim. Bi de evli saf bi arkadasim var. Bu saf arkadasima baski yapiyorum su kiza yuru, bu kiza numarani ver ben konusayim diye. Hatta o kadar kotuyumki silah dayiyorum kafasina. Bu saf arkadasimda tipis tipis gidip flortlesiyor bir o bir ben kizla yazisiyoruz. Bu saf arkadasim kizla her konustugunda bana agliyor yapma, etme, konuşturma beni, yuvam var. İnandiniz mi? Bi insanin arkadaslari ne kadar kotu olabilir esiniz cocuk mu?

Bak bacım eğer ailen arkanda değilse sus otur 3maymunu oyna.gez toz arkadaşlarınla takıl para biriktir kendine belliki durumu iyi kocanın.bu Ada'ma sakın ola güvenme ve sevme kullan.ama dersen ben başka hayat kurucam boşan.belliki halen seviyorsun.sen kendine odaklan.mesela ne Mutlu ediyorsa seni onu yap.hergün kuaföre git al çocuğunu gez eve bişeylermi almak istiyorsun al.kilo ver ve en önemlisi tak kulaklığı kuşağına aç müziği bol bol yürü.bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım bunları yaptım.eşinle Aran'a mesafe koy merak ettir kendini herşeyini anlatma.çok zor şeyler kimseyle paylaşma yarana basarlar çünkü ve bol bol dua et Allah kabul eder ben böyle atlattım ve benimde aklım başkasına kayarken zor toparladım kendimi neler oluyor hayatta.Allah korkusu olduğu için aileme yöneldim.eğer çok çaresiz kalırsan doktora git ilaç kullan

Ben aldatılan (hele birde defalarca aldatılan) kadınlarında kocalarını sevmeye devam ettiklerine inanmıyorum
Ya rahatları bozulmasın diye çekerler,yada başka şansları yoktur

Evet esiniz sizi seviyor gercekten inanin buna ve kendisi cok korkuyor o yuzden esinizin arkadaslari kotu zaten adam napsin suçu yokki onun masum esinizona sevgi ilgi anlauos gosterin korkutmayin arkadaslarini suclayin aman hee bide guven safakat saygi ve sevgi dolu yuvanizi aman bozmayin..
aslinda ne var biliyor musunuz siz esinizden daha kotusunuz yani nasil olurda bu konuyu ve esinizi sorgularsiniz cok kinadim sizi korkan ve masum bir esinizi burda sorguluyorsunuz ..
GERÇEKTEN PES SİZE !
Ayıp gunah bence hemen esinize gidin ve Özür dileyin bunu yasayan her kadin icin gecerli yazdigim .

Eşim beni seviyor biliyorum ama
arkadaşları kötü nasıl bir kandırmacadır?
Bence lüks yemekler, pahalı hediyeler,
canımlar aranıza 3. kişileri almasını değiştirmez.

Ya ben dayanamıyorum beni aldattı deyip boşanırsınız ya da aman keyfim iyi evimde, naparsa yapsın düzenim bozulmasın der devam edersiniz,eşiniz de..

Çok iğrenç değil mi bi başkasına bi şeyler hissetmesi?Bir de o kadını tavlamak için uğraşıp boşandım diye yalan söylemiş.
Insan cinnet geçirir valla.

eşiniz sizi seviyor ama arkadaşları mı kötü ? çocuk mu bu kazık kadar adam ..
söylediğiniz bu yalana gerçekten kendinizi inandırmış olabilirsiniz ama yalan olduğu gerçeği değişmiyor siz inanıyorsunuz diye..
sizi sevse kaybetmekten korkar aynı hatayı defalarca tekrarlamazdı..

Güzelde bi bayanmışınız :) bence yapman gereken adam akıllanmıyosa madem vazgeç ye iç gez keyfine bak durumuda iyiymiş ben olsam öyle yapardım sürünsün mumla arar seni zamanla .ahhh sendeki imkanlar bende olacak:)

Hangi yuva?

Yuva? Sizi seviyor? Esas ben şok ben iptal
Tabi canım özünde iyi bir adam fakat arkadaş çevresi kötü. Tabi siz ona güveniyorsunuz fakat ortama güvenmiyorsunuz, ortam kötü.
Nereye gülsem, nereye üzülsem şaşırdım valla, konunuz yıkılıyor her yerinden.
Taktığınız at gözlüğü mü yoksa pembe gözlük mü bilemeyeceğim çıkarın bir an evvel, saf desem değilsiniz. Kadını tehdit etmenize, iz sürmenize bakılırsa siz de az değilsiniz ama neden şu zekanızı bu adamı boşayıp donuna kadar almakta kullanmıyorsunuz?
Hem belki godoman arkadaşları ile yiyecek parası kalmayınca hayatının dersini almış olur he?

Esiniz cahil ve cocuk degil kocaman herif. Arkadas secimleri kendi karari kimse ona silah zoruyla o insanlarla arkadaslik yaptirmiyor.

O kadar sey yapmis adam size hala uyanamamissiniz uykudan

Kocam beni dövüyor ama beni seviyor
Kocam beni defalarca aldattı ama beni seviyor özünde iyi biri. Bu bahanelerin arkasına nasıl sığınılabilir aklım almıyor. Mümkünse almasın hiç
Kocami defalarca kendi yatagimizda baska bi kadinla yakaladim ama olsun beni seviyor hatta kocam kemiklerimi kirdi sakat kaldim ama olsun beni seviyor o sever o sevgisini boyle gosterir cünkü o özünde iyi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…