Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Eşiniz sizi SEVMİYOR önce bunu kabul edin yada çok esli merhamet dolu bi yuregi var asil ben sok ben iptal :D yapmayın kuzum Allah aşkına daha neyi bekliyorsun illa yatakta mi basacaksin ona da erkektir ihtiyacı vardır olmuş bi kere mi diyeceksin bosan kaç kurtullll

Bence bu konu fake. Fake olmalı, fake olsun yani.
Ya her şeyi anlıyorum da kocanın kırıştırdığı kadınları arayıp yalvarmak neyin nesi onu çözemiyorum.
Kocanın pi.pi.si altından mı afedersin? Kadınlar kapışıyor adam için :D töbee yaaa

Ayy diğer yazdıklarına baktım şimdi de...
İkinci çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz bir de.. Nasıl içiniz alıyor da onunla sevişebiliyorsunuz çok merak ediyorum, nasıl bir çocuk daha düşünebiliyorsunuz? Üç dört kere paralı seks yaptım diyebilen bir adam bu. Nasıl onunla bununla sevişip gelen adamla o gece çocuk yapalım diyorsunuz yani, mideniz alıyor mu gerçekten?
Sevmeyi bırak size değer verse bu kadar rahat hatta gevşekçe üç dört kere yaptım der mi?
Gurursuz musunuz? Seven adam o kadar rahat aldattım seni yea der mi? İğrenç bir çift iğrenç bir ilişki, çocuğunuza yazık yemin ederim.
Çocuğum var falan hiç demeyin, sırf çocuğunuz için bu rezilliklere katlansanız daha üstüne ikinciyi yapmayı düşünmezsiniz.

Canım ben sert konuşmayacağım çünkü zaten üzgünsün bir kadının haketmediği bişeyi yaşamışsın ruh halin eminim berbat doğru düşünemiyosun biraz zaman geçsin mantıklı düşün bu eşinin seni sevdiği hali mi peki seni ya sevmeseydi ozaman neler yapardı?
Eşinin korkusu boşanıp donuna kadar alırsın diyedir
Ve biliyo ki o yazıştığı kadın ortalık kadını ve ona senin evde verdiğin huzuru veremez
Eşin seni resmen kullanıyo
Ama diyosan ki benim ekmeğimi veriyo bana bakıyo ve bu seni aldatmasından hergün evde kahrolmandan daha iyi bi seçenekse kal
Ama kadına yakışan bi duygu var ki o da gurur
Yakışanı yap
Seni değersiz kılan adamı yüceltme hele ki o kadınla muhatap olmak seni nekadar düşürmüştür hiç düşündün mü

evet kodoman ark. kaynaklanıyor ve cebi para gördüğü için bunu yapıyor
alışmış artık bunu bırakamaz diye düşünüyorum
bide sevgi olayında bir erkek demiş ki dışarda ki kadınları görünce evdeki karımı daha çok seviyorum
bu konu tartışılır tabi

Maddi durumu iyi anlaşılan eşinin. Senin yerinde olsam boşanır, çatır çatır her ay nafakamı alır, kızı kreşe verip çalışırdım.

Kusura bakmayın ama siz" esim beni sseviyor"
diyerek kendinizi kandiriyorsunuz
gerçekten seven bir adamın bunları yapabileceğine inanıyor musunuz
peceteye numara yazıp vermeler falan nedir yaa
benim kesinlikle affedebilecegim birsey değil bırak birkaç kez bir kere bile böyle bir şey yapsa 3 cocugumuda alır çıkarım
acimam
aldatmak sadece yatağa girmek değildir bence
ilk önce hevesti diye ne kadar kolay bu olayı basitleştirmişsiniz

Esin beni seviyo diyosun biliyorum diyosun , sevse ne olacak. Böyle sevgi olmaz olsun. Yerim dibine batsın. Allah eşini ıslah etsin.

merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Sevse ne olurki hic sevmese daha iyi.ayrıca seven adam aldatmaz hamileyim diyosunuzz doğacak çocuğuna acir.utanip degiscegine hala eve gec geliyo diyosunuz.yani allah yardim etsin.ortada sevgi yok.kocaniz bütün kizlar güzel diyor her önüne gelene atliyoki bunlar sizin bildikleriniz peki ya bilmedikleriniz???

üzüldüm dogrusu ama sanırım aldatmayan erkek yok bu zaman da :( herkes 2. şansı hakkeder ama bidaha yaparsa affetme derim yaşadıkların kolay hazmedilir değil dogrusu allah yardımcın olsun.

Arkadaşları mı kötü? Senin eşinin içi kurtlanmış asıl.
Her telefon numarasını da arkadaşları veriyor kızlara, swarm denen zımbırtıya da arkadaşları sokuyor değil mi?
Siz inanmak istediğinize inanın paranın yüzü sıcaktır nasıl olsa..

esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Bunca rezalete rağmen hala eşim beni seviyor diyorsan bir kağıt kalem al eşinin karı kız hesabını tutarsin Afedersin.
Böyle sevgimi olur. Acınası acinasi hareketler.
Vereceksin eline yüzüğü def edeceksin.
Ama seni seviyor değilmi.

merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
seven hali buysa sevmesydi nasıl olurdu acaba ayrıca kendini kandırıyosun seviyo diye seven erkeğin gözü başkkasını görmez

Kim affederim der ki? Çoğu insan affediyor ama saklıyor canım. Affedeceksen sağda solda dillendirme bari.

Back
X