aldatildim atlatamiyorummmm

Cnm sen rahat ol Allah a bırak gereken cezayı O verir. Sanma kocan bundan sonra mutlu yaşayacak.Seni bırak o kadın kızının hakkına giriyor düşünse ama parayı bitirince kocan senden özür diler. Boyleleri parayı araç deil amaç olarak kullanır bitirirler.Sen akıl sağlığını kızın için koru onun sana ihtiyacı var.Eden bulur unutma. Allah yardimcin olsun.....

Anne babasi vefat etmis biz evlenmeden yillarca herseyi oldum derdine derman oldum yaptigi bu iste. Akrabasi halasinin kizinin kizi yani oz halasinin torunu oda evliydi yeni bosandi ama hic gelip gitmemiz yok boyle birinin varligindan bile haberdar degldm baska sehirde yasiyo zaten kadin kadar kizimin babasida kac yil sonra gecen sene dugunde gormus boyle baslamis muhabbet abisi ve yegenleri onun tarafini tutuyo eltim beni desdekliyo asla almiyo evine onunda yuvasi yikilir diye korkuyo acikcasi
Abisi ve yigenleri erkeğin arkasında durabilir fakat kız tarafından kıza yaptığının yanlış olduğunu söyleyen var mı? Yani destek mi görüyor yoksa reddediliyor mu?

Kocaya endekslilik değil bu kızlar. Yapmayın. Aldatılan kadının ilk tepkisi kocaya ve o kadına gibi görünür ama önce kendine döner bakar. Ben eksiğim çirkinim beceriksizim ...demekki der, çünkü terkedilen o, başkasına tercih edilmek bütün bu duyguları yaşatan. Bir süre sonra zihin ayrıştıracak bazı şeyleri. Hayır bu benim eksikliklerimle değil onların ahlak ve sadakat anlayışlarıyla ilgili diyecek ve toparlanıp ayağa kalkacak. Tam da bu noktada koca geri döner:) işte o ayağa kalkmanın gücü tekrar eline almanın tadına doyulmaz:) eğer kocanınki kalıcı ve oturaklı mantıklı bir ilişki olsaydı uzun vadeli planlarda olurdu, kızını görmekten asla vazgeçmezdi. Ama kocanınki geçici bir duygu yoğunluğu. Çok yoğun yaşıyor, yakında bitecek.
Bitsin bitmesin aslinda o da umrumda degil unutmak hic yasamamis olmak istiyo insan mahkemede gordum hic bi duyguda hissetmiyorum beraber gulup eglendigim sarilip uyudugum adam o degilmis hic tanimadigim bi adam gibi geldi

Şeref ve adamlık meselesidir bu... Doktora gidip yardım alabilirsiniz aklına getirmeye bile değmez oylelerini

Başka bir Ceylin başka bir aldatilma konusu.
Allah aldatan, ikinci kadın olmayı kabul eden, yuva yıkan, huzur bırakmayan herkesin belasını versin. Şu Cuma günü ne diyeyim başka.

Zaten 3 kere evlenmis 3cocugu var bundan oncekini de karisindan ayirip evlenmis kadinin annesi destekliyo evine girip cikiyolar hatta bi aile olmuslar
O zaman mutluluklar dileyip böyle bir sulaleden kurtuldugunuza dair şükretmelisiniz. Yeni hayatiniza gönül rahatlığı ile başlayın. Gorumce dahil laf getirip goturenler ve sosyal medyadan da uzak durun. Dik durun güçlü olun kizinizla sıfırdan bir hayat kurun kendinize.hayata temiz bir sayfa ile başlayın. Herkes kendi pisliginde boğulur.

Aynen kendi hayatima bakicam artik ehliyetim yoktu onu aldim sukur bi kac yere is basvurusu yaptim bekliyorum ins hayirli haberler gelir

Kocaya endekslilik değil bu kızlar. Yapmayın. Aldatılan kadının ilk tepkisi kocaya ve o kadına gibi görünür ama önce kendine döner bakar. Ben eksiğim çirkinim beceriksizim ...demekki der, çünkü terkedilen o, başkasına tercih edilmek bütün bu duyguları yaşatan. Bir süre sonra zihin ayrıştıracak bazı şeyleri. Hayır bu benim eksikliklerimle değil onların ahlak ve sadakat anlayışlarıyla ilgili diyecek ve toparlanıp ayağa kalkacak. Tam da bu noktada koca geri döner:) işte o ayağa kalkmanın gücü tekrar eline almanın tadına doyulmaz:) eğer kocanınki kalıcı ve oturaklı mantıklı bir ilişki olsaydı uzun vadeli planlarda olurdu, kızını görmekten asla vazgeçmezdi. Ama kocanınki geçici bir duygu yoğunluğu. Çok yoğun yaşıyor, yakında bitecek.
Geri dönecek ve egomu geri kazanacağım diye umut beslemek/ besletmek ne kadar doğru?

Dönmeyedebilir.

Bir sene olmuş ve konu sahibi boşanamamanın da etkisi ile çok zayıf düşmüş.

Artık ivedilikle toparlanmalı; başkalarına endeksli olmamalı psikolojik hali kimsenin..

Anlatılmak istenen buydu.

Allah belasını versin böyle adamlarında diyelim biz. Merak etmeyin acısı çıkar, yeni hayatınızın size sürprizlerini bilemezsiniz... Adriana limanın aldatıldığı bir dünyadayız, lütfen kendinizi çirkin hissetmeyin güzellik yüzünden değil merhametsikleri ve şerefsizlikleriyle alakalı. Kendinizde suç aramayın.

eşinin yaptığı ahlaksızlık karşısında sen neden kendini yetersiz çirkin işe yaramaz hissediyorsun? senin suçun ne? kendini suçlamayı bırak ve eşinin pisliklerini kabullen.

Bugün bir başkası için ailesinden vazgecen,yarın da bir başkası için ondan vazgecer. İnternetten takibi bırakın, yoksa önünüze bakamazsiniz ve mutlu olamazsınız. Bu arada her kadın güzeldir. :KK54:

Ya allah askina sen niye kendini yetersiz cirkin bir ise yaramaz flan hissedesinki bak canım benim bütün erkeklerin ağzı açık baktığı adriana lima bile aldatılmis yani bu işlerin aldatılan insanın tipiyle flan alakası yok be bu tamamen erkeklerin zayıflığı igrencligi karaktersizligi
Her zman dik dur güçlü ol güçlü bir kadın ol senin utanman gereken bir durum yok bu onların igrencligi

Sinirinizi anlıyorum ama neden sadece kadına laf söylüyorsunuz? Tek suç kadının mı? Adam zaten tertemiz süt gibi adam (!)

yuva yikanin yuvasi olmaz hic beddua etmeye dahi layik gormeyin onlari.
Allahlarindan bulsunlar.

Eşinin suçu en büyüğü asıl

Neden sadece kadına beddua ediyorsun? Her erkek aldatır, karısını aldattığı kadın suçludur mantığı mu bu?

Sizi aldatan eşiniz. Diğer kadından elbette ki nefret edeceksiniz. Ama en büyük nefreti o eşiniz olacak insan(!) a duyun. Aldatmak isteyen, aldatacak insan bulur. Aldatmak gibi iğrenç bir eylemi yapmak istemeyene tüm kadınlar yavşasa, yine aldatmaz. Karakter meselesi

O adam karaktersizmiş.. Böyle bir karaktersizin pisliklerinin farkına vardığın için, en kısa zamanda tamamen kurtulacağın için sevinmelisin..

Bundan sonraki hayatın umarım seni hak eden insanlarla geçer. Sadece eş anlamında değil, çevre anlamında da. Değmeyecek insana üzülmeye değmez.. Bunlar da geçecek unutma.

Merhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin

Allah önce böyle adamları bildiği gibi yapsın.

Back
X