Bakamıyorum diye birşey yok arkadaşım! Bir kadın kendi bakabilecekse çocuk doğurur, erkeğe güvenerek doğurulmaz çocuk. Burada arkadaş çalışıyormuş zaten, şuan bebek olduğu için çalışamaz tabi. Aldığı nafaka ile bakıcı tutar çocuklarına.
Bilmiyorum aileniz yakın mı, bakarlar mı çocuklara yada uzaksınız tayin alabilir misiniz ailenizin yanına? Devlet çalışan annelerin bebeklerine anneanne bakıyor diye anneanneye para veriyor, büyük illerde. Şuan böyle bir olay yaşadığınız için çocuğunuzu bırakmak mantıklı gelebilir ama asla mantıklı değil. 4 yıl siz emek vermişsiniz. Şuan o kızı bırakırsanız, adamda gider anasına verir. Size karşı da bir güzel doldururlar. Bir evladınızı kaybedersiniz. Sizin emeklerinize neden bir başkası konsun? O ahlaksız adam ile kızınızın ne işi var? Kız olunca dizini kıracak, evde oturacak ve kıza mı bakacak? O kadını tutar getirir eve. Kızınız bunlara mı şahit olsun? Ya babaanne ya baba ikisi de felaket kızınız için. Kardeşime baktın da bana mı bakamadın der ilerde. Bu yaşta ki bir çocuğa, güya kocanızı cezalandırmak adına eziyet etmeyin, bu durumda eşinizi değil çocuğunuzu ve kendinizi cezalandırmış olursunuz. Sağlıklı düşünün, evet çokkkk zor, bize herşey kolay, haklısınız. Bekara eşini boşamak kolay derler. Bizim burada acınızı yaşamadan yazmamız da öyle. Ama yeni doğum yapmanın sıkıntısı ile sağlıklı düşünmüyorsunuz. Arayın ailenizi yardım alın.
Telefon dökümünden herşeyleri de çıkar zaten. Ki sizde internetten gördüm demiştiniz galiba. O dökümanlar bile olur, kaydedin bilgisayara. Üzülmeyin, dik durun, sütünüze geçmesin, kadın isterse yapamayacağı şey yok. Evde ütüsünü yapan, çamaşırı yıkayan, yemek yapan, bebeğine bakan varken başka kadın tatlı da aynı evde iken o kadını da görür merak etmeyin. Zaten diğer kadın da sizi aldattığını bildiği için sizden sonra bu sefer kendisi kuşkulanır, bana da yapıyor mı diye.