- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Yanlış yazdınız herhalde büyük olanın doğum tarihiniKüçük olan 2015 büyük 2014 doğumlu annem 2 yıldır kanser tedavisi görüyor babam emekli bitirsem bile onlara yük olamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazdınız herhalde büyük olanın doğum tarihiniKüçük olan 2015 büyük 2014 doğumlu annem 2 yıldır kanser tedavisi görüyor babam emekli bitirsem bile onlara yük olamam
Küçük olan 2015 büyük 2014 doğumlu annem 2 yıldır kanser tedavisi görüyor babam emekli bitirsem bile onlara yük olamam
2004 dür o.18 dememismiydiniz büyük icin?
Evet 20042004 dür o.
Evet 2004 dogumluYanlış yazdınız herhalde büyük olanın doğum tarihini
Umarım en az sıkıntıyla atlatırsınız bu süreci. O adamdan önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünmeyi unutmayınNe kadar kotu bir durum o yapacağını yaptı hala cozumlemek bana düşüyor
Evet 2004 dogumlu
Dirençli epilepsiye mi sahip? Meslek sahibi mi kendisi ya da okuyor mu?Evet 2004
şimdi çok hoşsunuz daBen olsam ne yapacağım diye düşünmez içimde boşanmamak için bahaneler üretmezdim. Ne kadar durum zor olursa olsun aldatmanın acısına katlanama ve BOŞANIRDIM.
Boşanırken de ceketimi alıp çıkmam o evden onun donuna kadar alır öyle boşanırdım
İçimi okudun yemin ederim yüreğim sesi olmuşsun çok sağolşimdi çok hoşsunuz da
adamın bir donu yok ki alsın
ev kira
adam sigortasız çalışıyor
tam olarak neyi alacak mesela adamdan?
kendi düğün takısının bile durduğundan şüpheliyim...
adam daha önce ayrıldıklarında, sadece 2 ay nafaka ödemiş..başka da ödememiş...yani. bu kadın çalışacak + biri engelli 2 cocuğa tek başına bakacak + ev geçindrecek tek maaşla. çünkü adamdan devlet de olsa gökten mesih de inse nafaka alamaz. üstüne engelli çocuk için şimdiye kadar bakım parası alıyormuş şimdi çocuk 18i geçmiş kendisi de işe girerse sanırım o parayı da alamaz...
hadi boşandı. ailesi başka bir toruna bakıyor + annesi kanser,
kadın güvenlik görevlisi olarak iş buldu diyelim. yaşı çok büyük değil, kadın güvenlik ihtiyacı da oluyor. güvenlikler genelde vardiyalı çalışır ama hadi onu da görmeyelim. normal 8-6 bir iş buldu varsayalım.
bir çocuğu 2004lü ergen ama sara hastasıymış ve şiddete meyilliymiş- sanırım nöbetlerden dolayı beyinsel sıkıntıları olan normal bir eğitimi işi ve edinememiş bir çocuk...bu çocuğu evde tek bırakmaya korkuyor. ama onu da Allah kerim inşallah nöbet geçirmez diye eve bıraksın tek başına...
2. sınıf olan çocuğu evde kim karşılayacak? o çocuk 2de evde olacak anne eve belki 7de gelecek mesela?
tüm bu durumlara nasıl bir çözüm öneriniz var?
size özel sormuyorum.
bu boşa donuna kadar al diyen herkese soruyorum.
ortada don yok, neyi alacak da 2 çocuğa bakacak bu boşanan kadınlar asgari ücretten hallice gelir elde edip nasıl ev tutacak mesala...çok ciddi soruyorum ya..siz ne yiyip ne içiyorsunuz?