- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Önemli değilÖzür dilerim karıştırmış olabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değilÖzür dilerim karıştırmış olabilirim
Eşiniz hasta olan oğlunuza ilgilimi çok mu hayatınızı kolaylaştırıyor bu konu daElimi ayağımı hasta olan oğlum bağlıyor o bunu dusunmezken ben kahroldum
Aksine hyr bütün hastane evrak bakım hepsi bnde sadece ssaatlerce pubg diye bı oyun var onunla oynuyor işim gircem diye yalvardı çocuk ik mik yaptı kaldı öyle oğlum 18 yaşında ve şiddete eğilimli hasta büyümeyen bı çocukEşiniz hasta olan oğlunuza çökmüş ilgili çok mu hayatınızı kolaylaştırıyor bu konu da
Ee ozaman ne diye affedeceksiniz oğlunuz için maaş alıyormusunuzAksine hyr bütün hastane evrak bakım hepsi bnde sadece ssaatlerce pubg diye bı oyun var onunla oynuyor işim gircem diye yalvardı çocuk ik mik yaptı kaldı öyle oğlum 18 yaşında ve şiddete eğilimli hasta büyümeyen bı çocuk![]()
Alıyorum ama evim kira ve reşit olduğu için devlet koruması altından çıktı yesilkarta başvurduk haber bekliyorum ilaçları ücretli alıyorum faturalar var ve okullar açılınca küçük oğlum 2. Ci sınıfa geçecekEe ozaman ne diye affedeceksiniz oğlunuz için maaş alıyormusunuz
Yetişebilir miyim bilmiyorum kendisi sigortasız çalışıyor ve nafaka derdi zaten olmuyorAlıyorum ama evim kira ve reşit olduğu için devlet koruması altından çıktı yesilkarta başvurduk haber bekliyorum ilaçları ücretli alıyorum faturalar var ve okullar açılınca küçük oğlum 2. Ci sınıfa geçecek
Malesef maddiyatı düşünmeyin sadece gururlu olun diyemiyorum markete gidince sinirlerim bozuluyor ama bu adamla da yaşanmaz iş arkadaşı olduğu için ilişkileri asla bitmiycek ve zaman la size bu durumu kabullendirecek çok zorYetişebilir miyim bilmiyorum kendisi sigortasız çalışıyor ve nafaka derdi zaten olmuyor
Allah sizin de yardımcınız olsun,guzel bir durus sergilemissiniz takdir ettimErkeklerin hepso sapıttı.Tek olay cinsellik para alkol kumar oyun
Adam gibi adam kalmadi.
Allah yardımcınız olsun.Cok zor karar.
Ben 15 yıldan sonra aldattığı için boşandım.Asla devam edemezdim.etmedim.de .evet zor ama kızım için dayandim.
Sizin eşiniz zateb gidici gibi geldi.bana .Evde çocukla uğraşsın sizinle uğraşsın istemiyor bence.
Keyfinde aleminde hergun biriyle olsun istiyor muhtemelen
Benim ki öyleydi ama.yedekte zengin bir kadın tutuyormus onunla 1 ay sonra evlendi.
Slm kizlar yardımınıza ihtiyacım var .... Lise askimdi evlendik şimdi çocuklarımın babası ,iki oğlum var büyük oğlum engelli (şiddete egilimli 18 yaşında )küçüğü sağlıklı Allah'a şükür.
Ve ben aldatilgimi öğrendim.Verdigim emekleremi yoksa onu sevdigimemi üzüleyim bilmiyorum.Ben yakaladim oda itiraf etti .Günlük bir cinsel ilişki dedi ve gecti (ama aynı iş yerinde çalışıyorlar )konuyu kapattı bu bir haftalık olay ve biz hergun kavga ediyoruz çünkü ben kendime yediremiuorum .İstersem çekip gidermis bu saaten sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış, ben hakliymisim o haksizmis kendine bir sürü hakaret ve küfür etti .bende fazlasıyla yüklendim ,büyük oğlum kavgalara şahit olup onu kovarken 5 dk sonra gelcekmi diye agliyor ,kucugude bu engame içinde büyüyor .Ben şimdi gururumu dinleyip taşın altına elimi koyup onu göndermem mi lazım ?
Yoksa herşeyi tek başına ustlenmeyip onunlami aşmam lazim mesleğim var ama çalışamıyorum hem maddi hem manevi yipranicamda biliyorum ama kabulde edemiyorum artık beynim durdu lütfen bana destek olun ne yapabiliriz?
Küçük olan 2015 büyük 2014 doğumlu annem 2 yıldır kanser tedavisi görüyor babam emekli bitirsem bile onlara yük olamamYani normale de asla devam etmeyin derdim ama oglunuzun özel durumundan dolayi bilemedim.
Tek basiniza maddi manevi yetebilecekmisiniz büyük oglunuza?
Kücük kac yasinda?
Size destek olabilecek bi aileniz var mi?