9 yıllık evli 4 yaşında ikizleri olan nir kadınım.geçen ay eşimin telefonunda 1 mesaj gördüm.ismi farklı kaydetmiş.zorlayınca anlattı.2 ay önce ben annemdeyken bekar bir arkadaşıyla onun kız arkadaşının yanına gitmişler.o kızın yanında da arkadaşı varmış.kız o kadar ilgi göstermiş ki bizimki gizlice yüzüğü çıkarmış.evli olduğunu gizlemiş.mesaj atmış bir süre mesajlaşmışlar.ilk başta kolay göründü götürmekti amacım diyor. bir iki kez görüşmüşler gizlilik heyecan vermiş ama kız bundan bayağı hoşlanmış ve eşim beni ve çocukları düşünüp bunu yapmak istemediğini farketmiş.ona sebebini sormamasını görüşmek istemediğini söylemiş.kız çok kötü olmuş arkadaşını aramış sebebini öğrenmek için.o da olmaz uğraşma demiş.görüşmek için kalkıp yaşadığımız yere kadar gelmiş ama eşim görüşmemiş.arama beni demiş.sonra kız bunalım takılmış arkadaşlığın bile yeter dosta ihtiyacım var demiş.o da evli olduğunu söyleyip onu daha çok üzmemek ve bana musallat etmemek için msjlarına cevap vermiş.yavaş yavaş soğutacaktım onu üzmeden sen duymadan diyor.ama ben duydum.ölüm gibi bir acı oturuyor yüreğe.yemin ediyor bişey yapmadım diye .kızı da aradım olamayacağını en fazla arkadaş olabileceklerini söyledi bana ümit vermedi beni istemesi sinirlendirdi diyor.ben öğrenmeden 3 gün önce evli olduğunu sormuş eşim de sözün bittiği yer demiş.kız ona bunu neden yaptığını soran bir sürü mesaj atmış.o arada yakaladım işte.bilseydim evli olduğunu hiç aramazdım diyor kız.aramızda bişey olmasına izin vermedi diyor.inanırmısınız kızı arayıp bikaçkez onunla dertleştim ağladım.o da üzgün hem benim hem kendisi için.eşim ayrılmak istemiyor günlerce yalvardı ben seni aldatmadım yapamadım içimden gelmedi diyor.kendini ispatlama gibi bişeydi diyor.kız kabul ediyor.bir daha da görüşmediler zaten tüm tel dökülerini görüyorum.ama içimdeki acı bitmiyor madem yapmıcaktın niye bu acıyı yaşattın diyorum.ben seni aldatmadım farkettim ve döndüm diyor.gidemiyorum kalamıyorum.unutamıyorum.kızı görüp onunla konuşmak istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum.eşim benim sevdiğini onu affetmemi sabırla bekleyeceğini söylüyor.aynı şey senin başına gelse sen de yapamazdın diyor.ama yediremiyorum çok acıtıyor.