Aldatıldım, bu travmayı atlatamiyorum desteğinize ihtiyacım var..

Boşver üzülmeye bile değmez burada kaç yıllık evli kaç çocuk sahibi kadınlar aldatılıyor, dua etki evli değilmişsin erken tanımışsın, vur arkasına tekmeyi bence dahada affetme.. Umarım iyi bir insanla karşılaşırsın birgün
Insallah..Rabbim herkesi gonlune gore versin..

Canim bende senin gibiydim ama geçiyor emin ol izi kalsa da 5 ay oldu benim nefes alamazdim ağlarken o kadar kötü durumdaydım ki ama geçti gitti bitti şükürler olsun
Ilk gunler uyuyamiyordum nefessizlikten.Nasil bi baski vardi kalbimde anlatamam.Cok acidi canim cok..Gozlerimde yas kalmadi.Umarim birgun beni anlar diyorum..Insallah bende atlatirim.

Her şey tecrübe. Zaten kimseye tamamen güvenilmez bu en bilindik klişemizdir. Herkes aldatabilir siz ve hepimiz dahil ama bizler aldatmak istemiyorsak, aptal değiliz bir yolun sonunun nereye gittiği başında az buçuk bellidir o yüzden o yolu değiştiririz yoksa insanız hormon,tutku,duygu mantığı bastırabilir. Önlem olarak başında sileriz. Şimdi siz bunu daha iyi anladınız, esas olan tavırlardır;sözlere kanmayın. Onun tavrı,davranışı ilk hatasına rağmen devam etmiş. Kıssadan hisse bu adamdan bir cacık olmazmış. Size neden zarar olsun ki kuzum? Eğri yollara giren siz misiniz? Aksine şimdi doğrunuzu buldunuz, zamanla günlerin güzelliğinin farkına varacaksınız
Boşa harcadigim gunlere inat simdi kendime yepyeni bir hayat cizmeye calisiyorum..Kafami mesgul edecek kurslar, spor, yeni ortamlar..Hayatimi daha fazla boyle insanlar icin harcamak istemiyorum.Ama bazen ister istemez aklima geliyor neden diye oturup dusunuyorum.O kizla yasadigi ani dusunuyorum midem bulaniyor..

Si niye gidiyosunuz psikologa o gitsin bir derdi olan o hatta kişişik bozuklupu bile olabilir işe başladığınızda omuzlarınızdan büyük bir yük kalkmış bir oislikten kurtulmuş gibi davranın keza öyle.

Bende ona oyle dedim senin tedaviye ihtiyacin var hastasin dedim.Tabi ki ona son derece normal bi davranistir..Psikologa gitmeden bunun altindan kalkamayacagimi dusunuyorum ve dediginiz gibi ise donup gayet mutlu gozukup hicbir sey olmamis gibi onu gormezden gelmek istiyorum..

Erkekler neden bir taneyle yetinmiyo, kizlar sevgilisi var yok evli bekar ayirt etmeden bu erkeklere neden yanasiyo. Hep bir soru isareti. Toplumca bozulduk.
Bence o adamida iside birakin gitsin. Ne koy olur ne kasaba o insandan su saatten sonra.

İşimi onun icin birakmak istemiyorum.Cunku buradaki patronumun emegi uzerimde cok.Beni yetistirdi kurslara gonderdi guzel bi gelecek vaadetti.Simdi boyle karaktersiz yuzunden bunlardan vazgecmek istemiyorum en azindan denemek istiyorum..

Biraz da iliskiye basliyacaginiz kisiyi gozlemleyin insan bir cumlesinden bir hareketinden ele verir kendini.Insan sevince gozu gormek istemiyor galiba.Bahsettiginiz kisi aldatmayi aliskanlik haline getirmis hep oyle devam eder sorun sizde degil.

Ah ah kimi sevdiysem karaktersiz çıktı, şu yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi :( Sabredin Allah yardımcınız olsun, aynı şekilde de travma oldu bende de :(

Yakında gelir eğlenilecek kız evlenecek kız muhabbeti yapar
22 yaşında daha hayatın baharında saçmasapan bir adamla olan ilişkiyi bitirerek kendine en büyük iyiliği yapmışsın bence dolu yanından bak olaylara

bu gunler geciyor allah yardimcin olsun.yeni bos bir sayfa ac ve sutten agzi yanmis biri olarak yogurdu ufleyerek yemeyi unutma:KK39:

Yakında gelir eğlenilecek kız evlenecek kız muhabbeti yapar
22 yaşında daha hayatın baharında saçmasapan bir adamla olan ilişkiyi bitirerek kendine en büyük iyiliği yapmışsın bence dolu yanından bak olaylara
Ben henuz evlilik dusunmedigim icin bu kizlarla konusmus zaten .Yasi 30 a geldigi icin acilen birini bulup evlenme dusuncesinde.Ona dedim ki onune gelenle yatip kalkarak hayatinda biri varken herkesle konusarak mi evleniceksin boyle mi mutlu olacaksin dedim.Insan once bi sever sayar dedim.O da bana o sevme aşk isleri bir kere olur gec bunlari dedi.Kavga ettigimiz gun soyledi bunlari.

Merhaba,

Elimden geldigince kısa tutacagim.Şuan 22 yasindayim.Lise hayatim aldatilmayla sonlanan berbat bi iliskiyle gecti.O zamandan bu yana kimseyi hayatima almadim.Haziranda yeni bir yerde işe başladım.Işim turizm uzerine, konaklamali.Surekli yan yana oldugum 29 yasinda iş arkadasim ayni zamanda şefim sayilan biriyle aramizda samimiyet olustu.

Ailemden uzak oldugum icin hem ailem sayilabilecek hemde işim konusunda bana bir seyler katacak birini istemistim.O da oyle biri gibiydi.Hicbir zaman aşk meşk sevgi bocekleri gibi olamadik ama uyumluyduk guzel vakit geciriyorduk bana karsi tutumu cok guzeldi.2. ayimizda hic yapmadigim seyi yaptim telefonunu kurcaladim.Bir cok kizla mesajlarini okudum, özellikle biri surekli ozledigini ve bulusmak istedigini belirtmis.

Takip ettim bir sure en son kizlardan biriyle izne gittiginde bulustugunu ogrendim ayrildim.Cok yalvardi, ağladi, alıştım yapamiyorum sadece bir cafede 10 dk oturduk hepsi bu bir daha olmayacak inandiracagim yeniden seni bize dedi.Neyse dedim affettim.Evet biliyorum bu aptalligi yaptim.Daha sonra aradan 3 ay gecti biz ekip olarak iş icin Istanbula geldik.Kizlarin cogu Istanbulda.Icimde bi kusku vardi hep.Bir operasyon gecirmek icin 15 gun izin aldim.

Is yerinden ayrildigim gun kizlara yazmis.Biriyle Istanbulda luks bir mekanda yemege cikmis (ben borcu var diye kahveye bile cikarmazdim, en yakin arkadasina ben bu kizla olursa evlenirim demis) bu arada ben evde acidan kivraniyorum ve sacma bir nedenden dolayi konusmuyoruz iznimin 1. haftasinda.Tam işe donecegim son hafta özledim diyen kizinda evine gitmis kiz bizim sektorden ve benim sevmedigim biri.Evde bulusmuslar detay yok..

Kızın yanindan cikiyor sabah benim yanima geliyor(ise donecegimi bildirmistim sefim oldugu icin).O kizada is yerine geldim diye yalan soyluyor..Ama benim yanima geliyor sarilip, opuyor ozledim diyorr..Ve diger gun kiza aralarindaki konusma:
O:Naber napiyosun
Kiz:isteyim hafta sonu partile gel simdi calis :KK43:(senden naber?
O:Uyanamiyorum bende
Kiz:Noldu sana kuzum fazla enerji boşalması heralde :)

Kızlar o kadar cirkin olaylar ki uzatamiyorum daha fazla.
Karaktersiz biri için değer mi şu yaşadığın, ya gerçek yüzünü evlenip de görseydin o zaman daha kötü olmaz mıydı. 22 yaş, ömrünün en güzel zamanları lütfen saçma sapan insanlar için bir saniyesini bile üzülerek ağlayarak heder etme. İnsanlar evlenmeden önce neden arkadaşlık eder, neden nişanlanır, karşısındakini tanımak için, sen de tanıdın gördün adam değilmiş her erkek de böyle karaktersiz olacak değil inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın, çok mutlu olursun.

Ah ah kimi sevdiysem karaktersiz çıktı, şu yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi :KK43: Sabredin Allah yardımcınız olsun, aynı şekilde de travma oldu bende de :KK43:
Galiba herkesin basina geliyor..Sabrediyorum hergun dua ediyorum..Ama cok cirkinlesti ben ameliyatli yatagimda yatarken onla bunla yatip kalkmasi cektigim acilardan daha beterdi..

Galiba herkesin basina geliyor..Sabrediyorum hergun dua ediyorum..Ama cok cirkinlesti ben ameliyatli yatagimda yatarken onla bunla yatip kalkmasi cektigim acilardan daha beterdi..
Allah'a dua et, namaz kıl. Ve ondan kurtulduğun için şükret. Allah bütün duaları kabul eder. İlahi adalet yerini bulur. Ben dua ettim, sabrettim ve ilahi adalet yerini buldu çok şükür.

Her şey tecrübe. Zaten kimseye tamamen güvenilmez bu en bilindik klişemizdir. Herkes aldatabilir siz ve hepimiz dahil ama bizler aldatmak istemiyorsak, aptal değiliz bir yolun sonunun nereye gittiği başında az buçuk bellidir o yüzden o yolu değiştiririz yoksa insanız hormon,tutku,duygu mantığı bastırabilir. Önlem olarak başında sileriz. Şimdi siz bunu daha iyi anladınız, esas olan tavırlardır;sözlere kanmayın. Onun tavrı,davranışı ilk hatasına rağmen devam etmiş. Kıssadan hisse bu adamdan bir cacık olmazmış. Size neden zarar olsun ki kuzum? Eğri yollara giren siz misiniz? Aksine şimdi doğrunuzu buldunuz, zamanla günlerin güzelliğinin farkına varacaksınız
:KK52: ne güzel yazmışsınız...

Sizin yanınızdan çıkmış ona gitmiş, ondan çıkmış size gelmiş falan filan, resmen zincirleme aldatma tamlaması yapmış pis midesiz.

Kendinizi aptal yerine konmuş gibi hissediyorsunuz. Aslında içinizdeki acı, sevgiden değil de öfkeden.
Bu olanlara 'ders oldu bana' demekten başka bir cümle yakışmıyor.

Verebileceğim tavsiye listesi şu şekilde:
1-Sakın tekrar affetmeyin, 'aramızda bir şey olmadı' lafına kanmayın, bu kocaman bir yalan.
2-Sizinle iletişime geçmesine müsade etmeyin.
3-Kendinizi dört duvar arasına sıkıştırmayın. Mutlaka gezin, tozun. Dünyada bunu yaşayan birçok insanın var olduğunu kendinize hatırlatın. Tecrübe olarak bakmayı hayatınızın merkezi haline getirmeye çalışın.
4-Mutlaka psikologa gidin.

Ben henuz evlilik dusunmedigim icin bu kizlarla konusmus zaten .Yasi 30 a geldigi icin acilen birini bulup evlenme dusuncesinde.Ona dedim ki onune gelenle yatip kalkarak hayatinda biri varken herkesle konusarak mi evleniceksin boyle mi mutlu olacaksin dedim.Insan once bi sever sayar dedim.O da bana o sevme aşk isleri bir kere olur gec bunlari dedi.Kavga ettigimiz gun soyledi bunlari.

ya adam bildiğin öküzmüş zaten. sen niye üzülüyorsun ki. ayaklarına kapanacağı yerde bir de çirkefe bağlamış. bence saçının teline bile hasret kalsın adam yerine koyma. pislikmiş yokmuş gibi davran. en büyük ceza bu olur. kesinlikle sadaka ver kurtulduğun için. bundan koca olur mu ya. evlenemez umarım.

Yazmakla kalmayip birlikte olmaya kadar gitmis..Mesajlarda oyle yaziyor daha ne olsun..Gerci benim icin fiziksel, duygusal aldatma hepsi ayni...Umarim benimde iyi ki diyecegim gunler gelir..

gelecek tabi. genceciksin. bu pislik bunları yapmasaydı hayatının aşkıyla tanışma fırsatın olmayacaktı..
seni aldattığını düşünüyorsan yanılıyorsun o senin aşkı bulmana vesile olmuş:KK66:

Boşa harcadigim gunlere inat simdi kendime yepyeni bir hayat cizmeye calisiyorum..Kafami mesgul edecek kurslar, spor, yeni ortamlar..Hayatimi daha fazla boyle insanlar icin harcamak istemiyorum.Ama bazen ister istemez aklima geliyor neden diye oturup dusunuyorum.O kizla yasadigi ani dusunuyorum midem bulaniyor..
E tabii normal olarak miden bulanır, kendini sorgularsın. Sorgulamaman tuhaf olmaz mı? Şimdi o bahsettiğin aktivitelere yönel,hatta en çok kendini sev! Sen olmasaydın da o başka bir kadına bu sana yaşattığını yaşatacaktı, adamın tavrı,karakteri kokuşmuş ne beklersin ki? O duygularının,hatta duyguların ciddiyetinin farkında değil, laf olsun diye yaşayan yüzeysel,dirayetsiz,aptalın tekiymiş. E manavdan elma almıyoruz yaşanmadan nerden bilecektin ki? Yaşadın gördün, flört bu yüzden yaşanmıyor mu? Tanımamız için değil mi birbirimizi? Lütfen biraz da bu açıdan bakmayı dene.
:KK52: ne güzel yazmışsınız...
Çok teşekkür ederim :KK22:

Karaktersiz biri için değer mi şu yaşadığın, ya gerçek yüzünü evlenip de görseydin o zaman daha kötü olmaz mıydı. 22 yaş, ömrünün en güzel zamanları lütfen saçma sapan insanlar için bir saniyesini bile üzülerek ağlayarak heder etme. İnsanlar evlenmeden önce neden arkadaşlık eder, neden nişanlanır, karşısındakini tanımak için, sen de tanıdın gördün adam değilmiş her erkek de böyle karaktersiz olacak değil inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın, çok mutlu olursun.
Guvenim o kadar cok sarsildi ki..Zaten hep bi mesafeliyim etrafima simdi daha da icime kapanmaktan korkuyorum.Ozguvenim yerle bir oldu.Neden diye cok sordum.Biliyorum aptalca.Ama beni mi begenmedi ben kotu muyum sıkıcı biri miyim diye dusunmekten alamadim kendimi..Insallah herkes kalbine goresini bulurda o da hakettigini alır..

Back
X