ALDATILDIM CANIM ÇOK ACIYOR NE YAPSAM ACISI GEÇMİYOR

çirkin ve yaşlı bir kadına nefis gidermi aklım almıyor
Çirkin ve yaşlı bir kadınla aldatan güzel ve genç birine denk gelse demek ne yapar?
Sizin “güçlü” sıfatınızın içeriği ne? İşiniz yokmuş. Aldatıldığınız halde içinize sinmemesine rağmen çaresizliğinizden evliliğinizi sürdürüyorsunuz? Normal şartlarda güçlü kimseye eyvallahı olmayandır da, kavram kargaşası oldu sizinkiyle.

Maddi durumum yok çocuklara bakamam diyorsun.
Bu durumda ne diyebilirim ki sana?
O kocanın hakkı kapının önüne konmak ama,aması var işte.
En azından ilgi göstermeye çalışma.
Orayı anlamadım zaten ne alaka seni aldatan adama birde daha fazla ilgi göstermeye çalışıyorsun?
Çocukların biraz daha büyüyüp,maddi olarak güçlü,bağımsız olana kadar sabret.
Sonrada boşa bence.

çalışan birikimi olan kadınlar bile çat diye kapıyı vurup gidemiyorlar o evden.burada kaç konu okuduk böyle.konu sahibinin yaşı genç ve erkenden de 2 çocuğu olmuş hayatı tanımamış anca bebek büyütmüş.birden boşanmayı düşünmesi buna hazır olması kolay değildir.kafası karışıktır onun şimdi

Ya evet ben buradaki bazı yorumcuların çok çok acımasız olduğunu düşünüyorum maalesef.Hayatta herşey o kadar kolay olmuyor evet keşke hemen kapıyı çarpıp çıkabilse bu olayı hemen unutup hayatıma devam edebilse ama işte şartlar başka hayatlar başka.Ben size katıldım doğrusu.Elbette kabul etmesin ama bir durum değerlendirmesi şart.
Hemde fena karışık ..ve psikolojik olarak yıkık.
Aynaya bakiyor neyim eksik diyor kiyasliyor kiyasliyor anlam veremiyor ve fikren ve zikren battikca batıyor belkide.Esi kendisini ilgi odağı yapacağına o eşine yapiyor mesela..Ne yapacağını bilmiyor bilemiyor hayatının şokuyla karşı karşıya çünkü ..Allah yardım etsin kolay değil bu işler.Oteki kadına laflar saydirmasi bundan zaten.. acisindan..Bukadar çok yuklenilmemeliydi bence konu sahibine..İhanetin en agirini yaşayan biri olarak oda sadece bir kere değil defalarca..Hiç kolay değil diyorum hemde hiç.
Bazilari hafif atlatır bazıları ağır..Ben çok etkilenmemiştim çünkü İcimde his kalmamisti .Ama yinede zor .Bir çatı enkaz oluyor.Aliskanliklar anılar çoluk cocuk vs vs neyse.....

Hanımefendi konuyu açıp bayıldı galiba :işsiz:

İnsan öylesine mi açtı konuyu acaba diye düşünmüyor değil böyle olunca, veya 2. Bir üyelikle izliyor olabilir mi bizi diye :KK67:

Şiddet ve aldatma tahammül edilecek şeyler değil bence.
Özellikle aldatma kolay kolay hazmedilmez.
Yaşlı biriyle yapması yada çok genç biriyle aldatması benim gözümde hiç önemli değil.
Evet dünyan başına yıkılır çok normaldir yani düşüncesi bile kötü.durumum yok çocuklarım var, hadi neyse ama o çocuklar büyüdüğünde babaları yine sizi aldatsa ve çocuklarınızin gözünde gurursuz bir kadın olmayi göze alır mısınız.
Ben en çok bundan korkarım.
Midem kaldırmaz,aklıma çıkmaz,sürekli şüphe duyarsın.bunlarla baş etmek çok çok zor.
İstediğin kadın bakımsız ol,dip boyan gelsin,ruj sürme,ne bileyim kilo al bunlar aldatılmak için haklı sebep değil ki.neden kendini aslında iyiyim,bende mi hata var diye sorguluyorsun.
O adamın yaptığı erkeklik değil.

Sizin bir kusurunuz yok eşinizin uçkur düşüklüğü problemi var kendinizde kusur aramaktan vazgeçin 2 tane çocuğunuz var ayakta dimdik durmanız lazım siz ezilmek yerine uçkuru düşük kocanızı ezin kendinizi toplayın ve koyun kapının önüne

Siz bi test yaptırın da. Bu konularda en çok korktuğum şey hastalık.
En mantıklı yorum valla.
Valla bir hiv falan kaparsanız hayatınız kayar. Ondan sonra yok aldatılmaydı, kocaydı vız gelir tırıs gider. Şu ihtimalin olabileceği bir durumda koca boşamak kolay mı minvalindeki yorumlar o kadar sakil görünüyor ki anlatamam. Yemişim kocasını da yuvasını da ya!
Hpv falan var, kanser yapan türleri var. O ki ne of yani.
Felaket tellalı demeyin ama aldatılma mevzularında ilk akla gelen olmasa da büyük sorunlara yol açabilir bu konu.

Eşinizin o yaşta, 50 yaşındaki bir kadınla arkadaşlık, yakınlık kurmasının altında annesinden sevgi görmemesi yatıyor olabilir. Bazı kadınlar nasıl ki babası yaşındaki adamlara yakinlik duyuyorsa, bazı erkekler de annesi yaşındaki kadınları çekici bulabiliyor. :) İğrenç mi evet iğrenç Bosanmali misiniz bence evet. Çünkü bu unutulacak, paspas alti yapilacak bir durum değil bana göre.

Son düzenleme:
Hepsini geçtim de, sokak kadını ne ya? Kocanız olan adama tek kelime etmemiş, kadına saydırmışsınız. Belki de bilmiyordu?

Kocama güveniyorum falan demişsiniz, güvenen insan tüm "istegram fesbuk" şifrelerini elinde gezdirip tüm gün takibini yapmaz canım. Ha, nihayetinde yapacak adam yine de yapıyor.

Merhaba arkadaşlar hayatımın en zor anları yaşıyorum ve göz yaşım hiç durmuyor 27 yaşında kendimce bakımlı güçlü bir kadınım öyle sanıyordum eşime canımdan çok güveniyordum eşimin istegram ,fesbuk hiç bir sosyal aktivite yok TLF hep elimde ,herşeyi benim diye biliyordum beni 50 yaşında bir sokak kadınıyla aldattı kadın çıkma teklifi etmiş eşimde hiç düşünmeden kabul etmiş iki ay konuşmuş dışarda iki kez buluşmuslar öğrendim dünyam başıma yıkıldı eşim boşanmak istedim sonra eşim ağladı yalvardı şeytan uyduğunu ona ne yaptıysam sesini çıkarmadı ben gerçekten affetmek için değil çaresiz kaldığım için affettim iki küçük çocuğun var ve bakacak durumumda yok ama unutamıyorum içim çok acıyor eskisinden daha fazla ilgi göstermeye çalışıyor um ama olmuyor neden yaptın sorunum neydi bilmek istiyorum diyorum hiç bir sorunum olmadığını kendi aptallığı dan nefsine yenik düştü günü söylüyor çirkin ve yaşlı bir kadına nefis gidermi aklım almıyor lütfen bir akıl verin eskisinden çok daha iyi günler ce ayaklarıma kapandı ama gözümde çok değersiz bakmak dahi istemiyorum yüzüne vurmuyor um artık ona çok şey yaşattım ama içim hiç rahat değil 😔
Kadına "sokak kadını" diyerek kocanızı affetmeye mi çalışıyorsunuz? Kadın teklif ettiyse kocanız da kabul etmeseydi. Evliyim çocuğum var deseydi ya hiç bir şey demeseydi hayır deseydi

Affettiyseniz yolunuza bakacaksınız ağlanıp sızlanmayacaksınız 🤷‍♀️

Çocuklarım için affettim çünkü bakacak durumum yoktu diyorsunuz, ama ilk cümlenize bakımlıyım güçlüyüm yazmışsınız.

Güçlü olmak bakımlı olmaktan geçmiyor. Belli siz, diğer kadından güzel olduğunuzu vurgulamak istiyorsunuz ama ne alakası var?

Keşke bakımlı olmak yerine işiniz olsaydı, para kazansaydınız , işte o zaman güçlü kadın olurdunuz.

Çocukları da bahane etmeyin, boşanmaya cesaret edemeyen kadınların 1 numaralı bahanesi zaten bu.

Nafaka alırdınız çocuklarınız için. İşe girer çalışırdınız.

Bir de sokak kadını ne ya???

Terbiyeli olun.

Kocanızdan çıkaramadığınız hırsı, o kadın üzerinden çıkarmaya çalışmayın.

Aklı yok muydu eşinizin? Kabul etmeseymiş.

Valla yetti artık şu aldatılan kadınların kocalarına tek kötü söz söylemeyip, öteki kadına yardırması.

Kadın belki bilmiyordu evli olduğunu eşinizin?? Ne malum?

Hem internetten çıkma teklifi mi edilir artık ya, eşiniz de üffff :KK51:

** bu arada asla çalışmayan, ev hanımı olan kadınları aşağılamıyorum. Asla. Sadece konu sahibi bakımlıyım bu yüzden güçlüyüm, ama çocuklarıma bakamazdım o yüzden affettim dediği için yazdım. Yani resmen bahane.

Birinin sosyal medyadan "çıkalım mı" demesi, diğerinin de "tamam" diyip eşini aldatması
Instagram ve facebook yazım şekliniz
Aldatılan bir kadın olarak "sorunum ne?" şeklinde kendinizi yerin dibine sokmanız
Eşinizi size sadakatsizlik yapmasına rağmen öyle ya da böyle affedip eşiniz hakkında en ufak bir kötü kelime kullanmamanıza karşın, karşı tarafın kimseye bir sadakat yükümlülüğü olmamasına rağmen "sokak kadını, çirkin ve yaşlı" olarak tanımlamanız...

Olay ve olayı anlatım şekliniz bana çok değişik geldi. Maddi imkanınız veya aile desteğiniz varsa boşanın yoksa da bu konuyu unutmuş gibi yapıp hayatınıza devam edin. Başka seçenek yok gibi.
Olayı iki satırla ne kadar net anlata bilirim bilmedim kocamın karektersiz bir insan olmadığını söylemedim bu nu yazan bir insanın piskolojisi ne kadar yerinde olur bunuda bir düşünün kim olursa olsun evli bir adamla ilişki yaşayan her kadın ahlaktan nasibini almamış biridir affetmek aldatmaca soy konusu bile değildir sadece çaresizlik vardır ben sadece nasıl anlatırım karşı cincisime akıl danıştım

Kadına "sokak kadını" diyerek kocanızı affetmeye mi çalışıyorsunuz? Kadın teklif ettiyse kocanız da kabul etmeseydi. Evliyim çocuğum var deseydi ya hiç bir şey demeseydi hayır deseydi

Affettiyseniz yolunuza bakacaksınız ağlanıp sızlanmayacaksınız

O aldatmış ama eskisinden daha ilgili olmaya çalışan sizsiniz.
Doğrusu hep değişiyor ruh halim

Affettiyseniz yolunuza bakacaksınız ağlanıp sızlanmayacaksınız 🤷‍♀️
Konuyu yanlış anladınız sanırım aldattığı kadınının şeklini ifade ettim kadının numarasını hep beklediği yeri bile buldum hiçbir şey yapmadım çünkü eşimin karektersizliği kadında evli ama öyle bir kadını ifade ederken ne kullanmamı bekliyorlar anlamadım

kendimi yerine koydum bir an .eşim yapsa öğrensem param da var evden gidecek; gidecek yerim de var kapıda arabam da var.Ama öğrenir öğrenmez gidemezdim sanırım.hele çocuk varsa kafamı toplardım en zararsız nasıl çıkarım bu girdaptan diye düşünürdüm güvendiklerime danışırdım.kolayca boşa gitsin çık git o evden diyenler bana samimi gelmiyor çoğunlukla.ha fiziksel şiddet olur anında gidilmeli o zaman gidecek yer varsa
Malesef çok şey yaşandı kızım oğlum için bir çözüm bulamadım inanın çaresizlik çok başka bir şey

Back
X