ALDATILDIM… Çok canım yanıyor

Yaklaşık 2 senelik evliliğe giden bir ilişkim vardı. Bir dönem küsüp 1 hafta konuşmamıştık. O sırada bir kızla mesajlaşıp nudelaşmış. Normalde hiç telefonuna bakmazdım ama bugün bakasım geldi. Görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2-3 ay önce kızla konuşmuş. Sonra ona bağırdım çağırdım eve geldim. Yalvardı yakardı asla yatmadım sadece küsmüştük boşluğa düştüm dedi. Ondan hiç beklemezdim böyle bir şey çok güveniyordum yıkıldım mahvoldum öğrenince. O kadar kötü hissediyorum ki yıkıldım resmen. Çok kötü bir acıymış bununla nasıl başa çıkacağım ben?
Sizden güven duygunuzuda almış oldu işin kötü yanı artık hep hayatınıza birileri girince şüphe ile yaklasacaksiniz. Bu bile bı sebep böyle önemli bi duygunuzu yaraladı. Ayrıca aldatmak sadece yatmak değildir 1 haftalık kısa bı sürede kendine hakim olamamış şimdi öğrenmenizde iyi olmuş her şerde bir hayır vardır.

Küslük dediğin nedir yani iliskide ayrilik değil mi? Bana göre 1 hafta konuşmazsaniz ayrilik oluyor.
Sevgiliniz muhtemelen 1 haftalik küslüğünüzü ayrilik olarak görmüş ve bunu yapmis olabilir.Bu arada adami asla savunmuyorum nude atan adami asla savunmam ama bana öyle gibi geldi.

Küslük dediğin nedir yani iliskide ayrilik değil mi? Bana göre 1 hafta konuşmazsaniz ayrilik oluyor.
Sevgiliniz muhtemelen 1 haftalik küslüğünüzü ayrilik olarak görmüş ve bunu yapmis olabilir.Bu arada adami asla savunmuyorum nude atan adami asla savunmam ama bana öyle gibi geldi.
Hayır ayrılmamıştık

Bende ihanete ugramistim senin yasadigin korkunc bir travma ama tek secenegin var: Cok uzulerek unutmak. Cünkü guven ruh gibidir gittimi geri gelmesi mumkun degil. Devam etsen bile asla eskisi gibi olmaz ve guvenmezsin sadece dahada cok aci cekersin. Ben birdaha yuzune bakmadim cunku herkesle yaparim ama guvenmedigim biriyle asla ve asla yapamam.

O yengeç ben boğa
Yengeç erkekleri saman altından su yürüten daha doğrusu bunun sebebi şu su grupları istikrarlı değildir duygusal bir boşlukta hemen maymun iştahli daldan dala atlar ve yengeçlerin garip bir depresif hüzünlü yanları var dışarıya gülerler içleri hep depresyon şarķı gibi takılır. Sen bir boğasın güven senin için aşırı önemli yengeç erkeğiyle ileride mutlaka yolları ayirirsin bu net. Yanlis anlama sen onu beğenmezsin ileride simdi aldatildigin icin o hüzünle ona daha çok baglanirsin ama yengeç erkeği boğa kadinin güç istegini karsilayamaz. Her anlamda guclu adam akilli bir adamla yoluna devam et. Hayatin kurtulsun istiyorsan youtube dan Barbaros Kozan ı aç videolarini dinle burçlarla ilgili ona gore evlilik yap aklini basina al yengec erkegi neymiş ugrasamam dramatiklerle diceksin bak.

Yaklaşık 2 senelik evliliğe giden bir ilişkim vardı. Bir dönem küsüp 1 hafta konuşmamıştık. O sırada bir kızla mesajlaşıp nudelaşmış. Normalde hiç telefonuna bakmazdım ama bugün bakasım geldi. Görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2-3 ay önce kızla konuşmuş. Sonra ona bağırdım çağırdım eve geldim. Yalvardı yakardı asla yatmadım sadece küsmüştük boşluğa düştüm dedi. Ondan hiç beklemezdim böyle bir şey çok güveniyordum yıkıldım mahvoldum öğrenince. O kadar kötü hissediyorum ki yıkıldım resmen. Çok kötü bir acıymış bununla nasıl başa çıkacağım ben?
Onu sutlayacaksin heryerden bas engeli.sanki o artik yokmus gibi yeni asklara yelken ac.bu evleninceds aldatirdi.o dahami iyi.mantikli ol.

Back
X