Aldatıldım çok kez

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cadg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
17
16
3
27
Evet okadar çok acı ki ihanet acısı bende suç ama ben başta kabul etmicektim ne dayaklar ne aldatmalar yaşadım daha yaşım 25 iki çocuğum var ben ne aptalmışım hep yalvardı diye pişmanlığına inandım aslnda inanmak istedim hani insanın sevince gozu kör derler benim kör deyil di de korkularım vardı birine bişe olur diye okadar korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok ben göze aldım herşeyi ne olacaksa olsun belki öldürür beni ama ölürsem de onurumla şerefimle öleyim bu eşimin en son aldatması da depremin ikinci günü biz sokakta kalyoruz meğer pezevenk bir kadınla berabermiş bn gece telefonunu kurcaladım buldum unutmuş silmeyi yarı çıplak çekmşler resim bide yatakta Allah belalrını versin bari öyle bir günde yapmasaydın millet okadar depremden öldü nasıl bir zihniyet sen zina peşine düştün böyle leri yüzünden başımıza taş yağacak şuan da bana it kopek gibi yalvaryor asla afetmem hayrdr sen keyfine bakacan ben de sen eve gelcen sana karılık yapcam hem tehdit ediyor beni boşanrsan ölecen diye ya artık ben çok yoruldum dertleşmek istedim ben herşeyi göze aldım kapıma gelirsen ölürsün dedim zaten ne olacaksa olsun ben namusszlugu kabul edemem ailem de arkamda zaten artık benim midemi bulandırıyor pişmanım demesi hata yaptım. Bidaha olmaz demesi cnku böyle insanlar uckuruna düşkün kaç kez tövbe etti ama aynı bok bu sefer asla inanmicam donmicem de kadın olsun erkek olsun aldatanın Allah bin türlü belasını versin

Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz bunu düşünün geçmişe çok takılmayın. Hepsi birer tecrübe diyelim. Önemli olan bu tecrübelerden gereken dersi çıkarttınız mı ve bu dersleri bundan sonraki yaşamınızda kullanabiliyormusunuz, önemli olan bu.

Uzaklaştırma kararı aldır bundan ne koca olur ne baba serefszin teki boşa gitsin sende biliyorsun ki ömür boyu aldatmalari bitmiycek asla dönme ona..

Aynen öyle Allah’ın izniyle bundan sonra mutlu olurum boşanmayı da çok geç olmadan halledeceğ
Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz bunu düşünün geçmişe çok takılmayın. Hepsi birer tecrübe diyelim. Önemli olan bu tecrübelerden gereken dersi çıkarttınız mı ve bu dersleri bundan sonraki yaşamınızda kullanabiliyormusunuz, önemli olan bu.
Evet çok şey çıkardım yaşananlardan hepsi bana tecrübe oldu verdiğim kararın aksi olmaz asla ihanetin bahanesi olmaz daha önce yapmak gerekeni geçte olsa yapacağım artık

Uzaklaştırma kararı aldır bundan ne koca olur ne baba serefszin teki boşa gitsin sende biliyorsun ki ömür boyu aldatmalari bitmiycek asla dönme ona..
Zaten herşeyi yapacağım doğru söylüyorsunuz can çıkar huy çıkmaz bitti Artık acımak çocukları da hak etmiyor zaten zora düştülermi cocuklar kıymete biniyor onlar için

Boşanirsan ölürsün mu diyor bir de karaktersiz herif
Bir sey yapar mı peki yoksa kabadayılık peşinde mı?
Yasin daha küçük 25 ne ki insallah cocuklarinla çok guzel hayatın olur

Boşanirsan ölürsün mu diyor bir de karaktersiz herif
Bir sey yapar mı peki yoksa kabadayılık peşinde mı?
Yasin daha küçük 25 ne ki insallah cocuklarinla çok guzel hayatın olur
Çok teşekkür ederim maalesef herşey yapabilir ama dedim ya herşeyi göze aldım artık

Hiç de bir şey yapamaz boş tehditlerine kanmayın. Siz boşanmayın elalem duymasın diye öyle söylüyor. Umarım fotoğrafları kendi telefonunuza aktarmışsınızdır, delilleri mahkemeye sunun kısa sürede boşanın.

iğrenç adam. hemen uzaklaştırma kararı alın. sonra da boşanma davanızı açın. manevi tazminat, yoksulluk nafakası talep etmeyi de sakın unutmayın.

Yaşın daha çok küçük kaç kurtul. Şikayet et tehditlerini elinde delilin olsun kandırabilir seni. Çünkü barışınca kanıtlar mahkemede bir daha kuklanılamıyor

Canım başına gelebilecek her şey gelmiş daha ne olabilir ki? Bence artık korkacak hiç bir şeyin yok. Muhtemelen boşanırsam ne yaparım nereye giderim diye düşündün o yüzden cesaret edemedin ama bak şu anda sokaktasın. Yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama hayat o kadar garip bir şey ki an geliyor korktuğun şeyi karşına çıkartıyor,bak diyor korkmana gerek yokmuş. Yanlış anlaşılmak istemiyorum dışarıda olduğun için ezmiyorum seni,durumun hakkında dalgada geçmiyorum asla. Umarım yanlış anlaşılmam.

Pek çok aldatma türü yerine göre affedilebilir, tercih meselesidir, karışmam etmem. Ama deprem bölgesinde çoluk çocuğu sokakta iken, şehri yıkılmış, milleti acı çekiyor iken, şehri ceset kokarken kadın koynunda gönül eğleyen heriften hiçbir bok olmaz güzel kardeşim. Bu herifin senden alacağı bir şey kalmazsa ciğerini de söker gider, ardına bakmaz. Bu herif çoluk çocuğun hayatı ile de oynar sırf çükünün keyfi için, zerre içi acımaz. Psikopat bu ya, sosyopat bu. Bununla merhaba merhaba bile yapılmaz. Sen de daha fazla koynuna sokma artık. Tak sepeti koluna, gitsin karıların koynuna. Onlar uğraşsın. Bırak.

25 yaşında iki çocuk? Bu konuşma üslubunuz zihniyetiniz? Böyleleri yüzünden deprem olmuyor merak etmeyin. Adamı kaç kere affetmişsiniz. Sizi zerre sevdiği yok. Gidecek yeriniz de yoktur eminim. Çizgileriniz neden yok? Neden bu adamı bırakmıyorsunuz ve eminim yine bırakmazsınız. O çocuklara yazık size veya ona değiş

Pişman da değil ayrıca, depremin 2.günü yediği haltları herkes duyar diye ödü g.tünden çıkıyor şu an. Nasıl bir sosyopat nasıl bir biyolojik çöp olduğu ortaya çıkarsa orda barınamaz daha.

Depremin ikinci gününde iş mi pişirmiş yoksa fotoğrafları mı gördünüz 🤔 her halükarda iğrenç de depremin ertesi günü bunu yapmış olması çok daha iğrenç olurdu.

Back
X