Aldatıldım çok kez

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun, sakın kararınızdan dönmeyin. Sizi tehdit ediyorsa bunu da kayıt altına alıp, eğer yakınınız yoksa en yakın kadın sığınma evine başvurun. Polise de haber verin. Boşanma işlemlerini pazartesiden tezi yok başlatın. Daha çok gençsiniz, mutlu bir hayatınız olur umarım size değer veren inaanlarla.

Aynen öyle Allah’ın izniyle bundan sonra mutlu olurum boşanmayı da çok geç olmadan halledeceğim
Geç alınmış bur karar ama yine de neresinden dönerseniz kârdır.Bir kez yapan,sürekli yapıyor malesef.Tehditlere asla boyun eğmeyin,yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim🙏.

Havlayan köpek ısırmaz , korkmayın . Ailem yanımda demişsiniz , ailenin arkanda olması büyük bir güç . Sakın affetmeyin .
Anlattıklarınız vicdan merhamet sahibi bir insanın yapacağı işler değil . Herşeyi yap sonra boşanırsan öldürürüm yok ya ,
Bu süreçler de Allah yardımcınız olsun , zor …

Adam tut dövdürt bu şerefsizi kim kimi öldürüyormuş! Kolunu bacağını kırdırt vala.

korkularım vardı birine bişe olur diye okadar korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok
Şu an müsait değilsinizdir ama müsait olunca bir jinekoloğa gidip,durumunuzu anlatıp,test yaptırın.Bence en büyük korkunuz bu olmalıydı.
Geçmiş olsun.Umarım kurtulursunuz.

Hayret ettim, aldatmadan daha çok deprem olmuş, psikolojilerimiz de enkaz hâldeyken nasıl iş pişirme derdine düşmüş en çok ona hayret ettim. Havlayan köpek ısırmaz derler, tehditlerini belgeleyin ve uzaklaştırma aldırın. Aileniz de arkanızdaysa hiçbir şey olmaz.

Bı avukatın anısı vardı, müvekkilinin kocası adliyede tehdit savurmuş, "seni yakarım" diye. Kadın da demiş ki; "ben olmadan, ocağın altını yakamiyorsun, hadi yürü yürü".

tehdit eden tiplerden korkunca sanki daha çok yapmaya meylediyorlar. Umrumda değilsin demek lazım

Bı avukatın anısı vardı, müvekkilinin kocası adliyede tehdit savurmuş, "seni yakarım" diye. Kadın da demiş ki; "ben olmadan, ocağın altını yakamiyorsun, hadi yürü yürü".

tehdit eden tiplerden korkunca sanki daha çok yapmaya meylediyorlar. Umrumda değilsin demek lazım
Ya da böyle kışkırtmak yapamayacak insana da yaptırabilir. Riske girmemek lazım.

Aldım hepsi elimde
O zaman boşanma davanı aç. Güzel de bir iş bul, aile desteğini de arka aldın mı oh mis. Çocuğunla güzel, kafa rahatlığı ile bir ömrün olsun. Bu şüphe ve huzursuzlukla daha birlikte bir ömür geçmez.

25 yaşında iki çocuk? Bu konuşma üslubunuz zihniyetiniz? Böyleleri yüzünden deprem olmuyor merak etmeyin. Adamı kaç kere affetmişsiniz. Sizi zerre sevdiği yok. Gidecek yeriniz de yoktur eminim. Çizgileriniz neden yok? Neden bu adamı bırakmıyorsunuz ve eminim yine bırakmazsınız. O çocuklara yazık size veya ona değiş
Pardon kimin ne yaşadığını siz bilemezsiniz sizne konuşma üslubundan lütfen yorum yapmayın siz

Ben yanlış mı anladım? Deprem bölgesindesiniz dışarda kaldığınıza göre ve depremin daha ikinci günü mü bir kadınla beraber olmuş? Yoksa siz fotoğrafları mı o gün gördünüz?
Yani depremden dolayı evlere gidemiyorduk dışarda kalıyorduk adanadayım işte o gün biz sokakta kaldık o ise başka kadınlaymış Şimdi sokakta deyiliz babamın evindeyim

Evet depremin ikinci günü yapmış bide utanmazlar
Ne desek boş tiyniyetsizin tekiymiş. En kısa zamanda ondan hayırlısıyla kurtulup çocuklarınızla mutlu bir hayat geçirmenizi dilerim.

Yani depremden dolayı evlere gidemiyorduk dışarda kalıyorduk adanadayım işte o gün biz sokakta kaldık o ise başka kadınlaymış Şimdi sokakta deyiliz babamın evindeyim
Tamam da o bu haltı Adana’da mı yemiş? O esnadada deprem olmadı mı?

Çok geçmiş olsun, sakın kararınızdan dönmeyin. Sizi tehdit ediyorsa bunu da kayıt altına alıp, eğer yakınınız yoksa en yakın kadın sığınma evine başvurun. Polise de haber verin. Boşanma işlemlerini pazartesiden tezi yok başlatın. Daha çok gençsiniz, mutlu bir hayatınız olur umarım size değer veren inaanlarla.
Çok teşekkür ederim ailemin yanındayım boşanma için pazartesi başvuracağım kesin

Back
X