I
inciitanesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi inciitanesi
slm arkadaşlar erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyorduk o kadar emindimki beni sevdiğine bana yanlış bişey yapacağı hiç aklımın ucuna bile gelmedi 16 aydan beri çıkıyorduk ve geçen beni aldattığını öğrendim ben bi rüya görmüştüm beni aldatıyordu rüyamda benim rüyalarımda hep gerçek çıkıyordu bende bi deneyim onu dedim gece arkadaşıma numarasını verdim arkadaşım çağrı attı oda aramış arkadaşım demişki yanlışlıkla oldu fln demiş konuşmaya başlamışlar msn istemiş ben bunu duyunca deli oldum ya msn sini vermiş arkadaşım bende msj attım sende iste bakım benden gizli msn si varmışmış dedim istedi ve benim bilmediğim bi msn si varmış onu vermiş benden gizli bi msn açmış onu kullanıyormuş ve dün bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim buldum şifresini ve girdim baktım hep kızları eklemiş birinede msj yollamış seninle tanışmak isterim fln diye gördüklerime inanamadım şu an ağlıyorum beni nasıl kandırmış bu zamana kadar hiç beklemezdim ayrıldık ama hala yalan söylüyor gece tlf meşguldu kimle konuşuyordun dediğimde tolgayla konuşuyorum dedi bana yalan söyledi bende dedimki o konuştuğum benim arkadaşımdı dedim evet biliyordum fln demeye başladı herşeyi sana anlatacaktım dedi o msn benim değil diyo inanmadım dün araştırdım o msnyle bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olmuş fotoğrafını fln koymuş onun gibi birini nasıl sevmişim ben ya üzüntüden iyice hasta oldum ya