Merhaba, ben 28 yaşında özel sektörde çalışan birisiyim. İyi bir mesleğim var. Hayatım boyunca hiç kimseyi sevmemiştim. İlk önce eğitimime sonra mesleğime odaklandım. Hiç ilişki konularına öncelik vermiyordum. Ama içten içe sevip, sevilmek istiyordum. Daha sonra birisiyle tanıştım. Onu tanıdıkça aşık oldum. Benim gözümde çok merhametli iyi kalpli birisiydi. Ailevi durumlarda sıkıntısı vardı. Hep onun için üzülürdüm. İstiyordum ki ailevi konulardan dolayı şanssız, ben onu mutlu edeyim bu hayatta. Hep mutlu olmasını istedim. Derdini dert bildim. Her zaman dinleyip, destek oldum. Benim için ilişki sadece gülüp eğlenmek değil. Birbirine destek olmaktır da. 2 sene boyunca birlikteydik. Ve 2 senenin sonunda onu hiç tanımadığımı gördüm. Yani bu kadar süre boyunca merhametimle, vicdanımla beni kullanmış. Onun için çok şey yaptım. Kendisi daha önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmış. Kız bir çok erkekle görüşüyormuş. Görüştüğü erkeklere çıplak fotoğraflar atmış. Bu fotoğraflar erkek arkadaşımın ve annesinin eline geçmiş. O erkeklerle cinsel birliktelikleri olmuş. Erkek arkadaşım bunu öğrenince 1 sene boyunca kendine gelememiş. Biz ilişkiye başladığımızda hep daha önce aldatıldım sende yaparsan yıkılırım gibi konuşmalar yapıyordu. Bende ona kendimin başına gelmesini istemediğim birşeyin başkasına yapmam diyordum. Ki o da benim aldatılmayı affetmeyeceğimi biliyordu. Bunu bile bile o eski kız arkadaşıyla 6 ay boyunca görüşerek beni aldatmış. Öğrenince şoka girdim. Ona böyle bir kötülük yapmış insanla beni kaybedeceğini bile bile nasıl görüşebildi anlamıyorum. Mantığıma sığmıyor. Kızın ailesi de kızın aldatmasını destekliyormuş. Yani aile yapısı olarakta tuhaflar. Onların evine girip çıkmış bu süreçte. Kız bana ulaşınca öğrendim. Tatile bile gitmişler. Tabi kız benim iyiliğim için değilde benim aradan çekilmem için iletişim kurdu. Zaten büyü gibi işlerle ilgilenen bi kız. Neyse şimdi erkek arkadaşım köpek olmuş durumda. Beni affet diyip yalvarıyor. Beni çok seviyormuş sözde :) Asla asla affetmem. Aileme bile söyledim. Hani affetmek gibi salaklık yaparsam beni engellesinler diye. Neyse yaşadığım durumun hala şoku içindeyim. Nasıl, niye, neden diyip duruyorum. Bir de evlilik düşünüyorduk. Bir yandan ya onla evlenip daha sonra öğrenseydim diye şükür de ediyorum. Hani o kızın zaten bana yazacağını baştan biliyordu. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir