aldatıldım çookk üzgünüm

Drbeder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
83
44
Eşimle severek evlendik .Çok sevmiştik birbirimizi ben çalışıyorum o emekli oldu .Örnek aile babasıydı dürüsttü merhametliydi.evde her yerde yardımcı olur beni üzmezdi 23 yıldır evliyiz.3 çocuğumuz var biri üniversitede okuyor ikisi lisede .
Geçen sene işten erken döndüm eşim rahatsız diye işim bitince tableti aldın ne göreyim bir kadınla mesajları neler neler .kadın banyoda yaptıklarımızdan zevk aldınmı demiş .bizimki çok güzeldi yazmış. Sanal seks yapmışlar yani sonra iyice araştırıp öğrendim. Faceyi kapatmamak için tableti evde sakladım bi yere bizimki pc ye yazıyor bende tabletten okuyorum şaka gibi içim nasıl kan ağlıyor. İnanamıyorum neden nasıl bide bana.bunu hak etmek için ne yaptım o kadar seviyordumki .3 gün sonra dayanamadım o kadını biliyorum dedim bilindik inkarlar sen kafayı yemişsin dedi hayal görmüşsün psikoloğa git dedi .sonra
Mecburen tableti koydum önüne .
Bu arada inkar ederken odadan çıktım ben hemen kadına yazmış eşim öğrendi çok üzgünüm diye .inkar edemedi artık .evet yaptım çünkü sen beni ihmal ettin dedi akşama evde oturan o ben çalışıyorum onu ihmal etmişim deseydi emekli ol ben sıkılıyorum beni ihmal ediyorsun diye .ama yok parada gelsin bende eğleneyim .
Hayatımda bu kadar ağladığımı acı çektiğimi hatırmaıyorum .Düşünsenize ben salonda karşı karşıya oturuyoruz o yazıyor ben okuyorım şaka gibi bide yazmış
Benimki karşımda oturuyor diye yazmış sonuna gülücük koymuş .
yandım yandım günlerce yemek yemedim bu kadarmı çokmuş gözyaşım bitmedi bitmedi .
Pişmanım dedi ağladı sızladı bir anlamı yoktu eğlendim dedi çok şaşkındım bir süre ayrı kalıp tekrar bir araya geldik barıştık yani psikiyatriye gittim ada bi defa geldi .sonra kadını buldum 3 çocuklu namazında niyazında başı kapalı bir f....e(kapalı sözünü kapalı bayanlara hakaret için yazmadım)bu işten para kazanıyormu bilmiyom fakat benim eşim tek değildi.görseniz temiz yüzlü bir kadın hayatta inanmazsınız iftira dersiniz
mesaj attım f....eye Allah korkundamı yok çocuklarından utan diye .kocana selam söyle dedim korktu
sorularıma doğru cevap verceksin yoksa evini başına yıkarım dedim 1 defa parkta buluşmuşlar.sanal seks yapmışlar . bu .kocam olacak ş....... skypi açtık görüntü yoktu demişti bende kadına mahsustan bizim beceriksiz cam açmayı nerden öğrenmiş dedim burada her şey öğreniliyor dedi .o sizi seviyor sanaldı fanteziydi dedi .yani soyunup dökünmüşler .
bundan önce eşimin facesinden ona yazmıştım.eşim gibi yani eşim zannediyordu beni
eşim senle yattım zannediyor dedim .yalandı demedinmi fanteziydi demedinm dedi .
yaktık yoktan yere eşinle çocuklarını dedi .
sen eşini seviyorsun biliyom dedi .
bi daha yazma eşin boşamadıysa şükret çok sevdiğinden kıyamamıştır sana dedi .
neyse ben kaybetme korkusu yalnız kalma korkusu yaşadım o dönem devam ettim evliliğe .
ama ben bastırdıkça isyanım kinim nefretim büyüdü.o evde gezdikçe yanımda yattıkça sinir oldum. Yaptı etti bi şey kaybetmedi ben hala ağlıyorum içim yanıyor . bu arada aileme ailesinede söyledim rezil oldu ş....... Düşünsenize ben işte erkeklerin içinde namusumla çalışırken o kadınla buluşmuş eğlenmiş..
yatmamış diyorum ama aldatma beyinde niyette diyorum yakalamasam yatacaktı büyük ihtimalle
bir f....eye değişmiyeyim onu diyorum o beni değişti diyorum . 10 çocuğum olsa boşanırım derdim böyle bir şey olursa.kendime olan saygımı güvenimi kaybettim .onu affetmeye çalıştım sanki kendimi affedebilecekmiş gibi .10 gün önce büyük kavga ettik evden gitti eşyalarını alıp sen beni ararsın gel diye dedi alıştı ya yap et affet yuvam yıkılmasın diye .yuvayı yıkan o asıl .affedeyim diyorum yüreğim affetmiyor affetmezde. Kendimi tanıyorum bir ömür boyu bu acıyla nasıl yaşarım bilmiyorum ilk deyip affetmeyi tekrar denemelimiyim
her erkek aldatır kimi yakalanır kimi yakalanmaz kimi cesaret edemez dedi bende sen erkek değil benim eşimsin dedim.
evim arabam param var muhtaç değilim çok şükür akıl verin kızlar bana

Son düzenleyen: Moderatör:
23 yıllık evlilik ama sanırım erken evlendiniz??
mutlaka acısı çok büyüktür,o kadar seneden 3 çocuktan sonra hele..çocuklarınız da büyükmüş,maddi sıkıntınız da yokmuş ..
bundan sonrasını içim almaz affedemeiyorum diyorsanız zorlamanın anlamı yok,adam düşünmediyse,gözüne baka baka yapacak kadar adiyse,bu kadar utanmaz haldeyse,çekmenin manası yok..
elbet zor oalcaktır boşanma süreci onca yıldan sonra ama madem içniz almayacak bundan sonraki hayatınızı acı ile geçirmeye değmez ki...kendi hayatınızı kurabilrsiniz..

Ablacım bu kadar üzülmeyin kendinize güvenin biraz. Bir kere yapmış sonuçta üstüne bir de barışmışsınız bu adam korkmaz ki artık devam eder. Daha fazla uzuleceginize çıkarın hayatınızdan. Bu kadar yiprandiktan sonra bir şans verseniz de düzelmez aksine bir yıkım daha yaşarsınız.

Offff !!!! Çok fena... Çok çirkin....

Ahkam kesmeyeceğim kocanız ve diğer bayanla ilgili...

Ama muhtaç olup bu durumu defalarca yaşayanlar, katlananlar var...

Sizin madem Allahtan başka kimseye ihtiyacınız yok kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz kendi hayatınıza bakın lütfen...

Kadin f.hise madem, esinize ne demeli? Bosanmak en dogrusu. Eviniz arabaniz var sagliginiz yerinde. Emekli olun bir oh cekin. Kafanizi dinleyin. Tatile cikin. Cocuklarinizla ilgilenin. Devam etmek, affetmek bu yastan sonra kendinize hakaret olur. Yazik.. Yapmayin bunu ne kendinize ne de cocuklariniza.. :/ Hem o kadinla neler yaptigini dusundukce evde nasil duracaksiniz? Ben olsam onu gordukce yuzune tukurmeyi birak kusarim!

ayyyyyyy okudukça buradaki yazıları herşeyden herkesten süphe etmeye başlıyorum... allah sabır versin ama böyled evam ederseniz kendinize zarr verisiniz en kısa zamanda hayırlı bir karar verirsiniz inşallah..

Canim.. Denememeliydim diye birsey yok denemekle iyi yaptin belkide.. Ama gordugun ve yasadigin gibi olmuyor. Sen yapamican bu adamla icindeki kinin nefretinden dolayi ve bu cokk normal bana gore. Herkes kaldiramayabilir hele ki siz 23 senelik evlisiniz.
Iyi dusun cunku ne yapacagini bilememek insani dahada yipratiyor. Bi karar ver ve ona gore yasa olmuyosa olmuyo ve icin rahat cok suku senlik birsey yok ortada. Cektigi gittigi gibi defolsun hayatindan bu ne rahatlik. Korkularinda yok ne guzel her gun aglayacagina bi gun aglarsin biter

kimseye muhtaç deilseniz yol verin bence...her erkek aldatır lafıda hiç doğru deil..her erkek aldatırsa kadında aldatır ozaman çünkü aldattığı kişi bir kadın!bende büyük konuşmak istemiyorum ama evliliğin temelidir güven..o gidince yıkılır herşey..

Eşimle severek evlendik .Çok sevmiştik birbirimizi ben çalışıyorum o emekli oldu .Örnek aile babasıydı dürüsttü merhametliydi.evde her yerde yardımcı olur beni üzmezdi 23 yıldır evliyiz.3 çocuğumuz var biri üniversitede okuyor ikisi lisede .
Geçen sene işten erken döndüm eşim rahatsız diye işim bitince tableti aldın ne göreyim bir kadınla mesajları neler neler .kadın banyoda yaptıklarımızdan zevk aldınmı demiş .bizimki çok güzeldi yazmış. Sanal seks yapmışlar yani sonra iyice araştırıp öğrendim. Faceyi kapatmamak için tableti evde sakladım bi yere bizimki pc ye yazıyor bende tabletten okuyorum şaka gibi içim nasıl kan ağlıyor. İnanamıyorum neden nasıl bide bana.bunu hak etmek için ne yaptım o kadar seviyordumki .3 gün sonra dayanamadım o kadını biliyorum dedim bilindik inkarlar sen kafayı yemişsin dedi hayal görmüşsün psikoloğa git dedi .sonra
Mecburen tableti koydum önüne .
Bu arada inkar ederken odadan çıktım ben hemen kadına yazmış eşim öğrendi çok üzgünüm diye .inkar edemedi artık .evet yaptım çünkü sen beni ihmal ettin dedi akşama evde oturan o ben çalışıyorum onu ihmal etmişim deseydi emekli ol ben sıkılıyorum beni ihmal ediyorsun diye .ama yok parada gelsin bende eğleneyim .
Hayatımda bu kadar ağladığımı acı çektiğimi hatırmaıyorum .Düşünsenize ben salonda karşı karşıya oturuyoruz o yazıyor ben okuyorım şaka gibi bide yazmış
Benimki karşımda oturuyor diye yazmış sonuna gülücük koymuş .
yandım yandım günlerce yemek yemedim bu kadarmı çokmuş gözyaşım bitmedi bitmedi .
Pişmanım dedi ağladı sızladı bir anlamı yoktu eğlendim dedi çok şaşkındım bir süre ayrı kalıp tekrar bir araya geldik barıştık yani psikiyatriye gittim ada bi defa geldi .sonra kadını buldum 3 çocuklu namazında niyazında başı kapalı bir fahise(kapalı sözünü kapalı bayanlara hakaret için yazmadım)bu işten para kazanıyormu bilmiyom fakat benim eşim tek değildi.görseniz temiz yüzlü bir kadın hayatta inanmazsınız iftira dersiniz
mesaj attım fahişeye Allah korkundamı yok çocuklarından utan diye .kocana selam söyle dedim korktu
sorularıma doğru cevap verceksin yoksa evini başına yıkarım dedim 1 defa parkta buluşmuşlar.sanal seks yapmışlar . bu .kocam olacak şerefsiz skypi açtık görüntü yoktu demişti bende kadına mahsustan bizim beceriksiz cam açmayı nerden öğrenmiş dedim burada her şey öğreniliyor dedi .o sizi seviyor sanaldı fanteziydi dedi .yani soyunup dökünmüşler .
bundan önce eşimin facesinden ona yazmıştım.eşim gibi yani eşim zannediyordu beni
eşim senle yattım zannediyor dedim .yalandı demedinmi fanteziydi demedinm dedi .
yaktık yoktan yere eşinle çocuklarını dedi .
sen eşini seviyorsun biliyom dedi .
bi daha yazma eşin boşamadıysa şükret çok sevdiğinden kıyamamıştır sana dedi .
neyse ben kaybetme korkusu yalnız kalma korkusu yaşadım o dönem devam ettim evliliğe .
ama ben bastırdıkça isyanım kinim nefretim büyüdü.o evde gezdikçe yanımda yattıkça sinir oldum. Yaptı etti bi şey kaybetmedi ben hala ağlıyorum içim yanıyor . bu arada aileme ailesinede söyledim rezil oldu şerefsiz. Düşünsenize ben işte erkeklerin içinde namusumla çalışırken o kadınla buluşmuş eğlenmiş..
yatmamış diyorum ama aldatma beyinde niyette diyorum yakalamasam yatacaktı büyük ihtimalle
bir fahişeye değişmiyeyim onu diyorum o beni değişti diyorum . 10 çocuğum olsa boşanırım derdim böyle bir şey olursa.kendime olan saygımı güvenimi kaybettim .onu affetmeye çalıştım sanki kendimi affedebilecekmiş gibi .10 gün önce büyük kavga ettik evden gitti eşyalarını alıp sen beni ararsın gel diye dedi alıştı ya yap et affet yuvam yıkılmasın diye .yuvayı yıkan o asıl .affedeyim diyorum yüreğim affetmiyor affetmezde. Kendimi tanıyorum bir ömür boyu bu acıyla nasıl yaşarım bilmiyorum ilk deyip affetmeyi tekrar denemelimiyim
her erkek aldatır kimi yakalanır kimi yakalanmaz kimi cesaret edemez dedi bende sen erkek değil benim eşimsin dedim.
evim arabam param var muhtaç değilim çok şükür akıl verin kızlar bana

Hayat o kadar güzel ki bunları yaşamak zorunda değilsin maddi imkanların musait boşan ve mutlu ol her zaman.. Esin bunu yapıyorsa her zaman yapar ne ilk ne son bu onun karakterin de var

İhanet tek taraflı değildir. Öncelikle aldattığığı bayanın değil, eşinizin size karşı sorumluluğu var yani birinci derece suçlu eşiniz. O bayana hakaret ediyorsanız eşiniz bin mislini hak ediyor... Bir ömür buihanet düşüncesi ve acısıyla böyle bir insanla yaşanmaz maalesef... ihanet ihanettir net...

msjlasmalardan okumustur belkı ?
Bilmem, ilginç hani..namazı kıldım, hadi sevişelim mi modunda mı kadın? Her seferinde gusül de alıyordur...

Namaz nefise kolay gelmeyen bir ibadet. Namaz + düzenli fuhuş zor bir ikili.

Eğer doğruysa vursun adama tekmeyi tabi. En az 5o lerine yaklaşmıştır kocası, teneşir anca paklar. Böyle bir zihniyetiki adamı da ama seviyorum denmez. Sevilmez pislik.

mesaj attım Allah korkundamı yok çocuklarından utan diye .kocana selam söyle dedim korktu
sorularıma doğru cevap verceksin yoksa evini başına yıkarım dedim

bir fahişeye değişmiyeyim onu diyorum

her erkek aldatır kimi yakalanır kimi yakalanmaz kimi cesaret edemez dedi

size söz veren kisi o kadın degil, eşiniz. hesabı yanlıs kisiye sormussunuz.

kadını asagılamak size birsey kazandırmaz, aksine onu degersiz görerek eşinize sans vermeyi düşünmüşsünüz.

eşiniz aldatmayla ilgili düşüncesini ve karakterini de açıkça belli etmiş zaten, üstüne düşünmeye bile luzum yok.
bundan sonra belli etmeden aldatmanın yollarını arayacak demek ki.

siz onu sahiplenmediniz, evlendiniz. sevgisini kaybetmis olmalısınız ki cesaret edebilmiş...
keza bu durum karşısında sizin de ona karsı saygınız sevginiz kaybolmalı idi.

yalnızlık korkusu herkeste olur bence. ancak bununla başa cıkmak ve aciziyete dönüştürüp dönüştürmemek sizin elinizde.

bir kez affetmeye calısmakla hata yapmıssınız zaten,
yanlışa yanlış ile devam etmeye calısmayın, avukat tutun.

o kadar yılın üzerine kendinize eziyet etmeyin derim. insan hastalık sahibi olur böyle bir adamla aynı evde. çocuklarınızın size ihtiyacı var.

X