Aldatıldım galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek arkadaşınızın kaybetme korkusu yok hiç. bu sizi çok yıpratır.
Haklısınız
Sevgilin sana at gibi giden it gibi gelir demiş resmen ve sen hala çok seviyorum bik bik nasıl yapacagım diye soruyorsun.
Azıcık dik durun yahu.
Sevgilin demek ki senin ona gideceginden fazla emin ki bu lafı kullanabiliyor.
Ona karşı dik durucam ama içimde bu acıya nasıl dayanırım onu demek istemiştim. Benim kararım zaten belli

İlk defa bana böyle bir cümle kurdu böyle düşünen adam herşeyi yapa

Zaten her yerden engelledim mesaj atmayı düşünmüyorum o yazacak biliyorum ama işte o söz bişeyleri kırdı bende artık olsak bile eskisi gibi olamayız
geçmişe göm gitsin.
sevgi bu değil.
seninki artık platonik aşka dönmüş, karşılığı yok.

Iliskinin neresinden tutarsan tut elinde kalir. Erkekler ne konusmuslar, size ne? Sevgilisi olan bir erkek kadinlarla ilgili ne konusabilir? Siz konunun tam olarak ne oldugunu bilmeden nasil ayriliyorsunuz? Sevgiliniz nasil bu kadar rahat kabulleniyor? Gelecegi olmayan bir iliski. Kosa kosa gideceksiniz muhtemelem ama yinede uyarayim.

Su erkekleri nasil bu kadar bastaci edip kafaniza cikariyorsunuz hic anlamiyorum zaten 2 gun sonra barisacaksin diyip sizi ciddiye almiyor bile bari bu sefer kararli olunda azcik burnu surtsun ayrilirsada ayrilsin ask acisindan ölünmüyor bilimsel olarak 60 gün suruyormus geri kalani bizim kafamizda yarttiklarimizmiS

O lafları bırak sevgili koca söylese bedeli ağır olmalı
Yaş kaç bilmiyorum ama zaman geçtikçe kendinize kızacaksınız neden böyle yapmasına izin verdim diye

Dik durun yapmayın kendinize bunu

Birşeyler sakladığı bariz ortada.
Bence koşa koşa gitmeyin. Hatta hiç gitmeyin.

Ya isterse hiç birşey saklamış olmasın, hatta arkadaşlarıyla imanın şartlarını konuşmuş olsun.. Size 'koşa koşa geleceksin' diyen bir adam sizi zerre kadar sevmiyordur.. Kendinize biraz değer verin.. Yerinizde olsam o an öldü sayar önüme bakardım.. Aşk meşk işleri çok dramtize ediliyor. Gerek yok bu kadar arabesk takılmaya. Güçlü olun. Şu adama vereceğiniz emeği gidin bahçeye maydanoz ekin, ona verin. En azından cildi güzelleştirir, bi fayda sağlar..

Surekli online olan adam da vardir bir seyler benim kanaatim bu.. Ve sana karsi tavri cok cirkin. Gercekten deger verse sevse boyle davranmazdi. Sanirim baska isler pesinde

Merhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.
Sizin sevginizi oyuncak gibi kullaniyor iste. Ona dunyadaki tek erkegin o olmagini hissettirin. Atin gitsin pisligi..

Ayrılalım tamam koça koşa gelirsin . Bence yaşınız daha küçük böyle şeyleri dert etmek yerine eğlenmenize bakın .

Merhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.

"Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi."

Bu cümleden sonra sorgulaya sorgulaya bir şeyler saklayıp saklamadığını mı sorguluyorsunuz? :işsiz:

Takilman gereken yer bambaska bana gorede.. ama sen istedigini yap aldatcak olan her turlu yapar..ayni evde kocasi kadini aldatiyo sen baska evde yasayan sevgiliden bahsediyosun

Sevgilin seni kaybetmekten korkmuyor
Ne hata yaparsa yapsin koşa koşa döneceğini düşünüyor
Nasil bir intiba bırakmışsin

Bu saatten sonra zor dikiş tutarsınız

"Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi."

Bu cümleden sonra sorgulaya sorgulaya bir şeyler saklayıp saklamadığını mı sorguluyorsunuz? :işsiz:
Bu cümle zaten başlı başına çok kırıcı ben emin olamadığım şeyi paylaştım

Adamda kaybetme korkusu yok bidr bu kadar daralymayin erkekleri ya ne konusuyosa konussun kimseyi yönetemzsiniz herkesin bireysel alanlari olmali
Ben normalde sorgulamam ss at dediğimde tamam deseydi vazgeçtim ben sana güveniyorum derdim hep böyle olur ama o bişey saklıyor diyor içimden bir ses

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X