- 15 Aralık 2014
- 69
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi scorpion274
Çook kanıtım elimdegörüntüleri mutlaka fotografla yada çıktısını al yoksa ispat edemezsin.. evi falan boşver elinde kanıtınla bir avukata git danış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook kanıtım elimdegörüntüleri mutlaka fotografla yada çıktısını al yoksa ispat edemezsin.. evi falan boşver elinde kanıtınla bir avukata git danış
tazminat için kanıtım hiç yoktu ama şimdi var artık bu akşam kovdum evden ayrıntılı yazdım Can'ım ilerleyen sayfalara bak.Eski konunuzu hatirliyorum ayrilmak icin yeterince sebebiniz vardi illa aldatilmayi mo bekliyordun be bacim acil avukata git madem delilin var donuna kadar al.
Sana harfiyen katiliyorum.. dava bizim lehimize sonuclansada hakkimizi alamiyoruz, yahu adam calisiyo iste elimizde kapi gibi delillerimiz var, sigortasiz calismakta suc sayiliyo neden dur demiyo kimse ???? .. karsi taraf goz gore sigortasiz calisiyo ve hukuk bu konuyu goz ardi ediyor uzerine mal varligi yok diyo, halbuki var ama kayitli degil, maas aliyo ama yok, sistemde birsey kayitli degil diyo .. eee sgkya biz sikayet etsek bu seferde delil istiyorlar delilimiz olsa bile belki aleyhimize sonuclanacak riskli .. bu konuda artik yasa cikmasi lagzim.. ohhh ne guzel sigortasiz calissinlar, yaptiklari yanlarina kar kalsin.. adalette cok buyuk eksiklikler var maalesef..Ya kizlar allah askina su donuna kadar al lafini kullanmayin ya.Boyle birsey yok.Benimde her turlu delilim oldugu halde bi bk vermedi hakim.Neymis koca calismiyomus kacak gizli calistigini delillerle sundum yinede yok.Bu kezde kadinin mal varligi kendine ve cocuklarina yetecek derecede var diye yine ne tazminat ne nafaka alamadim .
Koca suclu bulundu ama hakim onun malina kiyamadi nedense.
Coocuklar bende bakimlari herseyi benim uzerime mal yari yariya
Boyle sacma adalet olurmu ya
Ama oluyo demekki
Nerdeyse kocaa madalya takicakti hakim
Teşekkür ederim canım aldım görüntüler yedekli beni çocukla tehtid etti alıcam senden diye barodan isteyecem avukat peki ben açsam mı daha iyi yoksa kendisi açsa daha mı iyi olur? Hangisi benim lehime acaba olur?Simdi buradan haklari soylemekle olmaz bu is. Doktora ihtiyaciniz oldugunda hangi ilaci kullanayim diye soruyor musunuz? Durumunuz iyiyse gidin hemen bosanma davaniz acilsin. Bosanma isi avukatsiz olmaz. Hele ki isin icinde aldatma varsa ortam cirkinlesebiliyor. Her seyi anlatin, fotograflari, yazisma goruntulerini bastirarak avukatiniza verin. Siz esinizin durumunu bilirsiniz ne kadar nafaka ne kadar maddi manevi tazminat almak istediginizi soyleyin. Zaten onu detaylica konusursunuz.
Durumunuz yoksa baroya basvurup avukat yardimindan yararlanmak istediginizi bildirebilirsiniz, onlar sizi yonlendirir. Ama avukatsiz olmaz, mutlaka yardim alin.
Davayı kimin açtığının Önemi yok, önemli olan ispat etmek. Barodan ücretsiz avukat talep etmek için şartlarının uygun olması gerekir. Çekişmeli Boşanma çok zorlu bir süreç. Çok yıpranırsın. Boşanmak kaçınılmazsa anlaşmalı boşanmak en doğrusu eğer ikna edebilirsen. Tazminat nafakada mal ayrılığında anlaşıp tek celsede bitirmek en doğrusu yapabiliyorsan. Öbür türlü seneler Sürer. Allah yardımcın olsun
ibaNeredeydi unuttum kadın aldatılmış eşinin birlikte olduğu kadına bile dava açıp kazandı. Sanırım İzmir 'de. Bu galiba birazda hakimin insiyatifinde mi bilmiyorum.
Kendisi çıkarıpta bana tazminat ödemez üzerine kayıtlı hiçbirşey yok ayrıca ssk mı görünüyor sadece dükkan babasının adına barodan avukat talep etmek için şartlar ne peki
Cok uzuldum insallah ayrilma protokolunu istedigin gibi saglarsin. Benim sana tavsiyem bu durumda artik herseyi ogrenmis bu adamla bidaha olmak zaten istemessim bu yuzden kendini de hirpalama olaylarida zora sokma hic hircinlik yapip kavga etme. Cok akillica davran istediklerini elde et sakinligini koru evdende ayrilma hayat standartini bozdurma zaten kavga etmen gereken bi durum yok bu saatten sonra hic bisey degismez bunu dusun o yuzden adamla polemige girme suyuna huyuna git alacagini al allah yardim etsin.kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....
Ben gelirini ispatlayamayabilirim kağıt üstünde o Zaman ne olacak hakim tazminat vermeyecek mi?
Biz yeni işledik, somut örneğini de gördüm, yasadışı elde edilmiş kanıtlar hiçbir surette delil olarak kullanılamıyor.gizli ses kayıtları vs buna giriyor.Koydugunuz linke bakmadim ama Yargitay'in esler arasinda onemli olanin birbirlerine karsi sadakat yukumluluklerini yerine getirmek oldugunu, esler arasinda ozel olamayacagini belirttigi kararlari mevcut diye biliyorum.
Canim benim kicanin uzerinde onca mal varligi var ona ragmen tazminat nafaka alamadim.Benim maddi durumum iyiymis diye.Ama hakim zahmet edip koca evlilik kurulunda sucludur yazmis .Siddet ve aldatma onca oyun vardi isin icinde.Benim mal varligini alabilmek icin metresiyle etmedigi oyun kalmadi.Ama ispat etmek birseye yaramadi.Sanirim hakimde kendi karisina ayni oyunlari yapmiski benim kocaciginkileri normal karsiladi.Sana harfiyen katiliyorum.. dava bizim lehimize sonuclansada hakkimizi alamiyoruz, yahu adam calisiyo iste elimizde kapi gibi delillerimiz var, sigortasiz calismakta suc sayiliyo neden dur demiyo kimse ???? .. karsi taraf goz gore sigortasiz calisiyo ve hukuk bu konuyu goz ardi ediyor uzerine mal varligi yok diyo, halbuki var ama kayitli degil, maas aliyo ama yok, sistemde birsey kayitli degil diyo .. eee sgkya biz sikayet etsek bu seferde delil istiyorlar delilimiz olsa bile belki aleyhimize sonuclanacak riskli .. bu konuda artik yasa cikmasi lagzim.. ohhh ne guzel sigortasiz calissinlar, yaptiklari yanlarina kar kalsin.. adalette cok buyuk eksiklikler var maalesef..
Sen stres yapma hayatım, ben konu sahibini bulur getiririm sana![]()
Canım senin bu adamla bir gün dahi evli kalman hata. Görüntüleri bir flash diske al ve sakla. Onlar senin en büyük kanıtın. Gerekirse bir yakınından rica et senin için saklasın Maddi ve manevi tazminat hakkın var. Mesajları da sakla ve gerekirse noterden onaylat. Bak canım. Sorun sadece senin kadınlık gururun değil. Sağlığını da tehlikeye atıyor senin. Böyle cinsel hayatı olan bir adamla birlikte olman seni riske atar. Seni korkutmak istemiyorum ama boşanma işlerini hallederken bir de HIV, HPV DNA, Bel soğukluğu, frengi, Hepatit testleri yaptır kendine. Çok zor testler değil bunlar. Çok maliyetli de değil. Lütfen bu testleri yaptır. Önce senin sağlığın yerinde olacak ki adamın canına daha iyi okuyasın...kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....
İyi ama kanıtlar onun telefonunda ekran fotoğrafı alıp kendinize gönderip silseydiniz mademkızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....
Canim benim ters yonde Yargitay kararlari var. Bosanma davasi konusunda yukarida yazdigim gibi ses kayitlarini delil olarak kullanmayan mahkeme kararini bozmus.Biz yeni işledik, somut örneğini de gördüm, yasadışı elde edilmiş kanıtlar hiçbir surette delil olarak kullanılamıyor.gizli ses kayıtları vs buna giriyor.