• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım görüntüler var acil yardım!

Yedeklemeyi unutma telefonunu, ve direk avukata gidip donuna kadar al!!! Sen kiralarda sürünürken o cluplarda karı kızla otellerde para yiyişiyor! Donuna kadar almazsan bi daha yazma buraya!!!

EŞİNİZE DELİLLERİN OLDUĞUNU SÖYLEMEDEN YEDEKLEYİN BAŞKA BİR YERE
ÖĞRENDİĞİN ŞİDDET UYGULAYARAK SİLDİRTMEK İSTEYEBİLİR DİKKATLİ OLUN ÖNLEM ALIN

Aynen öyle
Canım senin bu adamla bir gün dahi evli kalman hata. Görüntüleri bir flash diske al ve sakla. Onlar senin en büyük kanıtın. Gerekirse bir yakınından rica et senin için saklasın Maddi ve manevi tazminat hakkın var. Mesajları da sakla ve gerekirse noterden onaylat. Bak canım. Sorun sadece senin kadınlık gururun değil. Sağlığını da tehlikeye atıyor senin. Böyle cinsel hayatı olan bir adamla birlikte olman seni riske atar. Seni korkutmak istemiyorum ama boşanma işlerini hallederken bir de HIV, HPV DNA, Bel soğukluğu, frengi, Hepatit testleri yaptır kendine. Çok zor testler değil bunlar. Çok maliyetli de değil. Lütfen bu testleri yaptır. Önce senin sağlığın yerinde olacak ki adamın canına daha iyi okuyasın...
aynen öyle Can'ım ilk işim o olucak

Aldım ben kendimi kopyalarını

l
Harika! O zaman direk iyi bi boşanma avukatına gidip donuna kadar alabilirsin! Allah belasını versin! Bi arkadaş da değinmiş cinsel hastalıklara dikkat edin.. İnşallah bişey olmamıştır :(

EŞİNİZE DELİLLERİN OLDUĞUNU SÖYLEMEDEN YEDEKLEYİN BAŞKA BİR YERE
ÖĞRENDİĞİN ŞİDDET UYGULAYARAK SİLDİRTMEK İSTEYEBİLİR DİKKATLİ OLUN ÖNLEM ALIN
O biraz sıkar polis 50 metre ilerde ve o yanındayken ailemi arayıp saklıyorum teli bizi dinliyorlar ters harekette polisi arayacaklar

kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....
öncelikle çok zor bir durum ama ben şunu biliyorum.. kanunlarda eğer eşinin telini karıştırıp ordan resim alıyorsan sen de suçlu duruma düşüyormussun.. bence o resimler aldıysan bir flash belleğe at.. ve de ki bu resimleri ortak bilgisayarımıza atmış ve gizlemiş.. ben tesadüf buldum !! Allah yardımcın olsun ve eşini de ıslah etsin inşalah canım

kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....
Hemen boşan ve tazminatini da al...

Kızlar geldim hareketli geçti bugün o yüzden kusura bakmayın.. İlk önce söyliyeyim yedeklerini aldım hatta ne olur ne olmaz anneme bile verdim. Kayınpederimi çağırdım herşeyi bir bir anlattım ki dükkanı o şerefsizin elinden alSın. Babası çok sinirlendi bundan Ada'm olmaz kızım ben çok üzgünüm bununla işin zor alışmış kudurmuştan beterdir dedi.Otel odasında ki fotoğrafı bilgisayar masaüstüne ayarladım ve o şerefsizi bekledim geldi bilgisayarın karşısına oturttum fotoğrafı gördü ve kısa bir kalp krizi.. İnkar etti tabi biz ilişkiye girmedik diye tabi dedim kardeş kardeş yattınız.. Eşyalarını al defol dedim şuan eşyaları bırakacak bir yerim yok yarın alıcam desi zor bela ikna oldum ama sabahtan kapının önüne koyacam eşyalarını içeri dahi almayacam bende onun işle ilgili sırları var eğer kiramı faturamı ödemeZsen seni şikayet ederim diye de tehdit ettim ağzıma geleni saydım ve çıktı gitti evden. Şimdi yarını bekliyorum.. Eşimin durumu iyi ancak gelirleri kağıt üstünde göstermem mümkün değil babasının üzerine dükkan ve orda sigortalı çalışan görünüyor ama eline geçen paranın haddi hesabı yok. Bir gecede 10.000 tl bile yiyor yani bu Ada'm. Hakim geliri ispat edemezsem bana yine de tazminat verir mi?

Daha fazla dedektiflik yapmaya çalışmayın
Gidin bir avukat tutun herşeyi anlatın delilleri verin o gerekeni anlatır size
Ayrıca tazminat için malvarlığına parasına bakılmaz Hakim tazminata hükmedebilir ama herhangi kayıtlı malı ve maaşı olmadığı için siz o parayı adamdan tahsil edemeyebilirsiniz

Back
X