beni 2 senelik ilişkimin son 6 ayında tamamen kandırıp, aldatmış. Aldattığı kadını da tanıyorum benden 2 yaş küçük dul bir kadın. çocuğu var. o kadınla beraberken sürekli beni takip etti. her anımı izledi. karşıma çıkmaya çalıştı, izin vermedim. engellediğimde kızla resimlerini koydu engeli kaldırdığım an resim de kalktı. Artık gerçekten içimde ne kadar sevgi varsa bitti ona karşı. sadece gururum inanılmaz incindi. kendimden şüphe eder oldum. çirkin miyim ? Aptal mıyım ? tamamen gitti özgüvenim. geçip karşıma beni çok sıkboğaz ettin dedi. o bunu yapmadı dedi. sonra ayrılmışlar. sebebi de kadın aşırı rahat. nerde eğlence nerde erkek muhabbeti orda. kaldıramamış beyimiz. ben de affedermiş gibi yapıp (inanılmaz yüzsüz ve laubali) başka erkeğe koştum. o da kimliği henüz oturmamış bir biseksüel çıktı arkadaşlar. sonuç itibariyle yalnızım. ve eski erkek arkadaşım hala engelli. ama baktığımda söz vermedik ama elbet bit gün yazıyordu. sonra bir de şey yazmış para bitince insan gidince değer kazanır gibi şeyler. ve biz inanılmaz kavga ederdik. sabrımı çok zorlardı. bizim ne kadar resmimiz varsa saklamış. çıkarttırmış zaten benim resimlerimi. o kadın varken de evdeymiş o resimler. Bu adamın amacı ne? kimi sevdi. ne yapmaya çalışıyor ? sadece merak ediyorum.