- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Aldatacak Adam kafaya koyduysa dumanla haberleşir yine aldatır.Tuşlu telefonun çözüm olduğunu sanmıyorumTamam ama ayrılmayacaksın ve bi ceza babında ne yapacaksın. Anladım Yani sizinde daha iyi bi fikriniz yok
Adam kendisini bu kadar savunmamıştır...Konu sahibinin yazdığı konuda kesin aldatmaya dair bi açıklamasını okumadım.
Mesala bak senin algın şu, illa yatakta basmanız cinsellikmi olmalı (oysa kesinlikle öyle bi iddam olmamasına rağmen).
Algılarınızı pozitif yönlendirin ve hep mutlu olun
Adam kendisini bu kadar savunmamıştır...
Eril zihniyet, hakkı görüyor. Kadının gitmeyeceğinden de emin. Ben başka bir başlıkta "erkeklerin doğasında var" diye bir yorum görmüştüm. Kadının kendisine bunu reva gördüğü dünyada erkekler daha ne yapmaz...cidden anlam vermek zor adam ağzıyla itiraf etmiş
Eril zihniyet, hakkı görüyor. Kadının gitmeyeceğinden de emin. Ben başka bir başlıkta "erkeklerin doğasında var" diye bir yorum görmüştüm. Kadının kendisine bunu reva gördüğü dünyada erkekler daha ne yapmaz...
Aşırı tuhaf biri bu üye ya yazdığı yorumları cevapları görseniz akıl mantık işi değilDogru, konu sahibi kocasini yatakta yakaklayincaya kadar devam. Ve onda bile "kadin kuyrugunu salladi ve zavalli, ah zavalli kocacim kendini onun ile yatakta buldu, yelloz kadin!" diye avutsun istersen.
Kadin oldugunu hiçbirsekilde inanmiyorum bu arada. Hiçbir kadin böyle yorum yazmaz. Sendemi kadin hayatlarini merak eden bir erkeksin?
Üyenolduysa konuşmuştur cnmİki tane foto çekmiş dosyalarda kalmış fotoğraf adı da uygulamanın adı internetten baktım arkadaş bulma sitesi. Zaten üye olduğunu mecbur kabul etti
İlla fiziki olarak aldatması mı gerekir ne yani? O sitelere üye olup o yola girmiş olması bile yetmez mi? Aldatmak akılda başlar zaten. Önce aklından geçirirsin sonra yoluna girersin, illa sonuçlanmasına gerek yok zihnine düşmüş zaten bir kere.Başınız sağ olsun. Sizi aldattığına dair kesin bi delil var mı elinizde? belkide doğru söylüyordur, aldatmamıştır. Bence siz gördüğünüz rüyanında fazla etkisi altında kalmış olabilirsiniz. Emin olmadan eşinizi kendinizden soğutmayın derim. İnşallah en erken zamanda aranız düzelir.
Layık görmek derken ben affetmiyorum sineye çekmiyorum ki ben sadece ve sadece çocuklarımı düşünüyorum nasıl etkilenirler? alıştıkları anne babanın aynı evde olmaması vs..bu tarz sorular var kafamda babalarına çok düşkünler.Ne acınası böyle kadınları gördükçe çok üzülüyoruminsan kendisine bunu nasıl layık görür. Güçlü kadınlar olacakki erkeklerde adam olsun.
Layık görmek derken ben affetmiyorum sineye çekmiyorum ki ben sadece ve sadece çocuklarımı düşünüyorum nasıl etkilenirler? alıştıkları anne babanın aynı evde olmaması vs..bu tarz sorular var kafamda babalarına çok düşkünler.
Arkadaşlık sitelerine girmek aldatmadan sayılmıyor mu? Erkek arkadaş bulmak için girmedi ya! Zaten daha öncede yazdım kabul ettiSiz emin olmuşsunuz aldattığından ve ayrılmışsınız en doğrusunu yapmışsınız.
Ama bu konu sahibi bi mesaj bi konuşma yakalamamış, sadece arkadaşık sitelerine girdiğini görmüş. Tabii bu çok rahatsız edici, evliliği kötüye iten, kuşku uyandıran bi durum ama 2 çocuğu var körü körüne ayrıl demem (şahsi fikrim). Bi şans daha verilmeli diye düşündüm.
Kısaca ayrılıklar bukadar basit olmamalı.
Haklısınız sevgiler..Ben genel konuştum eminim çocuklarınız annesini aldatan bir babayla olmaktansa sizin yanınızda daha huzurlu büyürler. Siz eskisi gibi olabilecekmisiniz eşinize karşı illaki huzursuzluk olacak evde. Ve farklı şiddetide varmış bence iyi düşünün kendinize yazık etmeyin.
O kadar saçmalıyor ki neymiş iş yerinde herkes karısını aldatıyormuş o yıllarca yapmamış istese aldatırmış ruhum duymazmış. Arkadaşının gazına gelmiş. Bir de bana sende yemin etsene kimseyle tanışıp yazışmadığına diyince kan beynime sıçradı iftira atacak nerdeyse. Koynumdaki yılan resmenBurada adam aldatmış farkında değilsiniz siz ama üstüne kadına şiddette var kötü davranmış. Siz bunları basit bir sebep olarak görüyorsanız diyecek lafım yok.
Adam başka kadınla olmayı aklından geçirip siteye üye olmuş. Bu basit bir sebep ben bunu kabul ederim diyorsunuz inanamadım gerçekten.
Ki yanlış anlamadıysam adam sohbette etmiş yani illa cinsellik mi yaşamalı yatakta mı basmalısınız ciddi bir sebep olması için?
Hani saygı duyarım diyorum ama inanamadım bir kadının böyle düşünmesine
O kadar saçmalıyor ki neymiş iş yerinde herkes karısını aldatıyormuş o yıllarca yapmamış istese aldatırmış ruhum duymazmış. Arkadaşının gazına gelmiş. Bir de bana sende yemin etsene kimseyle tanışıp yazışmadığına diyince kan beynime sıçradı iftira atacak nerdeyse. Koynumdaki yılan resmen
Evet evet beni suçladı zaten neler neler dediOff çok fena biri bu.
Bak ben de aldatıldım sevgiliyken adam en azından evet hata yaptım affet dedi.
Seninki bir de üste çıkmaya seni manipüle etmeye çalışıyor. Nerdeyse aldattığı için seni suçlayacak terbiyesiz hem de en zor gününde.
Ne demek herkes aldatıyor bahanesine bakarmısın. Herkes aldatmıyor miss gibi eşini seven adamlar var bıraksın bu ayakları.
Karakteri çok kötü
Evet evet beni suçladı zaten neler neler dedi
Yok eminim zaten kendisi de kabul etti. Yazışmış ama güya vicdanen rahatsız olmuş silmiş. Yanıma geleceği için sildi biliyorum. Bana çok kötü davranıyordu öğrenmesem birde salak yerine konulacaktım bende onu çekecektim. Şimdi bir iyi davranyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?