Yazacaklarim biraz uzun ama yardima ihtiyacim var lutfen okuyun 25 yasindayim 5ay sonra 26 olucam 6 aylik bi iliskim vardi sevgilim 34yasindaydi ama yasindan kucuk duruyor.okulunu yeni bitirmis saha satisi yapiyo asgari ucret+prim aliyor ben bi ogretmenim cevremde guzel bulunan da bi kizim bu benimle evlenecegini soyledi ailesiyle tanistim inandim yaşi da geldi diye dusundum hep derdi zaten 2015in sonuna dugun yapalim diye ama lafta hic icrattini goremedim.neyse dengesiz bi tip kucuk bi kavgada bile bana yazma bi daha diyip engelledigi oldu ara verelim de dedi her dengesizligini cektim cok kaprisli defalarca aglatti beni ama salak gibi aşik oldum ve birlikte oldum onunla ilkimdi.neyse beni aldatti zaten surekli whatsapta cevrimiciydi suphelebiyodum sonra gecen cumartesi bikac yalanini yakaldim ve telimi sabaha kadar acmadi yuzume teli kapatti mesgule verdi gecemi zehir etti ogrendim baskasiylamis sonra evini bastim bunu bi guz3l dovdum vurdum doyasiya bi de hakaret ettim bi ton bastim geldim eve sonra bana seni aldatmadim ama cirkef yuzunu gordum diye mesaj atmis yalanci pislik hala inkar ediyo yalanlari cikti ortaya aciklama yapmiyo ama inkar gırla..bide bana cirkef dedi sucu da bana atti ben whatsaptan engellemistim 3gun once kaldirdim tatile gitmistim foto attim gorsun istedim geziyorum imaji cizmek icin sonra o beni engelledi sanki ben sucluymusum gibi.tatilim zehir oldu aglayip duruyorum kendime olab guvenimi kaybettim aldatilmak cok koydu bi aciklama yapip ozur dahi dilemedi evlilik vaadiyle kandirildim hayata küstüm ikinci aldatilisim bu karsima dogrusu cukmiyo yaďim 26 olacak deprestondayim napmam lazim