aldatildim icim aciyor cok kotuyum yardim edin :(

betibeet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
9
0
35
Yazacaklarim biraz uzun ama yardima ihtiyacim var lutfen okuyun :KK43:25 yasindayim 5ay sonra 26 olucam 6 aylik bi iliskim vardi sevgilim 34yasindaydi ama yasindan kucuk duruyor.okulunu yeni bitirmis saha satisi yapiyo asgari ucret+prim aliyor ben bi ogretmenim cevremde guzel bulunan da bi kizim bu benimle evlenecegini soyledi ailesiyle tanistim inandim yaşi da geldi diye dusundum hep derdi zaten 2015in sonuna dugun yapalim diye ama lafta hic icrattini goremedim.neyse dengesiz bi tip kucuk bi kavgada bile bana yazma bi daha diyip engelledigi oldu ara verelim de dedi her dengesizligini cektim cok kaprisli defalarca aglatti beni ama salak gibi aşik oldum ve birlikte oldum onunla ilkimdi.neyse beni aldatti zaten surekli whatsapta cevrimiciydi suphelebiyodum sonra gecen cumartesi bikac yalanini yakaldim ve telimi sabaha kadar acmadi yuzume teli kapatti mesgule verdi gecemi zehir etti ogrendim baskasiylamis sonra evini bastim bunu bi guz3l dovdum vurdum doyasiya bi de hakaret ettim bi ton bastim geldim eve sonra bana seni aldatmadim ama cirkef yuzunu gordum diye mesaj atmis yalanci pislik hala inkar ediyo yalanlari cikti ortaya aciklama yapmiyo ama inkar gırla..bide bana cirkef dedi sucu da bana atti ben whatsaptan engellemistim 3gun once kaldirdim tatile gitmistim foto attim gorsun istedim geziyorum imaji cizmek icin sonra o beni engelledi sanki ben sucluymusum gibi.tatilim zehir oldu aglayip duruyorum kendime olab guvenimi kaybettim aldatilmak cok koydu bi aciklama yapip ozur dahi dilemedi evlilik vaadiyle kandirildim hayata küstüm ikinci aldatilisim bu karsima dogrusu cukmiyo yaďim 26 olacak deprestondayim napmam lazim :KK43:

Adamı döve döve nikah masasına mı oturtcaksın..

İstemiyor işte bırak..erkek mi yok,bulduğun ilk karektersizle evlenmek zorunda mısın..

Sen önce doğru insan olup,doğru insanla karşılasmayı bekle..evlenmek olsun dıye evlenılmez..

Evlenınce başın göğe ermiyor..

Konunun fake olmadığını varsayarak ;

Zamanında aldatılan biri olarak HAYATI KENDİNE MAHVETME diyebiliyorum sadece.

konulara fake diyenlere de ayrı ifrit oluyorum
fakeyse fake oku yorum yap geç
konu sahibine gelicek olursak sal ipini gitsin yeteri kadar yüz göz olmuşsunuz zaten

Çok gurur kırıcıymış gerçekten,adam pisliğin teki çıkmış.
Yerinde olsam ona sırf komplekse girsin diye "düzgün biri olsan bu yaşına kadar kalmazdın zaten" vs. der,yoluma bakardım.

Valla canim iki de sevin ya evlendikten sonra gorseydin iç yüzünü...
zamanla alışırsin insan neleri unutmuyor ki..

Olan olmuş işin gücün de var.bundan sonra yapman gereken de yoluna bakmak. sen değil o zor bulur böyle herşeyini çeken birini.foto falan atıp dikkat çekeceğini sanma .bırak gitsin kendi yoluna.

Yanlis bi insanla evlenmeye ne gerek var ki
Rabbim karsina hayirlisini cikarsin

Her konuya anlamadım diye giriyorum bu aralar ama cidden ben yine anlamadım aldattıgını nereden anladınız?
İkincisi dövmek falan ne demek hoş değil.
Üçüncüsü adam zaten beş para etmezin tekiymiş aldatmasa da öyle 2 lafından biri ayrılmak olan, ergen gibi whatsapp'ten falan engelleyen heriften hayır gelmez.
İyi ki ayrılmışsınız. Hiç üzülme.
Çoh iyi olmuş çoh da güzel olmuş tağam mı?

Birlikteliği benle evlenecek diye değil onu gerçekten istiyorsanız yaşamalı ya da inancınız gereği evlenmedem birlikte olmamalısınız. Üzüntünüz birlikte olmuş olmanız ise bu kişi evliliğe üç gün kala hayatını da kaybedebilir siz yine evlenmeden bekaretinizi kaybetmiş olabilirdiniz. Kısacası atlatamayacağınız şeyler yaşamamalısınız. Bu saatten sonra güçlü olun ve ben istedim yaşadım diyin kimse bekaretini kaybettiği için daha değersiz olmaz. Binlerce yaşamayan ama neler yapan bayan var yaşamamış olması onları da daha değerli kılmaz. Sizi değerli yapan kalbinizdir. Ha takıldığınız şey sizi aldatmış olmasıysa da şükredin ki bu kucağınızda çocuk varken olmamış. Hayat yanlış insana ağlamak için çok kısa ve siz o yokkende vardınız hala var olabilirsiniz. Rabbimin sizi yanlışınızdan döndürdüğüme şükredin ve hayatınızın tanıdını çıkarın.

Şükredin kurtulmuşsunuz böyle ahlaksız birinden.
Ve anlamadığım; tatile gidip "bak umrumda bile değil eğleniyorum" imajı çizip görsün diye engeli kaldırmak nedir hiç anlam veremedim.
Adam sizi aldatmış, vay bee çabuk toparladı hatun deyip içi içini mi yicek sanıyorsunuz.
Boşa vaktinizi harcamayın gerçekten unutun.

Yazacaklarim biraz uzun ama yardima ihtiyacim var lutfen okuyun :KK43:25 yasindayim 5ay sonra 26 olucam 6 aylik bi iliskim vardi sevgilim 34yasindaydi ama yasindan kucuk duruyor.okulunu yeni bitirmis saha satisi yapiyo asgari ucret+prim aliyor ben bi ogretmenim cevremde guzel bulunan da bi kizim bu benimle evlenecegini soyledi ailesiyle tanistim inandim yaşi da geldi diye dusundum hep derdi zaten 2015in sonuna dugun yapalim diye ama lafta hic icrattini goremedim.neyse dengesiz bi tip kucuk bi kavgada bile bana yazma bi daha diyip engelledigi oldu ara verelim de dedi her dengesizligini cektim cok kaprisli defalarca aglatti beni ama salak gibi aşik oldum ve birlikte oldum onunla ilkimdi.neyse beni aldatti zaten surekli whatsapta cevrimiciydi suphelebiyodum sonra gecen cumartesi bikac yalanini yakaldim ve telimi sabaha kadar acmadi yuzume teli kapatti mesgule verdi gecemi zehir etti ogrendim baskasiylamis sonra evini bastim bunu bi guz3l dovdum vurdum doyasiya bi de hakaret ettim bi ton bastim geldim eve sonra bana seni aldatmadim ama cirkef yuzunu gordum diye mesaj atmis yalanci pislik hala inkar ediyo yalanlari cikti ortaya aciklama yapmiyo ama inkar gırla..bide bana cirkef dedi sucu da bana atti ben whatsaptan engellemistim 3gun once kaldirdim tatile gitmistim foto attim gorsun istedim geziyorum imaji cizmek icin sonra o beni engelledi sanki ben sucluymusum gibi.tatilim zehir oldu aglayip duruyorum kendime olab guvenimi kaybettim aldatilmak cok koydu bi aciklama yapip ozur dahi dilemedi evlilik vaadiyle kandirildim hayata küstüm ikinci aldatilisim bu karsima dogrusu cukmiyo yaďim 26 olacak deprestondayim napmam lazim :KK43:
Boşver ya o seni kaybettiğine üzülsün sende kafaya takma cevap bile verme ve kendi statünde biriyle beraber ol

X