• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ilahi adalet gerçekten var mı?

stellastellaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
5 senelik ilişkimde aldatıldım.Benimle evleneceğini söylüyordu.Hatta geçen sene eylül ekim gibi teklif edecekti.Konusuyorduk.Nişan salonu bile bakıyorduk.Beni tam o tarihte Ankara’dan Rana adında bir kızla aldattı.O kızla 10 ay içinde evlilik yoluna girdi.Kıza teklif etmiş.Eşyaları bile almış.Ben hala hayatımı toparlamaya çalışıyorum üzülüyorum.İlk sevgilimdi bir de.Gerçekten benim ahım ondan çıkar mı? Bunu dünya gözüyle görebilmek istiyorum üstelik bana borç da taktı borcu ödemesi için de yalvarttı gitmiş ev eşyası almış.Benim aldatıldığımı öğrenip ayrılmamdan sonra hayatıma başka birisi girdi.Ben eski sevgilimden kurtulduğuma seviniyorum.Sadece benim neyim eksikti bunu sormadan edemiyorum insani olarak.Hem bana 5 sene seninle evlencem diye hayaller kurdurdu,her gün bir sürü vaatlerde bulundu, ben de ona inandım sonra beni İngilizce konuşma uygulamasından bulduğu kızla aldattı.

Son düzenleme:
5 senelik ilişkimde aldatıldım.Benimle evleneceğini söylüyordu.Hatta geçen sene eylül ekim gibi teklif edecekti.Konusuyorduk.Nişan salonu bile bakıyorduk.Beni tam o tarihte Ankara’dan Rana adında bir kızla aldattı.O kızla 10 ay içinde evlilik yoluna girdi.Kıza teklif etmiş.Eşyaları bile almış.Ben hala hayatımı toparlamaya çalışıyorum üzülüyorum.İlk sevgilimdi bir de.Gerçekten benim ahım ondan çıkar mı? Bunu dünya gözüyle görebilmek istiyorum üstelik bana borç da taktı borcu ödemesi için de yalvarttı gitmiş ev eşyası almış
Ya bu heriflere neden para veriyorsunuz anlamiyorum. Para isteyen kisiden nasil bir gelecek kurmasini bekliyorsunuz ?

Ohooo, bekleme de yoluna bak, yoksa daha çok beklersin

Ankara’dan Rana adında bir kızla aldattı.

Ankara'dan Rana'yı yolmaya gidiyoruz hemen

1000342695.webp

5 senelik ilişkimde aldatıldım.Benimle evleneceğini söylüyordu.Hatta geçen sene eylül ekim gibi teklif edecekti.Konusuyorduk.Nişan salonu bile bakıyorduk.Beni tam o tarihte Ankara’dan Rana adında bir kızla aldattı.O kızla 10 ay içinde evlilik yoluna girdi.Kıza teklif etmiş.Eşyaları bile almış.Ben hala hayatımı toparlamaya çalışıyorum üzülüyorum.İlk sevgilimdi bir de.Gerçekten benim ahım ondan çıkar mı? Bunu dünya gözüyle görebilmek istiyorum üstelik bana borç da taktı borcu ödemesi için de yalvarttı gitmiş ev eşyası almış

Bu konuları görünce erkeklerden soğuyom ya.Kime güveneceğiz biz.Avukata ver verebiliyorsan dava aç paranı geri almak için

Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi Nisan ayında sen de 2 aydır biriyle görüşüyormuşsun. Tencere kapak olmuşsunuz işte ilahi adalet karşılıklı tecelli etmiş :)

Hatta geçen sene eylül ekim gibi teklif edecekti.Konusuyorduk.Nişan salonu bile bakıyorduk.Beni tam o tarihte Ankara’dan Rana adında bir kızla aldattı.
Tam o tarihte aldattıysa 2025 Aralık ayında açılan doğum günü konusu ne alaka?

Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi Nisan ayında sen de 2 aydır biriyle görüşüyormuşsun. Tencere kapak olmuşsunuz işte ilahi adalet karşılıklı tecelli etmiş :)
Ben o aldattıktan sonra ayrıldım konuşmaya başladım hayatımda biri varken hayatıma almadım

Sevgililijleri çok kafaya takmayın ya
Abartmayin

İlk sevgilim de beni aldatmıştı valla hiç bişey olmadı adama. Çok mutlu 😀 He umrumda mı asla değil. Şu anki öfkeniz, üzüntünüz geçsin. Acınızı yaşayın. Sizin de umrunuz olmayacak. Geçiyor merak etmeyin

Back
X