aldatıldım,kırgınım,mutsuzum

camdanpabuclar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
96
4
28
Adana
merhaba
dertleşicek birini ararken bu site aklıma geldi üye oldum çookkk mutsuzum çookk yalnızım...1 yıllık evliyim evimi,ailemi,işimi,şehrimi terk edip geldim buralara sırf eşim için...Yazık diyorum..Evlendim 1.ayında eşim işsiz güçsüz kaldı devam ettik eşim evde ben evde derken düğün altınlarımızı tüm birikimimizi sattık kendine iş kurdu..ben üniversite mezunuyum bu arada ben iş buluyorum beni işe göndermediler...eşim o yer güvenli değil bu yer güvenli değil diye oyaladı durdu beni..tabi patlamalar yaşadım ara ara...derken geçen hafta aldatıldığımı öğrendim hemde eskiden yanında çalışan kızla...mesaj atmış kurtar beni diye çıldırdım tabi okuyunca ayrılmak istedim bırakmadı affetmedim ama affetmiş gibi yapıyorum yapmaya çalışıyorum ayrılmak istiyor muyum inanın bunuda netleştiremedim ama burda ölüyorum ben pişman olmaktan korkuyorum bitirmek istiyorum bitirememekten korkuyorum yanlızım mutsuzum kırgınım

"İşe göndermediler"derken, eşinin ailesini mi kastediyorsun? Göndermeyenler kimler ki?
Bir de eşin kabul etti mi aldattığını?

Hiçbir kadın aldatılmayı haketez
bunu kadın yapınca neden namussuz o... Oluyor da erkek yapınca doğal karşılanıyor bu ülkede anlayabilmiş değilim.
şimdi diyelim ki affettin
emin misin bi daha yapmayacağına soruyorum sana
ya da affedebilecek misin gerçekten
ona sarılınca aynı yatakta uyurken aklına gelmeyecek mi?
Samimiyetle evet ben bunu affederim diyorsan buyur affet.
Ama affedince erkeklerde nasılsa affediyor diye tekrarlıyor bunu unutma.

merhaba
dertleşicek birini ararken bu site aklıma geldi üye oldum çookkk mutsuzum çookk yalnızım...1 yıllık evliyim evimi,ailemi,işimi,şehrimi terk edip geldim buralara sırf eşim için...Yazık diyorum..Evlendim 1.ayında eşim işsiz güçsüz kaldı devam ettik eşim evde ben evde derken düğün altınlarımızı tüm birikimimizi sattık kendine iş kurdu..ben üniversite mezunuyum bu arada ben iş buluyorum beni işe göndermediler...eşim o yer güvenli değil bu yer güvenli değil diye oyaladı durdu beni..tabi patlamalar yaşadım ara ara...derken geçen hafta aldatıldığımı öğrendim hemde eskiden yanında çalışan kızla...mesaj atmış kurtar beni diye çıldırdım tabi okuyunca ayrılmak istedim bırakmadı affetmedim ama affetmiş gibi yapıyorum yapmaya çalışıyorum ayrılmak istiyor muyum inanın bunuda netleştiremedim ama burda ölüyorum ben pişman olmaktan korkuyorum bitirmek istiyorum bitirememekten korkuyorum yanlızım mutsuzum kırgınım

çalıştırmak istemeyen bir adamın , eşinin ve evinin her türlü ihtiyacını karşılaması lazım.orası burası güvenli değilse birlikte çalışsaydınız o zaman.
niye affetmiş gibi yapıyorsun ki? zaten her türlü üstüne gelmıyor mu bu adam? yoksa affettırmeye mecbur falan mı bırakıyor?

mis gibi mesleğini eline almışsın, hayat hep evde geçmez.

ayrılıp ayrılmamak tabii ki sizin kararınız,bu konuda sizin adınıza asla yorum yapmam ama kendi adıma şundan eminim beni aldatan biri ile yapamazdım..ona eşim diyemezdim artık.

ama siz kalmaya karar vermişsiniz,evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz..madem ünv.te mezunusunuz 4 yıl boşuna okumadınız değil mi? en azından ekonomik özürlüğünüzü kazanın,bir iş bulup çalışmaya başlayın bence.güvenceniz olsun hiç değilse.

Esiniz durumunu duzeltti mi? Maddi sorununuzu coEbildiniz mi? Bence aldatmayi kanitlarsaniz daha iyi olur bu mesaj bi kanit olmayabilir baska suphelendiren seyler var mi sizi? Buna gore durum cok degisir bence.

Hiçbir kadın aldatılmayı haketez
bunu kadın yapınca neden namussuz o... Oluyor da erkek yapınca doğal karşılanıyor bu ülkede anlayabilmiş değilim.
şimdi diyelim ki affettin
emin misin bi daha yapmayacağına soruyorum sana
ya da affedebilecek misin gerçekten
ona sarılınca aynı yatakta uyurken aklına gelmeyecek mi?
Samimiyetle evet ben bunu affederim diyorsan buyur affet.
Ama affedince erkeklerde nasılsa affediyor diye tekrarlıyor bunu unutma.

İşte bu yüzden affedemiyorum

Bence de tek sorun eşinizin sizi aldatması değil..Eşiniz sorumsuz biri belli ki..
Bir de bu bayan eşinizin onu kurtarmasını mı istiyor ?
Eşinizin kendisine ve size hayrı yok, o bayana mı olacak?
.

Evet tek sorun aldatma deil cok ilgisiz bir adam eve gec gelir hiç demez karım iyi mi deil mi sorumsuz beni hep yalnız bırakıyo aslında ben en cok kendime kırgınım yaptığım onca fedakarlıklara

Esiniz durumunu duzeltti mi? Maddi sorununuzu coEbildiniz mi? Bence aldatmayi kanitlarsaniz daha iyi olur bu mesaj bi kanit olmayabilir baska suphelendiren seyler var mi sizi? Buna gore durum cok degisir bence.

Malesef hiçbişey yok başka tek kanıt bu ama tek sorun aldatmada deil benim hayatımj kısıtlarken kendidi dilediği gibi yaşıo

çalıştırmak istemeyen bir adamın , eşinin ve evinin her türlü ihtiyacını karşılaması lazım.orası burası güvenli değilse birlikte çalışsaydınız o zaman.
niye affetmiş gibi yapıyorsun ki? zaten her türlü üstüne gelmıyor mu bu adam? yoksa affettırmeye mecbur falan mı bırakıyor?

mis gibi mesleğini eline almışsın, hayat hep evde geçmez.

İşte ben çalışmak istiorm ondan beklentimde yok bana iş bul demiyorum sadece görüşmeye gideyim diyorum yok dio onun keyfi iyi işte ben evde o sokakta daha ne isterki ayrılcam bundan nefret ediyorum

hem aldatma var, ilgisizlik var, hem çalışmıyor daha ne olsun? allahtan çocuk yok. severek mi evlendiniz?

not:yanlış okumuşum pardon. kendine iş kurmuş. çalışmıyor kısmını çıkar. yine de elle tutulur bir yanı yok:50:

Son düzenleme:
O kız dayak yerken eşine gel kurtar mesajı atıyor.Bence pekte eskide kalmamış o kız.
Eşin ışık yakmış ki o da evli adama bu mesajı atma cürreti bulmuş kendinde.
Bence o ışıığı kafasında paralayın ki elektrik çarpmışa dönsün.
Ama bu seferde eşin kıza mesaj atar asıl sen gel beni kurtar diye

Back
X