Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
G3rcek hayatta basi onde yurudugu icin sosyal medyada basini kaldirmis zahir.H
Hala şoktayım başı önünde yürür
Demek ki arada başını kaldırmış.Hala şoktayım başı önünde yürür
Eşimin yakın arkadaşı kızkardeşi onun telefonundan hep internete girer onlar aratmş olablrNormalde sucluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur, KK'da masumluğu ispatlanana kadar herkes suçludur. Konu sahibi ben gun icinde oyle kişileri aratiyorum ki aklima geldikçe, canımda sıkkınsa yani ohoooo, her arattığıma ilgim olsaydı esimin boynuzları burdan uzaya giderdi.
Belki birisi hoslaniyordur kizdan, adı bir yerde gecmiştir bakmıştır merak edip, hemen aldatma ne yaaaa?
Hem eşiniz güzellik salonundaki kızı nerden tanıyor ki, illa birisinden duyup merak etmiştir.
Şuan için biBirşey belli etme takipte kal.
tavırları hep aynı gittiği yerler de hep yakın arkadşları aynı mekan bütün arkadaşlrnı da tanyrmÖyle bir anlarsın ki anlamak istemesen bile anlarsın okadar belli olurki bunu kocan anlatmasada senin hislerin sana anlatır tek yapman gereken küçücük bir tiyo benden kocanın eski ve yeni hal ve tavırlarına dikkat edersen farkı anlarsın
hamileyim diye tuhaf düşnyrm her şeyiBen de bircok kisinin profilina bakiyorum bu aldatmak mi belki kiz bir arkadasinin sevgilisidir merak edip bakmistir veya liseden bir arkadasidir acaba ne yapiyor diye bakmistir bence normal bir sey
+1Bakmış olması aldatıyor anlamına gelmez . Bence kuruntu yapıp kendini üzmeye değmez
Aynıysa sanırım hayatında değişimlik yok demekki bunu en iyi sen anlarsın sana yaklaşımı vesaire ..hem varsada kokusu çıkar hiç bir gizli hayatlar sır olarak kalmaz bilmelisin.Şuan için bi
tavırları hep aynı gittiği yerler de hep yakın arkadşları aynı mekan bütün arkadaşlrnı da tanyrm
aldatan insan her haliyle merak eder telini asla ortada birakmaz yanindayken bile ters kapatir yine tetikte ol ama zannetmiyorum bir sey oldugunuhamileyim diye tuhaf düşnyrm her şeyi