Aldatıldım mı ve Kim Suçlu???

birisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
12
0
36
Bursa
Merhaba,

Benim birkaç sorum olacak,ilk defa böyle bir siteye üye olarak soru soruyorum.Tüm içtenliğinizle cevap vereceğinize inanıyorum.Şimdiden teşekkürler.

Ben evli bir bayanım.Eşim beni ''telefonla'' aldattı.Yani yüzünü ancak resimlerden gördüğü birine belki gerçekten aşık oldu belki de eğence maksatlı kapıldı bilmiyorum ama taa ki ben onların mesajlaşmalarını telefon görüşmelerini farkedene kadar.Mesajları bizzat gözümle gördüm fakat fark ettim ki kız/kadın pişman ama anladığım kadarıyla vazgeçemiyor.''Yaptığımız yanlış,kendimden nefret ediyorum,ben kötü biri ahlaksız biri değilim'' gibi şeyler yazmış,benimki de yaptıklarının suç olmadığını aşkın güzel bir duygu olduğunu falan filan yazmış,şimdi sinirlerim bozuk olduğundan detay vermek istemiyorum.Ama şunu da gördüm ki eşim,evli olduğunu söylememiş,kadın/kız bi şekilde kendi yöntemleriyle öğrenmiş,bunu da yine mesajlardan öğreniyorum.Hatta bunlar buluşmaya karar vermişler ama kız benimkini araştırıp evli olduğunu görünce buluşmaktan vazgeçmiş.Kız aşık olduktan sonra da bi şekilde kopamamış gördüm ama kız/kadın benim eşimin gayet sıcak yılışık ''aşkım bitanem'' vs mesajlarına karşılık daha ölçülü cevaplar vermiş.Aslında kadın nokta koymaya çalışmış ama yapamamış gibi gördüm ben,benimki hep bunu reddetmiş devamını hep benimki getirmiş :(

Benimki işten çıkmış mesaj yazmış,gece yatarken mesaj yazmış,işten çıkar çıkmaz aramış,o bunu aramış bu onu aramış sürekli telefonlaşmışlar mesajlaşmışlar.Ve eşim bir akademisyen.Cahil bir insan da değil.

Arkadaşlar bu bilgilere 1 haftalık benim için uzun ve yorucu bir araştırmanın sonucunda ulaştım.Aldatma alatmadır ama tek tesellim bu işin sadece telefondan ileri gitmemesi.Tartıştık ağladı özür diledi af diledi ama beni de suçladı,kendisiyle ilgilenmediğimi boşluğa düştüğünü vs vs...Şuan annemlerdeyim.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Onu sevmiş midir? Devam eder mi?

Hep de öyle oluyor zaten boşluktaydım iyi düşünemedim benimle ilglenmedin. İyi o zaman her boşlukta olan aldatsın ne biçim bir erkek mantığıdır bu ya.

her boşluğa düşen aldatsaydı kadınların %99unun aldatmış olması gerekirdi
bahane de hemen hazır ne kadar pişkin şu erkek milleti yaa hem suçlu hem güçlüler :47::47::47:

Arkadaşım eşine ben böyle yapsaydım senin tavrın ne olurdu nasıl tepki verirdin diye sormuş olsaydın cevabı ne olurdu ki

1 tane de çocuğum var aldım geldim buraya ama hata mı ettim buraya gelince iyice boşluğa düşüp iyice sarılmasın o kadına :( iyice mi boş bırakmış oluyorum aceba???

sordum ben yapsam iyi olurmuydu dedim ''o nasıl söz'' dedi,ben söz konusu olunca o nasıl söz oluyo,ama o yapınca boşluk ilgisizlik oluyor :( sizce o kadınla mı konusayım ama ne diyeceğim ki,offf iyice aptallaştım :((((

ya aynısını kadın yapsa tükaka
erkek yapsa kadın sucu kendınde aramalı dıyorlar,cok kızıyorum.
aldatan kadın olsun erkek olsun farketmez,Allah katında aynı derecede günah ama toplumumuzun bazı kesmı erkegın elının kırı olarak goruyor.
herkes askın ılk gun kı heyecanını arıyor,bız nıye namusumuzla evde otururken erkekler baska asklara yelken acıyor,erkegın bayanı suclamaları ,buna sen sebeb oldun demelerı hıkaye gelıyor bana
uzulmenı hıc ıstemıyorum arkadasım,hayat senın hayatın,ıcınde mutlaka bır guvensızlık olusmustur ,atlatabılecekmısın,unutabılecek mısın? napacaksın?

Bence o kadinla düzgün bi sekilde konus ve esini birakmasini söyle. Ama düzgün bi sekilde, sinirlenip üzerine gidersen inata bindirip iyice elde etmek icin ugrasabilir. Bi kadin olarak kendini senin yerine koymasini sakin bi sekilde anlat. En iyi cözüm bu gibi geliyo bana.

eşinden başka kimseyle çözemezsin bence bu sorunu eşinle oturup aklındaki her şeyi sor ona. en saçma şeyleri bile sözlerinden anladığım kadarıyla eşini kaybetmek istemiyorsun, kaybetme o zaman ama kesin tepkini belirt yoksa nasıl olsa affediyor durumuna düşersin ki en kötüsü bu olur. sana şimdiden kolay gelsin. Allah yardımcın olsun.

nereden tanıştıklarını detaylıca öğren bence. internettendir muhtemelen. eğer daha önce görüşmemişlerse yüz yüze, belki gerçekten boşluğa dşmüş, heyecan aramıştır; ama görüşmüşlerse ve kadın uzak durmak istemesine rağmen eşin devam ettirmişse, işin sonu çok olumlu gelmedi bana canım; ama yine de sen bilirsn. hakkkında hayırlısı olur umarım :(

Bence esinle cözemezsin belliki gönlü kaymis. Bi an önce o kadinla konus ama sakince onun vicdanina dokunarak. Kizarsan ters tepebilir dedigim gibi bu sefer esini tamamen elde etmek icin cabalayabilir. Bi an önce yap bunu gerekirse agla kadinla konusurken cocugundan bahset, yapmazsan sen yokken esin onunla görüsmeye devam edip belkide ciddi seyler düsünmeye baslayacaklar, nasilsa karimda gitti der esin ona. Esinle cözemezsin yapma desen daha cok ona iticeksin esini, cünkü erkeklere yapma dedikce dahada cekici gelir karsi taraf.

niyeyse hep boşluğa düşen onlar oluyor.... her boşluğa düşen aldatmaya kalksa dünyada ne aile kalırdı nede dürüstlük..
anlamadığım şey kardeşim madem aldatacak kadar cahil cesareti taşıyosun sonra pisliğin ortaya çıkınca mertce evet ben bi halt ettim yaptım diyemiyosunda acizce yaptığın iğrençliğe bi kulp bulmaya çalışıyosun yaw kadın zaten aldatıldığı için perişan olmuş daha niye benle ilgilenmedin boşluğa düştüm diye o kadına vicdan azabı çektiriyosun anlamıyorum yaaaa sadece konu sahibi arkadaşımın eşi için değil aldatan tüm pislikler için söylüyorum bunu...
aşkın adını o kadar kirlettiler ki.... ne söylesen boş böylelerine...
arkadaşım bana kalırsa taviz verme... unutma her ihanet tavizle başlar taviz tavizi tavizde tekrar ihaneti doğurur....

onlar boşluğa düşüyorlar,
onlar ilgisiz kalıyorlar,
onların beklentileri karşılanmıyor,
onların istedikleri olmuyor... falan filan...

bunlar hep bahaneler. affedip affetmemek sana kalmış. yalnız o kadınla muhattap olma arkadaşım. eşin ''beni kazanmak için herşeyi yapıyor'' gibi bir düşünce içine girmesin. şuan da kazanılması gereken kişi sensin, bunu unutma canım.

ben detay vermek istemedim ama madem sizinle dertleştim bildiklerimi anlatayım.
kadın:ben kötü ahlaksız biri değilim,kendimden nefret ediyorum bu saçmalığa artık bi son verelim neyin savaşını veriyoruz.
eşim:elbette öyle biri değilsin,aşkın neresi kötü.
kadın:aşk kötü değil,bu durumdayken aşk olmaz,bu bencillikten rezillikten başka bişey değil.bundan sonra görüşmüyoruz tamammı.
eşim:ne demek görüşmüyoruz,tamam değil!
kadın:ben de istemiyorum ama öyle olmak zorunda,yanlış yapıyoruz.istemiyorum artık görüşmek.
eşim:iyi,sen kararını vermişsin zaten,tamam seni rahat bırakıyorum.

sonra ertesigün yine aramalar mesajlaşmalar ve arkadaşlar kadına kızamıyorum bir mesajını gördüm kesinlikle suçlu eşim ne olursa olsun,kadın diyor ki,bak senin bir ailen var,çocuğun var benim bir ailem veya çocuğum olmadığı için mantıklı düşünemeyebilirim,sen ikisinin arasındaki ayırımı daha iyi yaparsın bu konuda senden maksimum destek bekliyorum beni arama,sn aradığında açıyorum cevap yazıyorum kendime engel olamıyorum,bana yardımcı ol sen arama yazma.ama eşim devam ediyor yani hep o devam etmiş hep ama hep :(((((((((((((((((((( zaten benim en çok kızdığım en çok üzüldüğüm nokta bu,kadın ısrar etse erkektir,kadın bi şekilde yoldan çıkarmıştır diycem :( ve kız bitane mms göndermiş kendi resmini öğrenmeden önce kız çok ama çok güzel arkadaşlar :((( iyice ezildim :(( offf daralıyorum boğulacak gibi oluyorum,yavrum olmasa yaşamak bile istemiyorum şunları düşündükçe :((

işim var kendi ayaklarımüzerinde durabilirim boşansam bile ama neden boşanayım seviyorum eşimi :(((

aynen senin anlattıklarını yasadığım için bosanıyorum ben malesef.benimkide msn den öteye geçmemis bi iliskiyi öğrendim.ama esim bunun savunmasını açıklamasını hiç bi türlü yapamadı ve bosanmayı istedi.yanı ona asıkmı bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü ayrı olmamıza rağmen suan onlada bi iliski yasamadı.ve isin ilginci bosanmak isteyipte hala beni sevdiğini söyeyende o.ama herzaman bahane hazır bosluk.ben onun üstüne titrerken yinede düsmüs bu bosluğa nasıl oluyosa.ama kadının hiç böyle bi hakkı yok.o düsümez.o sadece aldatılır vs vss:5:

canım sen eşini seviyorsunda o ne kadar seviyor seni bir düşün:19:
bak kendin diyorsun kadın eşinin üstüne düşmemiş ayrılmak için çabalamış hatta ama eşin bir türlü bırakmaya yanaşmamış.elin kadını seni çocuğunu düşünmüş ama eşin aşkın güzelliğinden bahsetmiş:23:canım yanlış anlama beni ama ben ev hanımı olduğum halde eşimin o şekilde yazışmalarını görsem işi boşanmaya kadar götürürdüm galiba
sana tek tavsiyem kesinlikle kadınla konuşma.bir arkadaşta yazmış eşin bak beni kazanmak için neler yapıyor demesin.egosunu tatmin etme.suçlu olan o :20:kendini sana affettirmesi gerekende o
sen hiçbir şey yapma bekle bakalım eşin ne yapacak
barışacaksanda fitil fitil burnundan getir ki bundan sonra daha fazlasına cesaret edemesin
yanlış anlama da canım eşine sinir oldum inan bu erkek milleti evliliği ne sanıyorlar acaba evcilik oyunu mu:15:

zipzip : yazdıklarını okuyunca içim acıdı öyle mi dersin,eşimden değil kadınla konuşup mu halledeyim ama o şekilde ne konuşayım kadın istemiyor ki zaten benim adam arızalı benim adam ahlaksız!!! :(((lanetolsun ne zor bi durum :((
beautymoon:offf çok zor bi durum siz mi açtınız eşiniz mi açtı boşanma konusunu??? bu da özür diledi af diledi ama annemlere geldim ama ekstra bir çaba göstermedi yani ağladı falan ama özür diledi de biraz da üste çıkıyor yani boşanalım desem karşı çıkar kesin ama ikna da olabilir diye düşünüyorum :((((((( bilmiyorum yaa :(

inanmiyorum nerdeyse kendini suclayacaksin
daha cok bosluga dusermi diye!
adam aldatmis seni ve cocugunu dusunmemis
kiz uzaklasmak istedikce ikna etmeye calismis
metresi olmasi icin dil dokmus (ask adina peh)
sizi neden dusunmedi
hala seviyorum diyorsunuz
peki o adam sizi sevse yuvasina cocuguna karisina saygi duysa
bunlari yaparmiydi
bosluktaymis o bosluktayken sen ne yapiyordun?
ev isleriyle cocugunla ilgilenmiyormuydun?
her monotonluga dusen baskasinami sarilmali?

esim gececi calisiyor gecelerce yok evde ben boslugami duseyim?
hamileyim eskisi gibi ilgilenmiyorum esim boslugami dussun
Allah kimseye ihaneti yasatmasin ama
duygusal degil mantikli olmaya calis
o kiz yada kadin senden guzel olabilir
ama guzelinde guzeli var
dunyanin en guzelleri bosaniyor vazgecilmez olmuyor
birak kiyaslamayi sen evinin kadini cocugunun annesi ve
esinin yoldasi olmussun hic bir bahane aldatmasina sebep olamaz!

ben detay vermek istemedim ama madem sizinle dertleştim bildiklerimi anlatayım.
kadın:ben kötü ahlaksız biri değilim,kendimden nefret ediyorum bu saçmalığa artık bi son verelim neyin savaşını veriyoruz.
eşim:elbette öyle biri değilsin,aşkın neresi kötü.
kadın:aşk kötü değil,bu durumdayken aşk olmaz,bu bencillikten rezillikten başka bişey değil.bundan sonra görüşmüyoruz tamammı.
eşim:ne demek görüşmüyoruz,tamam değil!
kadın:ben de istemiyorum ama öyle olmak zorunda,yanlış yapıyoruz.istemiyorum artık görüşmek.
eşim:iyi,sen kararını vermişsin zaten,tamam seni rahat bırakıyorum.

sonra ertesigün yine aramalar mesajlaşmalar ve arkadaşlar kadına kızamıyorum bir mesajını gördüm kesinlikle suçlu eşim ne olursa olsun,kadın diyor ki,bak senin bir ailen var,çocuğun var benim bir ailem veya çocuğum olmadığı için mantıklı düşünemeyebilirim,sen ikisinin arasındaki ayırımı daha iyi yaparsın bu konuda senden maksimum destek bekliyorum beni arama,sn aradığında açıyorum cevap yazıyorum kendime engel olamıyorum,bana yardımcı ol sen arama yazma.ama eşim devam ediyor yani hep o devam etmiş hep ama hep :(((((((((((((((((((( zaten benim en çok kızdığım en çok üzüldüğüm nokta bu,kadın ısrar etse erkektir,kadın bi şekilde yoldan çıkarmıştır diycem :( ve kız bitane mms göndermiş kendi resmini öğrenmeden önce kız çok ama çok güzel arkadaşlar :((( iyice ezildim :(( offf daralıyorum boğulacak gibi oluyorum,yavrum olmasa yaşamak bile istemiyorum şunları düşündükçe :((

işim var kendi ayaklarımüzerinde durabilirim boşansam bile ama neden boşanayım seviyorum eşimi :(((

canım mutlaka seviyorsundur yoksa ne diye evliliğini kurtarmaya çalışasın ki? ben kaçan kovalanır sözüne o kadar inanıyorum ki. o bayanda kaçtığı için eşin kovalıyor ayrıca yasak olan şeylerin verdiği heyecanda var. çok zor bi durum seni o kadar iyi anlıyorum ki. kız çok çok çok güzel olabilir, kız çok çok iyi de olabilir hatta kızın bi kanatları da eksik olabilir. kişiyi güzel, alımlı gösteren tek şey özgüvendir. sen yeter ki güvenini kaybetme.

birisi benim kendisi açtı davayı,çünkü ben öğrenince hiç b açıklama yapmadıda yapamadıda.kendi kafasına bu haltı yedi yine kendi kafasına davayı açtı.ama beni sevdiğinide söylüyo ki nasıl sevgiyse beni ikna etmek yerine kolayı seçti.ama onlada bi iliski yasayamadı.olan bizim evliliğimize oldu iste.bazı arkadaslar elestirdi senden vazgeçmis daha ne üstüne düsüyosun vs gibi ama bi evliliği gerçekten ıkmak ve onun acısını yasamak çok zor.çünkü benden vazgeçmis bile olsa çok sevdim ben onu ve bi türlü sindiremedim.çok sükür isim gücüm var ama bu sekilde bitmesi inan herseyden acı,yanı gecinemezsin kavgaların olur bian önce kurtulsydım dersin ama sevipte böyle biseyle karsılasınca insan yıkılıyo.hep kendinde eksiklikler arıyo.kendimi çok güzel bulmama rağmen ki cevremde öyle bulur resmen insan komplekse giriyo.senin durumnda çok zor çünkü esin ağlayıp sızlasada dediğin kadarıyla iliskiyi o bitirmiyo.seni kaybetmekten korksa zaten sonlandırır bunu ve ilerlyen zamanlarda onla yada baskasıyla bi iliski yasamayacağından eminmisin bukadar güveniyomusun..:26:

Back
X