aldatıldım mı?

her ikisi de olabilir bence canım...bir de bu konuşma sizin ayrı olduğunuz döneme mi ait?eğer öyleyse aralarında birşey olmuş olabilir.ama yakın bir zamanda yapıldıysa ve şifresi de sende varsa aldatma olayı olmayabilir de. iyice bir anlamaya çalış çabuk karar verme derim

Son düzenleme:
aldatma sayarım bnde bunu cnm. artk ayrılıgın vermiş oldugu bi dengesizlikle mi böle saçmaladı sevgilin bilmiyorumda ortada bi yazılma var orası kesin.
kızla bişiler oldumu bilemeyiz konusmanın devamınıda okusaydın keşke , ama silmiştir büyük ihtimalle.. sildiysede o malum sitede mesajlar bölümünde Arşivlenen mesajlar diye bişi var dikkatli bakarsan görürsün. onu tıkla bak. sadece sildyse direk oraya gdiyor. eger oradan da silmedyse,aklında bulunsun.
muhtemelen kız yüz verdi,yoksa nie yazsın napıosun fln die. çocuk da işte saçma sapan elde etme egosuyla yazılmış kıza. belkide bişiler olmustur bile.. bilemiyorum cnm..
ama madem 2 sene olduysa ve böle bişiyi ayrıyken yaptıysa , bi şans verebilirsin bence ama tabiki burnundan fitil fitil getir önce ve kesinlikle burnundan kıl aldırma:20::41:
yanlz bence dediğim o arşivlenmiş msjlar bölümüne fln iyice bak , msjlarını maillerini fln biliyosan iyice bir kurcala da sevgiliyken daha öncesinde daha sonrasında da başka vukuatları varmı ögren,arastır iyice derim ben. seni biraz kırar belki ama en azndan net tavrını daha iyi kavrayabilirsin..:44:

ayrıca anladığım kadarıyla 2 ay ayrı kalma durumu görüşememe anlamında, yani ilişkinize ara vermediniz değil mi? sadece yazın görüşemediniz mesafeden dolayı.
yoksa ayrıldınız mı ??

ayrılma kararı alıp 2 ay hiç görüşmediyseniz sadece o ara yaptıysa bunu yine bir derece sindirilebilir, ama mesafeden dolayı ilişki devam ederken sırf görüşemediğiniz bir ayrı kalma ise o zaman aldatmadır bana göre..

Ben de aynı tepkileri verirdim...
Erkek aklı nasıl çalışıyor bilmiyorum da birşeyler karıştırsa şifresini neden verecek ki?
Belki de girmemene güveniyordur, bilemiyorum...

kızlar tekrar tekrar herbirinize tek tek teşekkür ederim.. 2 yıllık emek var ortada evet... Ve sevgim var ona karşı şiddetli derecede..Ama bi yandan da gururum..
sindirir miyim hiç bilmiyorum... Dün gece sohbet ortamında yakaladı beni sürekli anlattı.Şirketinde aile ortamı varmış.O sıradada o kız izine çıkmış.Napıyorsun ne ediyorsun diye erkek arkadaşıma yazmış erkek arkadaşımda napiim seni özledim :) demiş hani o an içimde hiç bir art niyet yoktu dedi.Zaten 2 ay önceymiş.Benim rahatsız olduğumun farkına varmış ve şuan aradaki samimiyeti azaltmış.Yine yumuşamadım.Yine tartıştım.Ve şuan kararsızım.Ailem çok kızgın tekrar birlikte olursak herşey sil baştan olacak.Hiç tanımamışız dedi ablam bugün.İçim parçalandı. İçinde bulunduğum durum öylesine can sıkıcı kı kızlar...

Yaklasik bir durumu ben yasiyorum sizinki asikar ozlemek kelimesi, benimkinde soze karsilik soz var benzer seyler falan filan ben de icimde sindiriyorum iste bahaneler bahaneler as la itiraf etmezler inkar ederler.. arkadaslar gercekten cok guzel seeyler yazmis seviyosan biraz daha dikkat edersin kontrol edersin sanslisin ki evli degilsin ben evliyim 1 cocugum var. Eger affetceksen kendini rahatlatabilecegin bahanen var ayrildiginiz donem... sana kalmis. Simdi her an esimi kontrol edesim geliyo acaba bilgisayrda neye girdi tel de konustu mu olan bize oluyo

aldattı ya da aldatmadı bunu o bilir ama arkadaşının tepkisi daha önemli bence. seni suçlu duruma düşürmeye çalışmış.masum olsa sürünürdü yalvarırdı bi açıklaması olurdu bu ters köşe yapmış.üzülmemeye çalş cnm arayıp sorma mesaj atma seviyorsa zaten dönecektir.ama bi taraflarını kaldırma üstüne düşüpte ...zor iş sabırlar diliyorum sana

kızlar tekrar tekrar herbirinize tek tek teşekkür ederim.. 2 yıllık emek var ortada evet... Ve sevgim var ona karşı şiddetli derecede..Ama bi yandan da gururum..
sindirir miyim hiç bilmiyorum... Dün gece sohbet ortamında yakaladı beni sürekli anlattı.Şirketinde aile ortamı varmış.O sıradada o kız izine çıkmış.Napıyorsun ne ediyorsun diye erkek arkadaşıma yazmış erkek arkadaşımda napiim seni özledim :) demiş hani o an içimde hiç bir art niyet yoktu dedi.Zaten 2 ay önceymiş.Benim rahatsız olduğumun farkına varmış ve şuan aradaki samimiyeti azaltmış.Yine yumuşamadım.Yine tartıştım.Ve şuan kararsızım.Ailem çok kızgın tekrar birlikte olursak herşey sil baştan olacak.Hiç tanımamışız dedi ablam bugün.İçim parçalandı. İçinde bulunduğum durum öylesine can sıkıcı kı kızlar...

Düşüncelerinizde, bu kadar üzülmekte haklısınız.Sonuç ne olursa olsun bu tür kelimeler bir başkasına kullanıldığında canı yanar insanın.
Keşke konuşmanın sonunuda okusaydınız.

Sorsaydınız keşke, ''senin savunduğun kadar masum bir şekilde bir iş arkadaşıma bu kelimeyi kullansaydım nasıl hissederdin kendini, gerçek ne olursa olsun. ''

Aslında anlattığınız ölçüde aldatmadığını düşünüyorum bende..

Aldatmak yok belkide ama saygısızlık yapmış size.Bunun üzerinde durun bence.

ALDATMAnın üzerinde durmayın sonra inanıpta affederseniz kolay zafer almış olur, ama saygısızlık üzerinde durursanız olayın daha çok ciddiyetini alır aklına ve hep bir köşesinde kalır.

Şuana kadar yapmadıysanız bile bugunden sonra bu doğrultuda mutlaka öz bir konuşma yapın.

Ayrıldığınız bir sürede (olmaması gereksede) bir boşluk yaşamış..

Bazı erkekler duygusal boşluğunu doldurmak için sık konuştuğu insanlar olduğu zaman, hele birde sırası geliyorsa öylesine ya da o an sadece özlemek istediği için kullanır bu sözü ( ya da diğer sevgi sözcüklerini )

Bu psikolojiyi göz ardı etmeyin derim.

Keşke ailene bu durumdan bahsetmeseydin canım her şey açıklığa kavuşana kadar,daha sen emin değilsin ayrılıp ayrılmama konusunda..sonra barışmak isterseniz ailen hep ona karşı ön yargılı olacak,istemeyecekler..

Konuna gelince,konuşmanın tamamını okuyacaktın,çünkü aralarında bir şey varsa,konuşmanın devamında belli olurdu..Ama erkek arkadaşının yazdığı cevap masumca değil,aklı sıra kur yapmış,eline yüzüne bulaştırmış,kalbin temiz ki görmüşsün..Sana tavsiyem canım,affedeceksen iyice süründür,değil özledim yazmak,senin dışında başka kızla konuşamayacak hale gelsin..

Son düzenleme:
Keşke ailene bu durumdan bahsetmeseydin canım her şey açıklığa kavuşana kadar,daha sen emin değilsin ayrılıp ayrılmama konusunda..sonra barışmak isterseniz ailen ona karşı ön yargılı olacak,istemeyecekler..

Konuna gelince,konuşmanın tamamını okuyacaktın,çünkü aralarında bir şey varsa,konuşmanın devamında belli olurdu..Ama erkek arkadaşının yazdığı cevap masumca değil,aklı sıra kur yapmış,eline yüzüne bulaştırmış,kalbin temiz ki görmüşsün..Sana tavsiyem canım,affedeceksen iyice süründür,değil özledim yazmak,senin dışında başka kızla konuşamayacak hale gelsin..

Son düzenleme:
bu konuda ornek verilen benmiyim şu erkeğin eli kolunda olayı...
benimde başıma bole bişrey geldi ama hata bendeydi.
eve3t arkadaş doğru soyluyor ben haksız yere suçlanjıldıgımda kendimi parçaladım anlatmak ıcın.
sevgilin suçlu olabilir ama şunuda goz onunde bulundur!
senden ayrı iken yapmış ve oylesine basit bir özledim yazmış olabilr çok sıkı bir takipe vur işi...
2 senelik ilişkin var bu kadar çabuk pes etme çürük meyve ise aşkın eninde sonunda kokacak ..alırsın bunu ALLAHa havale et izin vermez buna...:20::20:

Hatırlamıyorum ki canım sen miydin? :) O durumda senin hatalı olmana değil tepkilerine dikkat çekmek istemiştim aman yanlış anlama :)

Back
X