Aldatıldım mı?

numaradan kızın ismini soyismini öğrenebilirsin bu da işinize yarar yani adına başka kayıtlı hat varsa falan..

Numara resmen kapanmış, erkek arkadaşımına dına da taradım bütün hesapları.Hatta utanarak söylüyorum ama kredi kartı ekstrelerine kadar baktım dışarıda bir buluşma falan olmuşmu diye hepsini didik didik ettim bulamadım.öyle ortada kalakaldım:5:

kapanmış olsada kimin üzerine açıldığı belli olur heralde:26:

Yok kapatıldığı için bilgileri veremiyorlarmış:( O derece zorladım her şeyi, belki kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri yaptım, lise yıllıklarından buldum kızın adını soy adını, sadece o kadar bilgi edinebildim.Ne bir adres ne bir telefon ulaşamıyorum.Gelmiş 10 günlüğüne sonra buhar olup uçmuş gibi belki aynı şehirde bile değiliz, bu yüzden bulamadığımı düşündüm bir süre.

Yok kapatıldığı için bilgileri veremiyorlarmış:( O derece zorladım her şeyi, belki kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri yaptım, lise yıllıklarından buldum kızın adını soy adını, sadece o kadar bilgi edinebildim.Ne bir adres ne bir telefon ulaşamıyorum.Gelmiş 10 günlüğüne sonra buhar olup uçmuş gibi belki aynı şehirde bile değiliz, bu yüzden bulamadığımı düşündüm bir süre.

çok rastlanabilicek bir isim soy isim mi eğer öyle değilse nette aratsanız ya da 118 den sorgulatsanız bir şeylere ulaşabilirsiniz

Aynılarını söyledim, ben de ilk senin gibi düşünürdüm ama dinledikten sonra sana inanırdım.Bunca zamandır beraberiz, bugüne kadar değil aldatma başka bir insanla samimiyetimizi görmedik birbirimizin.Evet haklısın çok daha önce söylemem gerekirdi ama senin düşündüğünü yapmam imkansız açıkcası o cesaret yok bende dedi.Sonsuza dek gideceğini biliyorum,geleceğimizi kuruyorum bunlar yüzünden görüşemiyoruz bile bunca yılımızı çabamızı bir anlık bir hiçlik için harcayacak kadar karaktersiz olduğuma inanman beni incitiyor dedi.Açıkcası kalakaldım ne onunla kalabiliyorum ne gidebiliyorum, bir şey görsem en ufacık bir şey ama bu kadar hassasken doğru da düşünemiyorum.Böyle sizleri de meşgul ediyorum kusuruma bakmayın lütfen ama dengede duruyorum sanki yüzde 50 50 gibi geliyor.

Öyle senelerine güvenme canım .İnan benim eski sevgilim de aynılarını söylüyordu :41: seni kaybedeceğim şeyler asla yapmam vesaire.Meğersem hepsi laftaymış ,senelerce uyutulmuşum .
Sen de gözünü aç ,onca senedir birlikteyim canımı acıtacak birşey yapmaz deme .

Önünde iki seçenek var :40: ya anlattıklarına inanacaksın ya da için içini hep kemirecek ,acaba benden sakladığı başka neler var diye düşüneceksin .
Karar senin artık .

Sevgilimi tanıyan yakın arkadaşlarım kuruntu yaptığımı söylüyor, senle az ilgilenebilir görüşmeyebilir falan filan ama inanki o adam buna cesaret edemez.Öncelikle senden korkar, sonra senin için yaptıklarından bunca yıldır hepsinin yıkılmasından korkar diyorlar.Üniversiteyi resmen benim ısrarımla okudu, koştura koştura askerliğini yaptı geldi, günde bazen 14 saatten fazla çalışıyor ekonomik açıdan sıkıntıya girmeyelim şimdiden birikim yapayım diye.Sürekli bana evlilik baskısı da var. bunları düşününce de insan yakıştıramıyor ama ne erkekler var hergün duyuyoruz.Sanırım en doğrusu sizlerin dediği gibi bir dahaki konuşmamızda her şeyi açığa çıkartmak ve davranışlarından doğruyu söyleyip söylemediğini ölçmek.Hepinize binlerce kere teşekkür ederim derdime ortak oldunuz, fikirlerinizi sunup yardım ettiniz:16:

Numara sorgula. Numara sorgulama servisi ile bilinmeyen numaraları öğren.

burdan denediniz mi?
yani aradığınız kişiye ulaşılamıyor uyarısı alıyorsanız ve rehbere kayıtlı ise çıkar,
ancak kullanılmamakta diyorsa veya rehbere kaydettirmediyse bulamazsınız tabi.

Tabiki hepsini denedim, malesef sonuç yok.Ne rehbere kayıtlı ne de kullanılıyor.belki daha önce kayıtlıydı bilemiyorum ama hiçbir yerde artık mevcut değil numara.Hiçbir operatöre ait görünmemekte.

tabiki hepsini denedim, malesef sonuç yok.ne rehbere kayıtlı ne de kullanılıyor.belki daha önce kayıtlıydı bilemiyorum ama hiçbir yerde artık mevcut değil numara.hiçbir operatöre ait görünmemekte.

aslında hersey ortada neden senın baktıgın gun ortadan kayboldu kız kızın adını soy adını sorsan gercı bunları yapan adam yalandan bırısıyle ısbırlıgıde yapar allahtan korkmayandan korkacan erkek arkadasının facesını msnsını elegecırsen

aslında hersey ortada neden senın baktıgın gun ortadan kayboldu kız kızın adını soy adını sorsan gercı bunları yapan adam yalandan bırısıyle ısbırlıgıde yapar allahtan korkmayandan korkacan erkek arkadasının facesını msnsını elegecırsen

dedektif gibisin :1:

şüphe insanı hergün öldürür.... umarım yakın zamanda gerçekler ortaya çıkar senin için hayrlı ne ise o olsun cnmm

Face msn mevzusunu yıllar önce kapattık, ikimizinde hesabı yok boş yere kavga çıkmasın diye.Tabi ben yine rahat durmuyorum arkadaşlarımın adreslerinden onun yakınlaırnın fotoğraf veya taglemelerinden her daim peşindeyim belli etmeden.Oralarda bi sorun yok ya da en azından ben hiçbir şey yakalamadım.Konuşmalar ben bakmadan 1 hafta önce kesilmiş.Kızın adını soy adını buldum ama çok bilindik isim ve soy isim milyon tane çıkıyor.Sizin taktikleri dinleyip sakin sakin usul usul sorucam bu hafta dökülsün bakalım bir bir:(Böyle yaşanmıyor yoksa

Face msn mevzusunu yıllar önce kapattık, ikimizinde hesabı yok boş yere kavga çıkmasın diye.Tabi ben yine rahat durmuyorum arkadaşlarımın adreslerinden onun yakınlaırnın fotoğraf veya taglemelerinden her daim peşindeyim belli etmeden.Oralarda bi sorun yok ya da en azından ben hiçbir şey yakalamadım.Konuşmalar ben bakmadan 1 hafta önce kesilmiş.Kızın adını soy adını buldum ama çok bilindik isim ve soy isim milyon tane çıkıyor.Sizin taktikleri dinleyip sakin sakin usul usul sorucam bu hafta dökülsün bakalım bir bir:(Böyle yaşanmıyor yoksa
valla canım ben sadece lk yazdığın mesajını okudum o uzuuuuunn olanı hani:)) diğer arkadaşların yorumlarnı okumadım ama sadece şunu söylemek istedim..madem evlenmeyi düşünüyosunuz içinde zerre kadar bi güvensizlik varsa şüphe varsa önce onu hallet!ama öyle ufak tefek şeylerdende sorun çıkarma :))yani arkadaşının gözünde dırdır eden biri konumuna düşmeden hallet :))

valla canım ben sadece lk yazdığın mesajını okudum o uzuuuuunn olanı hani:)) diğer arkadaşların yorumlarnı okumadım ama sadece şunu söylemek istedim..madem evlenmeyi düşünüyosunuz içinde zerre kadar bi güvensizlik varsa şüphe varsa önce onu hallet!ama öyle ufak tefek şeylerdende sorun çıkarma :))yani arkadaşının gözünde dırdır eden biri konumuna düşmeden hallet :))

Çook teşekkür ederim zaman ayırıp okumuşsunuz:46:Ben de zaten evlilik yolunda olduğumuz için bu derece üstüne düşüyorum olayın, bunu çözemezsem mümkün bile olamaz.Kadınlar bir de unutmuyor ben biliyorum kendimi 40 yıl içimde kuruntu başa kakma modunda yaşarım:9:Tattlı tatlı dırdır etmeden sakin sakin anlattıracakmışım ne var ne yok, siz de bunu dile getirenlerdensiniz elbet vardır bir bildiğiniz hepinizin diyorum inşallah kalbim ferahlayacak bu yolları denedikten sonra.

Benim de 4 yıllık bi ilişkim vardı. İnternetten fatura dökümüne baktım,bir numaraya günde ortalama 100 msj gönderilmiş (benimle bile mesajlaşmayı sevmem ben diyerek asla mesaj atmayan erkek arkadaşım yapıyo bunu hem de mesaj paketi alarak) ,aradım kim diye kız çıktı tabi,iş yerinde tanışmışlar karşı mağazasında çalışıyomuş... Aramızda sandığın gibi bişey yok sadece arkadaşça konuştuk dedi kız bana .. Dökümü çıkardım gösterdim erkek arkadaşıma,önce havadan sudak konuştuk öylesine falan dedi,bir kızla sabahtan akşama kadar havadan sudan ne konuşabilirsin dedim,yaa işte nasılsın iyi misin,100 kere nasılsn iyi misin diye mi sordun dedim,sonra çevirdi sıkıntıları vardı dertleştik dedi (kimsenin sıkıntısı için de uğraşmaz yani biliyorum hem eski arkadaşın değil yeni tanıştığın bi kız sanane sıkıntısından) ayrılıyorum senden dedim güvenmiyorum sana son bi şans bi daha olmıcak asla konuşmam kimseyle çok seviyorum bırakmam ayrılmam diyerek son bi şans vermemi sağladı.. Sonra ne mi oldu? İstemeye gelmelerne 3 gün kala aldatıldığımı öğrendim,yine fatura dökümünden şüphelendiğim bi numarayı aradım telefona çıkan kız erkek arkadaşımın sevgilisi olduğunu söyledi hem de dul çocuklu bi kadın bu kişi.. Boşluktaydım, bana seni her halinle kabul ederim dedi inandım sevdim dedi bana.. ağladıı kapattı telefonu benden çok üzüldü diyebilirim.. kadınız hissediyoruz sonuçta.. bitirdimm hala da köpek gibi peşimde... dönmek miiiiiii??? SON Bİ ŞANS DAHA MI???? ASLAAAAAAAAAAAAAAAAA............ O yüzden canım dikkat et bu adama derim.. O gün onla konuşup seni aramamak mesaj atmamak unutmakk bunlar pek de hafif gelmedi bana.. İnş devamı gelmez, ama şimdiye kadar gözünü 4 açıyosan bundan sonra 8 açmalısın.. Hayırlısını versin Rabbim hep böyle dua et..

6 yıllık bir ilişki sırf bir başkasıyla mesaj olayı yüzünden bitmez öyle kolay kolay. fakat bu üzerinde durulması gereken bir konu. sinek küçük ama mide bulandırır. ben oldum olası bu tarz şeylerin altında bir şey ararım. sana bile doğru düzgün mesaj atmayan adam 12 günde 90 küsur mesajı nasıl yazabilmiş? demek ki hoşuna gitmiş bir heyecan yaşamış masumca(!) da olsa. çok sıkboğaz etmeden çaktırmadan takipte ol. o telefonun kapalı olmasını hiç anlayamadım. normal kullanımda bir telefon niye bir aydır kapalı olur? şunu unutma, bir erkeğin telefon kullanma alışkanlığı değiştiği zaman ortada mutlaka ters giden bir şeyler var demektir. takip edeceksin ama o bunu anlamadan yapacaksın. sen bu insanla evlilik yolunda ilerlediğini söylemişsin. bence şu dönem çok acele etme. bak o acele etmiş çünkü seni kaybetme korkusu sarmış. bırak biraz bu korkuyla geçirsin günlerini. ilgilini azalt ama takibi de elden bırakma. bakalım zaman ne gösterecek.. :114:

Butun sayfalari okudum ama kacirdim belki de, erkek arkadasin o mesajlari silmis mi?bence bu da kilit bir nokta,yanlis bisey yapmadigina guvenen silmez,gosterir hepsini..

yorumların tamamını okudum bence de önce sakin sakin sor. bir şey varsa bile inkar edecek ama sen sinsice takip et eğer bir şeyler çeviriyorsa mutlaka karşına çıkacaktır.:47:
evliliği de şimdilik askıya al ondan emin olana kadar derim.

Butun sayfalari okudum ama kacirdim belki de, erkek arkadasin o mesajlari silmis mi?bence bu da kilit bir nokta,yanlis bisey yapmadigina guvenen silmez,gosterir hepsini..

Sevgilimi tanıdığımdan beri telefonunda hiçbir mesaj tutmama özelliği var, dükkanda ortada bırakıyor müşteriyle ilgileniyor.Çalışanlar ya da ortakları rahatça ulaşabiliiyor telefona bu sebeple 6 ayıldır hiçbir mesaj tuttuğunu görmedim:(dolayısıyla bu mesajlaşmalar da yoktu.

Back
X