Aldatıldım mı?

Sizlerin önerilerini dinleyip sevgilimle tekrar bu konuyu konuştum, bana ne konuştuklarını aklında kaldığı kadarıyla anlattığını söyledi.Kız birgün biyerde görmüş, sonra acaba aynı numarayı mı kullanıyor diye mesaj atmış.
Ne yaptın ne okudun,işin gücün ne, evlimisin, o ne yaptı şundan haberin var mı gibi konuştuklarını ne kızda ne kendinde asla art niyet olamayacağını dile getirdi.Kızın da ilişkisi varmışmış 3 yıldır falan yeni ayrılmışlarmış.Kız onları anlatmış.Ne kadar saçma olduğunun kendi de farkında aslında bunların.Haklısın sen yapsan kızarım kırılırım ne bileyim bu kadar uzayacak bu mevzu nasılsın naptın hoş beş gibi geldi ama gerçekten başka bir şey olmadı olamaz dedi.
Bunları söylerken de aslında oldukça samimi görünüyordu.Kızla konuşmak tanışmak istediğimi belirttim, nerden bulayım ben sana numara kapalı diyorsun.Ben görmem bilmem nerde ne yapıyor bir daha mesaj atarsa söylerim beraber görüşürüz illa içim rahat etmedi diyorsan dedi.Ona nasıl güveneceğimi bilmediğimi ve bu olayın tamamen onu gözümden düşürdüğünü söyledim.Çabalamaya, her şeyi düzeltmeye söz verdi bakalım.
İnsanın bi tarafı inanmak güvenmek istiyor, ben de bundan yana kullandım sanırım şansımı.Hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gerçi:18:

Sizlerin önerilerini dinleyip sevgilimle tekrar bu konuyu konuştum, bana ne konuştuklarını aklında kaldığı kadarıyla anlattığını söyledi.Kız birgün biyerde görmüş, sonra acaba aynı numarayı mı kullanıyor diye mesaj atmış.
Ne yaptın ne okudun,işin gücün ne, evlimisin, o ne yaptı şundan haberin var mı gibi konuştuklarını ne kızda ne kendinde asla art niyet olamayacağını dile getirdi.Kızın da ilişkisi varmışmış 3 yıldır falan yeni ayrılmışlarmış.Kız onları anlatmış.Ne kadar saçma olduğunun kendi de farkında aslında bunların.Haklısın sen yapsan kızarım kırılırım ne bileyim bu kadar uzayacak bu mevzu nasılsın naptın hoş beş gibi geldi ama gerçekten başka bir şey olmadı olamaz dedi.
Bunları söylerken de aslında oldukça samimi görünüyordu.Kızla konuşmak tanışmak istediğimi belirttim, nerden bulayım ben sana numara kapalı diyorsun.Ben görmem bilmem nerde ne yapıyor bir daha mesaj atarsa söylerim beraber görüşürüz illa içim rahat etmedi diyorsan dedi.Ona nasıl güveneceğimi bilmediğimi ve bu olayın tamamen onu gözümden düşürdüğünü söyledim.Çabalamaya, her şeyi düzeltmeye söz verdi bakalım.
İnsanın bi tarafı inanmak güvenmek istiyor, ben de bundan yana kullandım sanırım şansımı.Hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gerçi:18:

Size tavsiyem bir süre daha böyle gitmeniz hislerinizi dinlemizi tavsiye ederim.Turkcell ve Vodafone fatura ayrintili görünteleme var onu kullanarakda ögrenebilirsiniz.

Evet son durum:)Malesef olumsuz düşünenler haklı çıktı...Haziran ayı faturasında mesajların devamını gördüm sadece 1 hafta değilmiş ve şansa bakın ben yakalamadan tam tamına sadece 2 saat önce mesaj atılmış bir daha devamı olmamış.Ben aramaya başladığımda da kapalıydı zaten telefon numarası...Hala aynı numaralar yok cevapmış yok arkadaşçaymış...Dedim Allah bilir ben yakalayıp hesap sormasam daha ne kadar devam edecekti...
Günlerdir kapımda yalvarıyor ama 6 yıllık ilişkim sona erdi...Hala aldatmadım deyip yalvarıyor ama benim için kapandı mevzu.

Size tavsiyem bir süre daha böyle gitmeniz hislerinizi dinlemizi tavsiye ederim.Turkcell ve Vodafone fatura ayrintili görünteleme var onu kullanarakda ögrenebilirsiniz.

peki kontörlü hatlarda da döküme netten ulaşabiliyor muyuz çok merak ettim:44:

Evet son durum:)Malesef olumsuz düşünenler haklı çıktı...Haziran ayı faturasında mesajların devamını gördüm sadece 1 hafta değilmiş ve şansa bakın ben yakalamadan tam tamına sadece 2 saat önce mesaj atılmış bir daha devamı olmamış.Ben aramaya başladığımda da kapalıydı zaten telefon numarası...Hala aynı numaralar yok cevapmış yok arkadaşçaymış...Dedim Allah bilir ben yakalayıp hesap sormasam daha ne kadar devam edecekti...
Günlerdir kapımda yalvarıyor ama 6 yıllık ilişkim sona erdi...Hala aldatmadım deyip yalvarıyor ama benim için kapandı mevzu.

of çok feci bir yıkım olmuş bu
insan sevdiğini nasıl aldatabilir ki
benim de yaklaşık 10 yıllık bir birlikteliğim var askerde sevdiğim buaralar ilgisiz buldum yanlış mesaj attı şüpheye düştüm üstünü kapadık sanıyor o ama ben bekliyorum açık verecek mi acaba diye
yani onca yıl emek veriyorsun bi ton badireler atlatıyorsun en sonunda bu emeğin güzelliğinin hazzını tatmak kalıyor geriye ama işte bir anda yerle bir oluyor her şey konuyu bugün okudum ilk kez sonucuyla birlikte inan çok üzüldüm ilişkiye yalanlar girince ileriye yol alamıyorsun ama bu ayrılığı gerçekten hak etmiş helal olsun sana benim sevdiğim beni aldatmaz deyip oturmamışsın

of çok feci bir yıkım olmuş bu
insan sevdiğini nasıl aldatabilir ki
benim de yaklaşık 10 yıllık bir birlikteliğim var askerde sevdiğim buaralar ilgisiz buldum yanlış mesaj attı şüpheye düştüm üstünü kapadık sanıyor o ama ben bekliyorum açık verecek mi acaba diye
yani onca yıl emek veriyorsun bi ton badireler atlatıyorsun en sonunda bu emeğin güzelliğinin hazzını tatmak kalıyor geriye ama işte bir anda yerle bir oluyor her şey konuyu bugün okudum ilk kez sonucuyla birlikte inan çok üzüldüm ilişkiye yalanlar girince ileriye yol alamıyorsun ama bu ayrılığı gerçekten hak etmiş helal olsun sana benim sevdiğim beni aldatmaz deyip oturmamışsın

:(Aynen ben de çökmüş durumdayım aslında, yıkımdan öte sinir harbindeyim ondan bu yaptıklarının acısını nasıl çıkartırım diye düşünerek içimi soğutuyorum sadece:(Bir mesaj atmak bu kadar kolay olmamalı, hele de yalanlarlara başvurarak açık örtmek hiç olmamalı böyle ilişkilerde.Sizin de anladığım kadarıyla içinize şüphe tohumu ekilmiş.Kontörlü hatlarda malesef detay alınamıyor:(Ama benimki böyle sonuçlandı diye hepsi aldatmış olacak diye bi kaide yok.İçinizde azcık şüphe varsa bir daha konuyu açın ve aklınızda minnacık soru kalmayana kadar mevzuyu kapatmayın.Ben 1 ay boyunca ne çektiğimi, o şüpheyle yaşamak nasıl bir şey bilirim.

:(Aynen ben de çökmüş durumdayım aslında, yıkımdan öte sinir harbindeyim ondan bu yaptıklarının acısını nasıl çıkartırım diye düşünerek içimi soğutuyorum sadece:(Bir mesaj atmak bu kadar kolay olmamalı, hele de yalanlarlara başvurarak açık örtmek hiç olmamalı böyle ilişkilerde.Sizin de anladığım kadarıyla içinize şüphe tohumu ekilmiş.Kontörlü hatlarda malesef detay alınamıyor:(Ama benimki böyle sonuçlandı diye hepsi aldatmış olacak diye bi kaide yok.İçinizde azcık şüphe varsa bir daha konuyu açın ve aklınızda minnacık soru kalmayana kadar mevzuyu kapatmayın.Ben 1 ay boyunca ne çektiğimi, o şüpheyle yaşamak nasıl bir şey bilirim.

yok ben de konuyu kapatmış değilim sadece bizimki daha hafif bir şey bir de askerde çok zor günler yaşıyor o yüzden fazla üzerine gitmiyorum
ama benim kalbim temizdir varsa bir şey elbet çıkar karşıma
askerlik böyle bir şey işte 8 aydır ayrıyız aslında pek de sağlıklı düşünemiyoruz ayrılık canımıza tak etmiş durumda
ama eger ki olumsuz bir şeyler de çıkarsa altından 10 yılı bir kalemde silerim
ve öyle bir giderim ki ona sadece hayatı boyunca pişmanlık bırakırım

yok ben de konuyu kapatmış değilim sadece bizimki daha hafif bir şey bir de askerde çok zor günler yaşıyor o yüzden fazla üzerine gitmiyorum
ama benim kalbim temizdir varsa bir şey elbet çıkar karşıma
askerlik böyle bir şey işte 8 aydır ayrıyız aslında pek de sağlıklı düşünemiyoruz ayrılık canımıza tak etmiş durumda
ama eger ki olumsuz bir şeyler de çıkarsa altından 10 yılı bir kalemde silerim
ve öyle bir giderim ki ona sadece hayatı boyunca pişmanlık bırakırım

Ovv askerlik zor..Biz de atlatmıştık o dönemleri..Davranışlar bir garip, bedenleri var ruhları yok gibi.Döndükten ancak birkaç ay sonra adapte olabilmişti hayatına.Eğer askerdeyken böyle bir mevzu varsa gerçekten zannetmiyorum olumsuz bir şey.Laf aramızda orada kafaları çalışmıyor ne de olsa:3:
Umarım tez zamanda bütün bu sorunların üstesinden gelirsiniz, bir ilişki daha bizimki gibi sonuçlanmaz.Allah sizlere yaşatsın bir ömür mutluluğu inşallah.

Ovv askerlik zor..Biz de atlatmıştık o dönemleri..Davranışlar bir garip, bedenleri var ruhları yok gibi.Döndükten ancak birkaç ay sonra adapte olabilmişti hayatına.Eğer askerdeyken böyle bir mevzu varsa gerçekten zannetmiyorum olumsuz bir şey.Laf aramızda orada kafaları çalışmıyor ne de olsa:3:
Umarım tez zamanda bütün bu sorunların üstesinden gelirsiniz, bir ilişki daha bizimki gibi sonuçlanmaz.Allah sizlere yaşatsın bir ömür mutluluğu inşallah.

kafa çalısmıyor fazla orda evett :9:
erkek her yerde erkek kafaya aldatmayı koyan her şekil yapar
allah ayrılık göstermesin ben de çok sağlıklı düşünemiyorum açıkcası ama sadece 3 günlük ilgisizliğiyle bile tetikteyim :47:
hele bu konu da böyle canımı sıkınca.
diyorum ki bu kadar basit olmamalı sevgiler
o kadar uğraşlar o kadar emek,birlikte geçirilen onca zaman,duyulan güven ..ona da helal olsun nasıl bir anda bu kadar basitleştirebildi

Geçmiş olsun yaaa çok can sıkıcı bir durum. Ne denebilir ki böyle durumlarda. Allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın..

Bu durumun hiçbir mantıklı açıklaması yok. Heyecan aramış zaar..
:50:

kafa çalısmıyor fazla orda evett :9:
erkek her yerde erkek kafaya aldatmayı koyan her şekil yapar
allah ayrılık göstermesin ben de çok sağlıklı düşünemiyorum açıkcası ama sadece 3 günlük ilgisizliğiyle bile tetikteyim :47:
hele bu konu da böyle canımı sıkınca.
diyorum ki bu kadar basit olmamalı sevgiler
o kadar uğraşlar o kadar emek,birlikte geçirilen onca zaman,duyulan güven ..ona da helal olsun nasıl bir anda bu kadar basitleştirebildi

Diğer konulardan bilen bilir, askerdeyken benim de eski! sevgilim oldukça ilgisizdi, hatta usta birliğini bile başklarından öğrendim o derece...ama sonra yanına gittiğimde görmüştüm nasıl ağladığını.Oradayken ne kadar düşünmez uzak durursak o kadar metanetli oluruz diye aptalca bir kanıya varıyorlar.Az aramaları, ya da soğuk ilgisiz konuşmalarının sebeplerini buna bağlıyorum ben açıkcası.

Bunca yaşanmışlığın üstüne benim aldığım cevap, düşündüğün gibi bir şey değil asla yapmadım yapmam yanlış anlıyorsun yok efendim seni kaybedeceğimi düşünmedim sadece cevap attım art niyetim yoktu vs...Özür dilerken bir insan daha fazla ne kadar batabilir dibe görmüş oldum gözlerimle...
O kadar emin oluyor ki bu erkekler her durumda onlarla olacağımızdan nasıl olsa affedeceğimizden...Şahsen herkes gibi ben de çok şeyler yaşadım, ailesi istemedi yapılarımız farklıydı, yok üniversite dönemi, mezun olamama durumu,gelecek planlamaları, geri tepilen fırsatlar, askerlik, iş dükkan batma çıkma durumları daha neler neler...O kadar güzel yanındaydım ki suratıma bakmazdan yine elini bırakmadığım için şuan şaftı kaymış durumda nasıl gidersin diye şoka girdi...
Böyle erkeklerin sevgiyi kullandıklarını düşünüyorum artık, bu rahatlık ve bahanelerle çok kolay istediklerini yaşayıp bir de üste çıkıyorlar.Bir de üstüne demez mi bu kadar kolay mı bir arkadaşla mesaj için beni bitiriyorsun diye!!gırtlağını sıkasım geldi vala!

Geçmiş olsun yaaa çok can sıkıcı bir durum. Ne denebilir ki böyle durumlarda. Allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın..

Bu durumun hiçbir mantıklı açıklaması yok. Heyecan aramış zaar..
:50:

Çok teşekkür ederim...Allah düşmanıma vermesin böyle bir şeyi.Zaten ben de tek bir soru sordum son konuşmamızda, bana tek bir mantıklı sebep söyle, benle konuşmayıp bana işim gücüm var deyip ya da geç cevap verip o kızla konuşman için tek bir art niyetin olmayan mantıklı neden söyle yemin ediyorum unutucam her şeyi, tekrar sarılıcam boynuna dedim...Verebildiği cevap seni seviyorum oldu:)Beni sevdiğin için git bütün dünyadaki kadınlarla konuş ama artık bir daha benle konuşamayacaksın defol hayatımdan da benim son sözüm oldu...Bu bile aslında kabul etmesiydi...

şimdi ona sadece pişmanlık kaldı
ne olursa olsun gitmeyeceğini bildiğinden şimdi dumura ugradı o
nasıl gider bu kızz üstelik düğün arefesi..
istetme fasılları falan
biliyor musun o resmiyete girmeden ne adam oldugunu öğrendiğin çok iyi oldu bu konuda sevinmelisin canım

canım çok üzüldüm ama bi yandan da senin adına sevindim seni daha fazla kandıramamış.. ve söz nişan olmadan gerçek yüzünü görmüşsün.. :31:
şu erkeklerin salak ayağına yatmaları yok mu deli oluyorum ne var bunda diyo bide.. :84: ... var
:52:
inşallah en kısa sürede atlatırsın canım..

peki kontörlü hatlarda da döküme netten ulaşabiliyor muyuz çok merak ettim:44:

Evet görüntüleyebiliyorsunuz.
Vodafone da fatura görüntülemeye baktiğinizda telefonunuza mesaj gelmiyor fakat Turkcell de mesaj gönderiyor görüntüleme yaptiginizda.
Vodafone ve Turkcell in sitesinden online self islemlerden yapabilirsiniz.
Vodafone

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/register.php

Şifrenizi almak için S yazıp 7048'e ücretsiz SMS gönderin.

Turkcel icin ise bakarsiniz sitesinden.

Konuyu bastan sona okudum ve uzuldum gercekten.
Bu dokuman olayini anlayamadim internetten mi bakiyorsunuz?
Ayrica telefon numarasi ve sifre istiyor sifreyi nasil buluyorsunuz? Ben de erkek arkadasimdan yeni ayrildim o ayrildi daha dogrusu cok sacma bir sebep yuzunden, bu dokuman olayini o acidan soruyorum.

Konuyu bastan sona okudum ve uzuldum gercekten.
Bu dokuman olayini anlayamadim internetten mi bakiyorsunuz?
Ayrica telefon numarasi ve sifre istiyor sifreyi nasil buluyorsunuz? Ben de erkek arkadasimdan yeni ayrildim o ayrildi daha dogrusu cok sacma bir sebep yuzunden, bu dokuman olayini o acidan soruyorum.

Öncelikle teşekkür ederim üzüntümü paylaştığınız için.
Evet Avea online işlemlerden girdim ben.*952# yapıldığında cep telefonuna mesaj yoluyla geliyor şifre ve önceki 3 ayın fatura detaylarını görebiliyorsunuz.
Diğer operatörler için arkadaşlar vermiş zaten linkleri.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olur umarım...

Konuyu okudum ve çok üzüldüm. Belli ki eski erkek arkadaşınız bir heyecan yaşamak istemiş eline yüzüne bulaştırmış. Evlilik olmadan böyle bir insanı tanımanız iyi oldu. Geri dönmeyin lütfen 6 senenin hatrı zordur olsun yine de dönmeyin.

yani şu an erkek arkadaşımdan ayrıldığıma çok memnun oldum çünkü böle bişeyden hbrim olsa ne yapar yapar şifre mifre bakardım faturasına:)
ya ama bu kdr özele girmek insanı psikopatlaştırmaz mı? ben hemen psikopata bağladım mesela:))
ya şimdi ben onun faturasına artık bakamam di mi şifre onun tlfna gelcek çünkü:(((

yani şu an erkek arkadaşımdan ayrıldığıma çok memnun oldum çünkü böle bişeyden hbrim olsa ne yapar yapar şifre mifre bakardım faturasına:)
ya ama bu kdr özele girmek insanı psikopatlaştırmaz mı? ben hemen psikopata bağladım mesela:))
ya şimdi ben onun faturasına artık bakamam di mi şifre onun tlfna gelcek çünkü:(((

Malesef telefona mesaj gidiyor bakıldığında zaten kendi numarandan şifre isteyip giriyorsun o yüzden imkansız:(
Valla ne yalan söyleyeyim psikopatlık hafif kalır, her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyor insan içine bir şüphe tohumu ekildiyse.
Telefonu çaldı acaba kim, gecikti acaba nerden geliyor, uyudum diyor ama gerçekten evde mi vs vs...
Böyle yaşamak insanın kendine vereceği en büyük ızdırap.
Eskiden kızardım ben görmeyeyeim duymamayım diyen, böyle salağa yatarak yaşamayı seçenlere.Anladım ki asıl onlar zekiymiş:)

Back
X