1 yıllık ilişkim var nişanlıyız.onun ailesi biraz baskı yaptığı için evlenin diye biz nikah kıydık demiş ailesine.gelelim asıl konuya.kendisinin normal ciddi bir ilişkisi olmamış 4-5 yıldır.biz 23 ekimden beri görüşüyorduk bu sırralarda çiçekler almalar mesajlar aramalr dolu tabi.6 Aralığa kadar devam etmiş hep bu konuşmalar.13 ünde de birden bana tektaş aldı taktı hiç ayrılmayalım diye.Şimdi aradan bir yıl geçti çok seviyorum,onda baba sefkati,aşk,bir abinin korumacı yanını her şeyi bulurken birden bunları öğrenmek beni yıktıVe şuan beni çok sevdiğinin de farkındayım gerçekten.Ama 1 buçuk ay ben benim için çabalıyor sanırken adam başkalarıyla yazışmış hayatm bebeğim vs.diye.pazar gününden beri görüşmüyoruz.ben bunu kaldıramam dedim.o da geçmişe çok takıyorsun deyip beni suçluyor resmen.ne güzel ilişkimiz var bugüne bak diyor.ve 2-3 gündr hiç konuşmuyoruz.çok seiyorum seviyor biliyorumda affetmek doğru olmazki benleyken yapması iyice güvenimi götürdü.Aralıkta düğün derken şimdi ayrılık oldu.Ayrılınca çok zorda kalack eminim herkes 2.ci evliliğini yaptı biliyor.Ama bende görmezden gelemiyorum kafam allak bullak.Ne yapmalıyım arkadaşlar
( karışık yazmış olabilirim kusura bakmayınçok kötüyüm )