Aldatıldım ne yapacağım yardımm

songul1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
29
21
3
35
9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
hanımefendi öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. ilk olarak madde madde yazacağım analizimi
  • eşiniz sizi aldatarak sizi kandırmış ve aldatmış. sizi aldatan birine diğer konularda nasıl güvenebilirsiniz ?
  • eşiniz size bunları açıklarken bile kız tehdit etmiş ve öyle açıklıyor. yani kız bilmese sizi saf yerine koymaya devam edecekti öyle mi ?
  • bir de siz her şeye rağmen onu affetmeye yönelik söz ver yapmayacagına dediğiniz de bile pişkin pişkin bilemiyorum diyebiliyor. yani resmen yine olacak demek istiyor.
  • çocuklarınızın babasız kalmamasını istiyorsunuz ama şunu unutmayın, cocuklarımıza biz rol model oluruz. evliliğin ne oldugunu bizden öğrenirler. ve tüm hayatları ve seçimleri bizim örnek olarak sundugumuz evliliğimize ,davranıslarımıza baglıdır. onlara sizi aldatan bir baba ve böyle bir evlilik içinde mi mutlu etmek istiyorsunuz ?
  • siz mutlu olmazsanız çocuklarınız da olmaz.
  • ve aldatılmak çok büyük bir yüktür. eşinize ömrünüz boyunca içten içe kızacaksınız.
  • ve unutmayın bir kere aldatan hep aldatır. çünkü bunu kabul edeceğinizi bilecek , ee zaten kabul etti diyip devam edecek.
  • son olarak ,sizce bunu hak ettiniz mi ?

Öncelikle kendine suçlamayı bırak seninle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ona bakarsan Sen de evinde çocuklarının başında kalıyorsun senin de aldatmak için bir sebep mi var Ama sen böyle bir şey tercih etmiyorsun. Korkusundan itiraf etmiş Hala kendine açık bir kapi bırakmış çocuklarım için devam ederim diyorsan ona o şansı 2. defa vermiş olursun çocukların evet babasız kalmaz ama kendine sadık olmayan bir adamla hayatını bitirmiş olursun hem de şüphe içinde.

Yarım saat önce üye olup 20 dk. önce konu açmışsınız. Yine birilerinin tez konusu olacağız heralde

Böyle babasi olacağına Şam'da kayısı olsun. Isinde gucunde kadinlarin " cocuhlarim babasuz kalir" diye kendilerine eziyet etmelerini inanin aklim almıyor. Ne mi yapacaksin? Demir tavinda dövülür. Hersey açık..

Hayır bi de diyor ki bir daha yapmayacagimin garantisi yok yaparim. Denyo mu bu bu nasil birsey? Nerde bir dag falan mi patladi adamdaki bu ozguven patlamasi nerden geliyor? Kaynayan kazan kapak tutmaz bacım.

Bu arada bir tezin konusuysak, devir bitti artik yureksiz adamlari yuregimizde taşımıyoruz. Nokta...

BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.

Siz boşanınca adam ölecek mi? Neden çocuklar babasız kalsın

Gerçekse konu vallahi bazı insanları anlayamıyorum, düşünüyorum, kendimi onun yerine koyuyorum, yok olmuyor. İşin var muhtaç değilsin, 9 yıllık evlilik 2 çocuk dinlememiş aldatmış, yetmemiş " tamam affedeyim ama daha yapma" dediğinizde bile , tamam diyememiş birini hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Vallahi pes... Çocuklarım babasız kalmasın diyorsunuz da, adam çocuklarım var diyerek ona göre davranmıyor ki...

Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey erkek olduğunuz, eşinizi aldattığınız, karına söyleyeceğim diyen kişi yüzünden ben söyleyeceğim beni affeder mi, minvalinde sorduğunuz. Hatta daha yapmam diyemem, söz veremem detayı bunu destekliyor böyle düşünmemde. Eğer öyleyse kökünden kurusun düşsün o uzvunuz inşallah. Çok amin 🙏

İkinci seçenek olmalı, aklı başında bir kadın böyle ahlaksız birini affetmeyi düşünemez, düşünmemeli...

cocuklarinin annesine ihanet eden bir babayla buyumesindense ayri sekilde buyumeleri emin ol daha iyi dua et ki kiz tehdit etmis ve ortaya cikmis kim bilir kac kez aldatti da boyle oldu da aciklamak zorunda kaldi kendine neden ihanet eden birini layik goresin ki?

Boşanınca çocuklarınız babasız kalmıyor, bu bahaneyi geçelim artık. Böyle düşünseniz il dışına çalışmaya da göndermezdiniz. Bir keriz olarak hayatınıza devam etmek istiyorsanız, üstelik işiniz gücünüz de varken, devam edin evliliğinize. Daha çok aldatılırsınız.

Çocuklar babasınız niye kalsın diyeceğim ama adam çocuklarına değer verseydi aldatmazdı. Hadi yaptı bir hata özür diler adam gibi devam ederdi hayatına. Söz bile veremiyor terbiyesiz. Kusura bakma bu çocukların başında baba sadece kimlik üzerinde varmış zaten. Yok ben onurumu gururumu ayaklar altına alayım yeter ki bir evde olalım diyorsan o başka tamamen senin olayı hazmetmenle alakalı. Ve sana şunu söyleyeyim anne çocuklar için vazgeçilmez. 10 tane baba olsun bir anne etmez. Çocuklarınızdan ilgiyi, merhameti eksik etmezseniz sizinle çöpte bile yaşarlar emin olun

Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
Bu ne pişkinlik yahu?! Bu sözü için bile barışılmaz. Koy tekmeyi.

Konuya girdiğimde okumadan evvel beğenmedimleri görüp yine aldatılan kadını mı linçlemişler bu nasıl bir şey dedim kendi kendime. Okuyunca beğenmedimi bastım.

Maddi olarak kendine yetemeyen anneler oluyor ve onları yüreklendirmeye çalışıyoruz sırf çalışıp kendi ayakları üzerinde dursun da aldatıldığı evde gurursuzca yaşamasın diye. Işim gücüm var muhtaç değilim ama boşanmayacağım yazarken gururunuz hiç mi dürtmedi sizi gerçekten.

Tavsiye vermeye bile ihtiyaç duymuyorum. Her şey o kadar ortada ki.

Hayat sizin hayatınız. Gurursuzca evde kocasını bekleyen, etkisiz, işe yaramaz, ikinci kadın rolünü sevdiyseniz devam edin müthiş sevgi dolu evliliğinize. Mutluluklar

Siz düzeniniz bozulmasın diye boşanmak istemiyorsunuz.O da demiş ki size benim boşanmaya cesaretim yok her şeyi anlattım bari sen ver dilekceyi de kurtulalım bu evlilikten.Ee dürüst davranıp kendim anlattım onun için de beni yorma mahkemede..

BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.
9 yılda anca birini bulabilmiş demek ki sünepe herif. Bir de cin olmadana adam çarpmaya kalkmazlar mı? Demek ki çok da beğenilen, istenen biri değilsin bari sıcak guva kurmayı başardım de şükret, sus otur. Ondan duyma benden duymuş. Belki bir ihtimal söylemez diye diken üstünde dua edeceğine, benden duy diyor. Bu ne pişkinlik.

Gelin yazdıklarınıza tekrar birlikte bir bakalım isterseniz. Gerçi sonda söyleyeceğimi başta da söyleyip eşinizin yüzsüzlüğüne şapka çıkardığımı belirteyim. Maşallah, üste çıkmayı çok güzel başarmış.
Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor
kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.
Bir kere şunu fark edin, yuvasını tercih ettiği için falan ayrılmamış. Kadın tehdit edince tırsmış, baş edememiş ve önce söyleyip üste çıkmak istemiş.
bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı
Ha, üste çıkma işini de pek güzel başarmış. Maşallah bütün klasikleri kullanıp kendisi suçluyken size kendinizi suçlu hissettirmeyi başarmış.
Bana hiç soru sorma diyor
Tabi, soru sorarsınız kıskançlığınız alevlenebilir. Ne haltlar yediğini öğrenirseniz boşamaya kalkabiliriniz. O yüzden sizi susturmak en iyisi.
herşeyi unutalım diyor .
Bir sormak lazım eşinize, o ilgisiz olduğu için siz bir ilişki yaşasaydınız her şeyi unutalım diyebilir miydi?
söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
Vallahi, zeytinyağı gibi üste çıkmak da bu kadar olur. "Bir daha söz veremem, sen benim etrafımda pervane ol. Beni memnun etmeye çalış ki gözüm dışarı kaymasın. Ama kayarsa da bak sana söz veriyorum, haberin olacak. Ben çooook dürüst biriyim çünkü." Gözlerim yaşardı eşinizin dürüstlüğü karşınızda. Siz de çok etkilenmişniz belli ki boşanmayı değil onu nasıl mutlu edeceğinizi düşünüyorsunuz.
Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.
Maddi olarak bir ihtiyacınız yok ama çocuklarınız için boşanmak isteöiyorsunuz. Zaten eşinizi ihmal ettiğiniz için de aldatılmak sizin suçunuz. Böyle devam edin, kocanızın etrafında pervane olun ki sizi tekrar aldatmasın. Ama merak etmeyin, tekrar aldatırsa da size söyleyecekmiş zaten. Malum çok dürüst ya eşiniz.

Back
X