- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karşı tarafta hata göremiyorum kusura bakmayın. Burda hatalı olan varsa sizsiniz. Affedilmeye alıştırmışsınız, alıştırmayacaktınız. Alıştırdığınız için bunları yaşıyorsunuz. Karşısına bambaşka biri olup çıksanız böyle olmayacaktı. Kötü biri değil bence adam niyetini zaten sürekli izah etmiş sizde kabul etmişsiniz. Eğer gerçekten kötü biri olsaydı istediğini söyler, değer vermiş gibi yapar bağlardı sizi. Açık açık belirtmiş.benim ondan vazgeçmiyeceğimden o kadar emin ki. hala onu beklediğimi sanıyor. her geldiğinde kabul ettim alıştı . ama artık yoruldum cidden zamanımı onu bekleyerek geçiremem değse beklerdim ama değmezmiş aşıkken herşeye sağır kör olmuşum sonradan anladım neden aptallık yaptığımı . sadece bana yapılanları sindiremiyorum haketmedim çünkü bir insan bu kadar kötü olmamalı ya bilmiyorum
Msj atıp neden aççıklama yapma gereği duyuyorsun adam yerine koyuyorsun engelle kapat konuyuSence kendimi nasıl kurtarırım mesaj mı atsam herşeyi yüzüne vurup engellesem mi yoksa nasilpişman ederim
Uzun süre konuşmadık sonra tekrar konuşmaya başlamıştık dalgaya aldı beni aldattığını biliyordum ama sustum sevmiyordum sanırım ya alışkanlık olmuş bende. Şuan yine 1 aydır konuşmuyoruz yaptıklarını unutup affetsem bile hiç güvenim kalmadıMsj atıp neden aççıklama yapma gereği duyuyorsun adam yerine koyuyorsun engelle kapat konuyu
Uzun süre konuşmadık sonra tekrar konuşmaya başlamıştık dalgaya aldı beni aldattığını biliyordum ama sustum sevmiyordum sanırım ya alışkanlık olmuş bende. Şuan yine 1 aydır konuşmuyoruz yaptıklarını unutup affetsem bile hiç güvenim kalmadı.Niye illa bişey yapmak zorunda hissediyorsunuz ki? Demek ki hala seviyorsun.
Biri beni aldatsa ki aldattı. Arkama bakmadan çarptım kapıları. Ne izim, ne tozum.
En güzel cevaptır bu. Sen kim köpeksinden hallice.
O kadar uzun ki parca parca anlaticam. 9 ay beraberdik sonra senden soğudum sıkıldım dedi ara vermek istedi bende kabul ettim aylarca konusmadigimiz oldu sonra tekrar baristik devam ettik sinavlari bahane etti surekli kendime gelemiyorum boslukta hissediyorum diyordu. Ama ben hissetmistim birşeyler olduğunu. Ama kanıtlayamadım. Sürekli bir var bir yok gelip gidiyor . Beni oyalayip bekletiyordu. neyse ben sordum başkasi mı var diye yok diyordu birşey saklıyorsun yok diyor sürekli telefondayım diyor kimle konuşuyorsa. Yeni telefon aldı. Sonra anladim ki aldatmis hakkinda birsuru dedikodu cikti iste su kizla soyle yapmis boyle yapmis diye. Hepside dogruymus herkes gormus . Bir kac kizla konistugunu bende gordum. Hep salak ayağına yattım eh aşıktım sustum alttan aldım beni hep suçladı hatasını kabul etmedi . Başka kıza gitti beni suçladı neyse affettim belki düzelir dedim kendimi şu an çok kötü aptal değersiz ezik gibi görüyorum. Şuan konuşmuyoruz bunları benim bilmediğimi sanıyor sizce ne yapmalıyım intikam almalı miyim yoksa birşey demeden engellemeli miyim heryerden ?
O istemiyormusta ben onun peşinden koşuyormuşum gibi durumdayım şuan üstelik dalga geçiyor benimle