Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun. Okula emek verdim falan demeyin ilk fırsatta görevlendirmenizi başka yere yaptırın. Bu konuda diğer velilere de güvenmeyin, küçük yerlerde kimse kimsenin hakkında ifade falan vermez, olan size olur.
Gelişmeleri buraya da yazın lütfen.
Çok geçmiş olsun. Okula emek verdim falan demeyin ilk fırsatta görevlendirmenizi başka yere yaptırın. Bu konuda diğer velilere de güvenmeyin, küçük yerlerde kimse kimsenin hakkında ifade falan vermez, olan size olur.
Gelişmeleri buraya da yazın lütfen.
Sizin için inanın çok endiselendim. Çok dikkatli olun o insanlar suç işlemekten korkmazlar . Kendilerini de ele vermezler . Allah muhafaza size birşey yaparlar üstünü kapatirlar. Eğitime konuşmaya açık degiller pek sizi işgalci olarak görme olasiliklari bile var . O yüzden bence okula gidecekseniz bile jandarma ile gitseniz cok iyi olur. Ah ah neler yazardım da iste... Güncelleme yapın konuyla ilgili lütfen bizi de bilgilendirin
Sizin için inanın çok endiselendim. Çok dikkatli olun o insanlar suç işlemekten korkmazlar . Kendilerini de ele vermezler . Allah muhafaza size birşey yaparlar üstünü kapatirlar. Eğitime konuşmaya açık degiller pek sizi işgalci olarak görme olasiliklari bile var . O yüzden bence okula gidecekseniz bile jandarma ile gitseniz cok iyi olur. Ah ah neler yazardım da iste... Güncelleme yapın konuyla ilgili lütfen bizi de bilgilendirin
Allah bin kere razı olsun. Ben de söyledikleriniz sebebiyle çok endişeliyim zaten. Kesinlikle eğitime kapalılar. Allah var hepsi değil ama ezici bir çoğunluğu bu halde. Yarın şikayette bulunacağız ve koruma talep edeceğiz fakat ben burdan def olup gitmeden içim rahat etmeyecek sanırım. Kafama o kadar taktım ve stresliyim ki midem sancıyor.
Çok üzüldüm öğretmenim duam sizinle çabucak hallolur inşallah,uzak olsun onlar da kıymetinizi anlasalar da geç olacak. Birinci sınıf bu çocuk daha.
Çok üzüldüm bu konuya Allah'a emanet olun muhafaza etsin sizi .
Çok üzüldüm öğretmenim duam sizinle çabucak hallolur inşallah,uzak olsun onlar da kıymetinizi anlasalar da geç olacak. Birinci sınıf bu çocuk daha.
Çok üzüldüm bu konuya Allah'a emanet olun muhafaza etsin sizi .