• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ne yapmalıyım

linnaa-

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Eşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım

Eşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım

Bir kere yapan bir daha yapar hiç şaşmaz.
Burada sana bir şans daha ver diyen biri çıkmaz. Cevap belli.

Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim

Eşin yakalandığı için pişman. Gerçekten pişman olsa siz yakalayana kadar niye vazgeçmemiş? Sadakatsizlik başlamış bu zaten çok yanlış ama dediğim gibi pişman olsaydı siz yakalamadan evvel biterdi.

Ayrıca 20 sene önceki mevzuyu unutmayan kadın hafızası sizce bunu unutur mu? Hadi affetiniz diyelim yaşayacağınız hayat, dışarda gezerken kime bakıyor? Telefonu eline alınca kimle yazışıyor? Bir tartışma anında "O kadına güzel şeyler yazmıştın ama" İlgisiz bıraksa " O kadınla ilgilenmiştin ama" bunun gibi çoğalır gider.

Böyle yaşarım ve hayatımı mahvederim diyorsanız şans verin. Kazanan siz değil o olacak resmen ödül bu.

Cok üzüldüm imkanınız varsa maddi manevi yol verirsiniz
Yoksa benim gibi
Lanet Kocası eskorta gittigi halde bosanamazsin Rabbım beni ve çocuklarımi bu adamdan kurtarsın
Sansda allah yardim etsin ne diyim

Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
Siz de bunu yediniz mi? Duygusal yakınlaşınca bir erkek yakalanınca sizi eler. Yakalanmasa bile boşanmaya kalkar. Erkek cinsel dürtülerle gidince karısını silmiyor. Aşık olduysa, duygusallık varsa işte o zaman gider. Sizi silmediyse tek amaç cinsellik.

Eşiniz aldattığına değil yakalandığı için pişmandır. Buna sadece iliskide sadakatsizlik olarak bakmayın. Yalancı, karaktersiz, iradesiz, yüzsüz bir erkeğin kocanız olarak kalmasını istiyor musunuz gerçekten?
Kendinizi kandırmayın. Size sevgisinin gercek olmadığını ve eşinizin sahtekar biri olduğunu kabul ederek verin kararınızı. İçinize siniyorsa biz ne desek boş. Ben bunu sindiremem diyen birinin de yapacağı şey zaten belli. Ayrılmak.

Tetiklendim resmen. Geçmiş aklıma geldi.
Bakın 1 saniye bile düşünmeden yol verin.
Sakın ama sakın pişmanlığına, ağlamalarına, yalvarmalarına kanmayın.
Siz bunu affederseniz, eee zaten affetti diyip daha beterini yapmaya başlayacak.
Ve evet bir kez bunu yapan yani sizi gözden çıkaran yine yapar, hiç şaşmaz.
Ne yapmalıyım diye sormayın bile, 1 saniye düşünmeyin.

Ne pişmanlığı ne güveni ya yakalanmadan da pişman olmuyo hiçbiri adam başkasını sana tercih etmiş daha bu da senin yakalayabildiğin hasbelkader yani yakalamadığın neler neler boşanmak dışında napabilirsin

İyi de duygusallık cinsellikten daha kötü değil mi bunun neyine inanıp kendinizi avutacaksınız yani adam başka birini sevmiş kalbi ısınmış bu nasıl sextingden daha iyi görünebilir

Duygusal yakınlaşma çok daha kötü bence😔 biz ne dersek diyelim siz yine istediğinizi yapacaksınız.
Eğer ayrılmayacaksınız da çok da yüz göz olmayın derim.

Önce sakin olun. Az konusun ki konu konusa konusa basitlesmesin ve sizin uzattiginizi, ozur diledim pismanim dedim daha ne yapayim diyerek sorun sizdeymis gibi davranacagi sekle gelmesin. Devam edecekseniz baska, bitirecekseniz baska sekilde terapi almalisiniz. Serhat Yabanci'nin unutmak mi affetmek mi isimli bir kitabi vardi. Okuyun derim. Hazir degilseniz bosanmak bir kadini cok etkiler. Aldatilmis olmak da ölüm kadar sarsici. Hazirlanin once. Hemen bir sey yapmaniz gerekmiyor. Ancak hep bu olayi dusunup etrafinizdakilerle konusup kendinizi zayiflatmayin. Her aldatilmayi tamir edecek sey bosanma degildir. Bu yanilgiya dusmeyin. Kesinlikle imkaniniz varsa terapi alin (keske her evli kadin bilse) ve bir avukatla gorusup haklarinizi ogrenin.

Aldatmak illa yatakta mi oluyor birisiyle yazişmasi bile ihanettir. Şimdi siz affettiniz ya erkek kafası nasıl olsa affediyosunuz diye daha fazlasını yapacak ve artık daha dikkatli bir şekilde saklayarak devam edecek çünkü nasıl olsa affediyosunuz kaybetme korkusu yok. Hep böyle acabalarla yaşamak kendinize saygısızlık olur .

Back
X