Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım
Siz de bunu yediniz mi? Duygusal yakınlaşınca bir erkek yakalanınca sizi eler. Yakalanmasa bile boşanmaya kalkar. Erkek cinsel dürtülerle gidince karısını silmiyor. Aşık olduysa, duygusallık varsa işte o zaman gider. Sizi silmediyse tek amaç cinsellik.Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
Ne pişmanlığı ne güveni ya yakalanmadan da pişman olmuyo hiçbiri adam başkasını sana tercih etmiş daha bu da senin yakalayabildiğin hasbelkader yani yakalamadığın neler neler boşanmak dışında napabilirsinEşimin gizli Instagram hesabındaki yazışmaları yakaladım.Evli bir kadınla konuşmuş. Çok üzüldüm şok oldum eşim çok pişman ama güven bir kere kirildimi eskisi gibi olmuyor . Ne yapmalıyım
İyi de duygusallık cinsellikten daha kötü değil mi bunun neyine inanıp kendinizi avutacaksınız yani adam başka birini sevmiş kalbi ısınmış bu nasıl sextingden daha iyi görünebilirEşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
Duygusal yakınlaşma çok daha kötü benceEşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim
Aldatmak illa yatakta mi oluyor birisiyle yazişmasi bile ihanettir. Şimdi siz affettiniz ya erkek kafası nasıl olsa affediyosunuz diye daha fazlasını yapacak ve artık daha dikkatli bir şekilde saklayarak devam edecek çünkü nasıl olsa affediyosunuz kaybetme korkusu yok. Hep böyle acabalarla yaşamak kendinize saygısızlık olur .Eşim kadının başka şehirde yaşadığını söyledi. Cinsellik yaşanmamış ama eşimin o kadına karşı özledim seni seviyorum canım gibi sözler kullanmış. Duygusal yakınlaşma olmuş bu mesajları görünce yıkıldım resmen. Eşim konuşurken hiç cinsel konulara (görüntülü konuşma vardı) girmediklerini söylüyor ama nasıl inananayim