- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Görünüş olarak sizden nasıl daha alt olabiliyor ?Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.
Bu işler yaşa güzelliğe falan bakmıyor.Karakter meselesi...Genç ve güzel bir hanımım. Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.(Yaş derken çok büyük yaşlar değil maks 6-7 yaş farkı) Yaşıtlarım ve görünüş olarak denk olanlar sanki beni aldatacakmis gibi geldi. Ama tam tersini yaşadım. Bu kişilerden beklediğim ilgi ve sevgiyi göremedim üstelik ihanete uğradım. Bunun icin Feci şekilde aldatıldım konumu okuyabilirsiniz. Kendimi bitik hissediyorum. Ne önerirsiniz?
Sen zaten başta özgüvensizlik yaparak kötü enerjiyi üstüne çekiyorsunGenç ve güzel bir hanımım. Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.(Yaş derken çok büyük yaşlar değil maks 6-7 yaş farkı) Yaşıtlarım ve görünüş olarak denk olanlar sanki beni aldatacakmis gibi geldi. Ama tam tersini yaşadım. Bu kişilerden beklediğim ilgi ve sevgiyi göremedim üstelik ihanete uğradım. Bunun icin Feci şekilde aldatıldım konumu okuyabilirsiniz. Kendimi bitik hissediyorum. Ne önerirsiniz?
Aldatacaksa yakışıklısı aldatsın bari hsjfsgsBunun yaşla ilgisi yok böyle düşünme.
Senden 15 yaş büyük bile olsa aldatabilit.
Evet biz kadınlar olgun olsun kıymet bilsin istiyoruz da hayat böyle değilmiş.
Gençken bende öyle düşünüyordum ama yok yani öyle bir şey yok .
O yüzden kendinize yakışan yaşıtınız birini bulun aldatsa bile en azından moruklarla ömür tüketmeyin
Genç ve güzel bir hanımım. Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.(Yaş derken çok büyük yaşlar değil maks 6-7 yaş farkı) Yaşıtlarım ve görünüş olarak denk olanlar sanki beni aldatacakmis gibi geldi. Ama tam tersini yaşadım. Bu kişilerden beklediğim ilgi ve sevgiyi göremedim üstelik ihanete uğradım. Bunun icin Feci şekilde aldatıldım konumu okuyabilirsiniz. Kendimi bitik hissediyorum. Ne önerirsiniz?
Haha aynenAldatacaksa yakışıklısı aldatsın bari hsjfsgs
Şimdi aldatmak karakter meselesi bu net ama aldatmanın birçok psikolojik nedeni de var sizin konunuzu okuyunca aklıma bu nedenlerden biri de kişinin kendini degerli hissetmek istemesi olabilir hani özellikle belirtmişsiniz ya ben güzelim benden hep aşagıda olan kişileri seçtim diye belkide siz bu düşünceyi karşınızdaki kişiye de çok hissettiyorsunuz ve o kişi de kedisine yakışıklısın şöylesin böyle mükemmelsin diye onu yücelten ilk kişiye yöneliyor kendini onda degerli hissediyor diye de sizi aldatıyor çogu erkeğin düştügü bişey bu kadında aynı şekilde kocasından güzel söz duymuyor ilgi görmüyor sonra ona ilgi gösterene öven kişiye yöneliyor çünkü zayıf noktası bu tabi yine belirtiyorum aldatmak karaktersizlikten kaynaklı bişey aldatan yunan heykeli de olsa kör topal da olsa fark etmez karakter bozuksa herkes aldatırGenç ve güzel bir hanımım. Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.(Yaş derken çok büyük yaşlar değil maks 6-7 yaş farkı) Yaşıtlarım ve görünüş olarak denk olanlar sanki beni aldatacakmis gibi geldi. Ama tam tersini yaşadım. Bu kişilerden beklediğim ilgi ve sevgiyi göremedim üstelik ihanete uğradım. Bunun icin Feci şekilde aldatıldım konumu okuyabilirsiniz. Kendimi bitik hissediyorum. Ne önerirsiniz?
Bence güzel bir kadınla olunca havaya giriyorlar bu kız bana baktıysa ooo falan diye düşünüyorlar.Şimdi aldatmak karakter meselesi bu net ama aldatmanın birçok psikolojik nedeni de var sizin konunuzu okuyunca aklıma bu nedenlerden biri de kişinin kendini degerli hissetmek istemesi olabilir hani özellikle belirtmişsiniz ya ben güzelim benden hep aşagıda olan kişileri seçtim diye belkide siz bu düşünceyi karşınızdaki kişiye de çok hissettiyorsunuz ve o kişi de kedisine yakışıklısın şöylesin böyle mükemmelsin diye onu yücelten ilk kişiye yöneliyor kendini onda degerli hissediyor diye de sizi aldatıyor çogu erkeğin düştügü bişey bu kadında aynı şekilde kocasından güzel söz duymuyor ilgi görmüyor sonra ona ilgi gösterene öven kişiye yöneliyor çünkü zayıf noktası bu tabi yine belirtiyorum aldatmak karaktersizlikten kaynaklı bişey aldatan yunan heykeli de olsa kör topal da olsa fark etmez karakter bozuksa herkes aldatır
Birçok psikolojik, bilinç altı nedeni olabiliyor aldatmanın dediginiz gibi de olabilir muhtemel sadece yazım dilinden kişinin kendini biraz yüksekte gördüğünü hissettiğim için o yöne yorum yaptım ben genel bişeydir çok sevince deger görmez insanoglu garip hem deli gibi sevilmek ister hemde o sevgiyi bulunca kıymet bilmez nankörlük abidesiyiz yaratılan en saçma varlığız bana göreBence güzel bir kadınla olunca havaya giriyorlar bu kız bana baktıysa ooo falan diye düşünüyorlar.
Onun özgüveni geliyor.
Bence konu sahibinin yaşadıgı bu maalesef.
Sevgisini ilgisini de çok belli ettiyse işte böyle olur sonuç..
Yani genel anlamda öyle insanlar ben değilim kıymet bilirim bulsaydım.Birçok psikolojik, bilinç altı nedeni olabiliyor aldatmanın dediginiz gibi de olabilir muhtemel sadece yazım dilinden kişinin kendini biraz yüksekte gördüğünü hissettiğim için o yöne yorum yaptım ben genel bişeydir çok sevince deger görmez insanoglu garip hem deli gibi sevilmek ister hemde o sevgiyi bulunca kıymet bilmez nankörlük abidesiyiz yaratılan en saçma varlığız bana göre
İnsanları bu şekilde dış görünüşünü küçümseyip seçmemeyi de öğrenmişsinizdir umarım. Geçmiş olsun.Genç ve güzel bir hanımım. Bu zamana kadar görünüş olarak benden daha alt ve yaş olarak büyük kişileri tercih ettim.(Yaş derken çok büyük yaşlar değil maks 6-7 yaş farkı) Yaşıtlarım ve görünüş olarak denk olanlar sanki beni aldatacakmis gibi geldi. Ama tam tersini yaşadım. Bu kişilerden beklediğim ilgi ve sevgiyi göremedim üstelik ihanete uğradım. Bunun icin Feci şekilde aldatıldım konumu okuyabilirsiniz. Kendimi bitik hissediyorum. Ne önerirsiniz?
Ultra zenginse bir nebze yani ndjdjfnfnv yoksa akil karı degilHaha aynen
Hem çirkin hem yaşlı bide aldatıyor .
Evlerden ırak valla
Ay para da bana geçmez.Ultra zenginse bir nebze yani ndjdjfnfnv yoksa akil karı degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?