aldatıldım üstüne üstelik terk edildim çok mutsuzum

bayansakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
9
30
Neredeyse iki senelik bi ilişkim vardı ayni yerde çalisiyoduk sevgilimle. Aslinda zaten hep gözü Başkalarindaydi bu yuzden kaç defa ayrıldim hep inkar ediyodu senin kuruntularin diyodu hatta bi keresinde aglayarak kapima geldi dayanamayip affediyodum.Seviyorum diye herşeyini görmezlikten geldim zaten oda hep inkar ederdi ne dersem diyim. Ben hayatim boyunca hic kimseyi böyle sevmedim içim titrerdi sarılirken gözlerine bakınca kendimi unuturdum herşeyimdi o benim . ama hani derler ya bi insan nasilsa karşisindakinide öyle gorurmus ben başimi kaldirsam suçlu olurdum sanki ondan başkasina bakiyomusum gibi kizardi bende saf gibi kıskaniyo saniyodum şimdi anliyorum ki kendi öyle olduğu icin benide öyle sanmis. Bi ay önce is yerine yemi bi kiz geldi ona baktigini fark edip tartisip ayrildim tabi yine inkar etti bakmiyorum diyodu . bi kaç gün sonra dayanamadim yine affettim sonra ben o kizin agzini aramak icin sevgilim.hakkinda kötü konustum acaba ne dicek diye kiz bilmiyodu bizim sevgili oldugumuzu kiz gitmis benimkine hesap sormus soylediklerimi soylemis . benimki geldi bana demedigini birakmadi sen nasil o kiza beni kötulersin sen gorursun falan diye bide tehdit etti . meger birliktelermis simdi o kizla beraber sanki iki senedir bana deliler gibi aşik adam gitti yerine başkasi geldi tamam gozu dişardaydi ama bu kadarini asla beklemezdim hep ağliyorum gozumun onunde o kiza bakip güluyo yanina gidiyo surekli dayanamiyorum işten ciktim en sonunda ama dayanamiyorum Onu baskasiyla görmeye bana hep derdi ki herkes kendine yakışani yapar demekki ona yakisan böyle kalleşce aldatmakmis hakkimi helal etmiyorum ama kendimi toparlayamiyorum nasil dayanicam ben bu aciya kendimi nasil toparlicam nasil unutucam akil verin

gecmıs polsun tatlım ıyı oldu uzuleceksın ama en azından hatanın neresınden donersen kardır

Tabi ki ôyle ama ben hala onu çok özlüyorum hazmedemiyorum bana yaptigini hic kimseyle konusamaz oldum hep suratim asık aklima geldikce çıldıriyorum

Sizin onu terketmeniz gerekiyordu, onun sizi degil. Neyse en azindan biriniz yapmis.

Benim merak ettiğim diğer kız, eski erkek arkadaşınızın ikinizi birlikte idare ettiğini bilmiyor mu?

Bu aci onun yaptiklarini hazmedememenden ve biraz da kendine kizmandan. Zamanla hersey gecicek merak etme. Bunda senin icin bir hayir var. Aldatildim terk edildim diye basligini gorunce ben once evli oldugunu dusunmustum. Ya evli olsaydin? Gecmis olsun. Cok da uzme kendini. Demek ki hayat karsina cok iyi birisini cikaracak, oyle dusun. Sen yoluna devam et. Uzme kendini bosyere. Degmez.

Kurtulduğuna sevin ya evlenseydin verilmiş sadakan var mış arkadaşım unutursun zaman geçtikçe

Şöyle düşün.. sen böyle bir adamdan kurtulmuşsun.. ya evlenseydin bunları yapsaydı?
"Senin için bir başkasından vazgeçen, bir başkası için de senden vazgeçer" bu söz o kadar doğru ki.. şimdi o kız düşünsün.

Şunu düzeltmek gerekiyor konunuz da , sevgiliniz size aşık olmamış siz aşık olduğunuz için olaylara hep kendi açınızdan baktığınız için genel anlamda hiçbir şeyi görmemişsiniz , Şu ilişkilerde biraz da mantıkla hareket edin lütfen , bir erkeği hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçin , eğer ki bu şekilde yapmaz iseniz daha çok canınız yanar..
Ve yarın bir gün sevgiliniz çıkıp gelirse pişmanım , bir anlık hataydı diye sizde ona ben kendime yakışanı yaptım çektim gittim , şimdi sende kendine yakışanı yap git başkalarına deyin.

Yerinde olsam ayni kazigi bende atarim once o kiza herseyi anlatir ayni seyleri yasamamisini soylerek inceden giderim hemen yeni birini bulup havada ask kokusu var msjlari verirm

Kurtulmussun. Uzulecegine sevin. İntikam işlerine falan da girme bence en iyisi tamamen cikar hayatindan daha iyisini hak ediyorsun gözü disarda olan birini mi istiyorsun hayatında mantikli düşün. Anlattiklarina gore aslinda belliymis adamin ne olduğu ama sevdiğinden gorememissin diyelim o yüzden bi şekilde kurtulduğunda sevin gerçekten.

ne gaz veriyorsun kıza aynı kazığı at felan , öyle bir şey niye yapsın yani adamın seviyesine niye insin , kendini değersiz göstersin , dimdik ayakta , sağlam durursa işte adam o zaman anlar yani, gereksiz diğer türlü şeyler.

Ya laf olmasın diye herkese söylemiyoduk cok dedikodu yapan olurdu bide calistigim yer akrabamin is yeriydi o yuzden duyulsun istemiyodum o kiz da o yuzden bilmiyodu ciktigimizi ama sonradan ögrenmesine ragmen bişe degismedi bide son iki uc aydir zaten aramiz çok bozuktu hani birlikteydik ama hep kavga ediyoduk ondan öncesinde çok bagliydik ama en azindan ayrilip o kizla birlikte olabilirdi hem aldatip hemde baska biri icin bana düsman kesilmesi çok agirima gidiyo

Bende aldatilip terk edilmis biri olarak sessiz kalin, guclu gorunun. Bakimli olun ve mutlu gorunun. Hic umursamayin. Kotu seylerini hatirlayin. Zor ama insan bu zamanda aklin mi kalbin bir oyunu mu bilinmez hep guzel anilari getiriyor gozunun onune. Arkadaslarinizla cikin.Hic bakmayin yokmus gibi davranin. Donse de affetmeyin.Denenmisi denemeniz hata.Birsey daha donerse kabul edecek misiniz ? Yani bunu yedirebilir misiniz kendizine. Suan kabullenemiyorsunuz.Kendinize yediremiyorsunuz.Ama kabullenin.Malesef bir zamanlar deli gibi seven insanlar bir anda sevgileri bitiyor.Hadi sevgileri bittigi icin ayrilsalar ok.Kabulum ama aldatmak nedir ya.? Offf off ..Unutulmaz ama zamanla alisirsiniz.

X