- 24 Haziran 2015
- 27
- 9
- 30
- Konu Sahibi bayansakin
Neredeyse iki senelik bi ilişkim vardı ayni yerde çalisiyoduk sevgilimle. Aslinda zaten hep gözü Başkalarindaydi bu yuzden kaç defa ayrıldim hep inkar ediyodu senin kuruntularin diyodu hatta bi keresinde aglayarak kapima geldi dayanamayip affediyodum.Seviyorum diye herşeyini görmezlikten geldim zaten oda hep inkar ederdi ne dersem diyim. Ben hayatim boyunca hic kimseyi böyle sevmedim içim titrerdi sarılirken gözlerine bakınca kendimi unuturdum herşeyimdi o benim . ama hani derler ya bi insan nasilsa karşisindakinide öyle gorurmus ben başimi kaldirsam suçlu olurdum sanki ondan başkasina bakiyomusum gibi kizardi bende saf gibi kıskaniyo saniyodum şimdi anliyorum ki kendi öyle olduğu icin benide öyle sanmis. Bi ay önce is yerine yemi bi kiz geldi ona baktigini fark edip tartisip ayrildim tabi yine inkar etti bakmiyorum diyodu . bi kaç gün sonra dayanamadim yine affettim sonra ben o kizin agzini aramak icin sevgilim.hakkinda kötü konustum acaba ne dicek diye kiz bilmiyodu bizim sevgili oldugumuzu kiz gitmis benimkine hesap sormus soylediklerimi soylemis . benimki geldi bana demedigini birakmadi sen nasil o kiza beni kötulersin sen gorursun falan diye bide tehdit etti . meger birliktelermis simdi o kizla beraber sanki iki senedir bana deliler gibi aşik adam gitti yerine başkasi geldi tamam gozu dişardaydi ama bu kadarini asla beklemezdim hep ağliyorum gozumun onunde o kiza bakip güluyo yanina gidiyo surekli dayanamiyorum işten ciktim en sonunda ama dayanamiyorum Onu baskasiyla görmeye bana hep derdi ki herkes kendine yakışani yapar demekki ona yakisan böyle kalleşce aldatmakmis hakkimi helal etmiyorum ama kendimi toparlayamiyorum nasil dayanicam ben bu aciya kendimi nasil toparlicam nasil unutucam akil verin