Aldatıldım ve bosandım

Doganurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
7
1
3
30
Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Aldatıldığımdan ötürü bosandığım icin dogru bir karar verdim mi sizce?

Aldatıldığımdan ötürü bosandığım icin dogru bir karar verdim mi sizce?
Şaka mı bu soru ??
Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Bunu aşağıda yazan, 3 yaşındaki çocuğun dahi inanmayacağı sözlere inanma ihtimaliniz yüzünden söylediğinize inanmak istemiyorum.
Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim
Sahi gelirse kabul edecek misiniz?

Tabiki en doğru karar. Kendinize saygınız için olabilecek en iyisi. Anlamadığım bir nokta var boşandıktan sonra size arınmış olarak mı dönecekmiş? Orayı anlamadım ben.

Düşünsenize bu insanla hayatınızın geçtiğini ve bebeğiniz olduğunu. Allah kurtarmış sizi. Hiç dert etmeyin olmazmış zaten. İkinci kadın siz değilsiniz, evli adamlarla birlikte olan kadınlar. Eski eşinizin onu seviyorum demesi sizi ikinci kadın yapmıyor.

Adam hem aldatmış hem kendi boşamış valla korkulur bundan. Siz hiç boşa beklemeyin, gelmez o. Diğer kadınla düğün hazırlığına başlamışlardır bile.

Ben olsam gider MEBe şikayet ederim böyle tıynetsiz bir adamın öğretmen olmasını istemiyorum derim. Ayrıca gider adamın okul müdürne de dilekçe evririm, velileri tanıyorsam onlarla konuşurum bu adam şerefsiz diye, diğer öğretmenlere de söylerim. Böyle tıynetsiz biri milletin çocuklarını eğitmemeli asla. Umarım kendini kapı önünde bulur şerefsiz güzelce de bir ders alır şerefsizlik yapmak kolay değil günün görür. Kızın da ailesini bulurum kapılarını çalarım konuşmalarını kağıda basıp evririm o...u yetiştirmişsiniz güle güle kullanınd erim.

İnşallah boşanırken aldatıldığınızı ispatlayıp tazminat vs. tüm haklarınızı almışsınızdır

MEBden bir sonuç çıkmaz da iyi bir rezil etse çok güzel olur.

Hem böyle adamlar,hemde bunu kabul edip üstüne yapma etme diye yalvaran çocuklara eğitim vermemeli

Pardon gururunuzu tam olarak nerde kaybettiniz? Yapma etme diye yalvarmak ne demek ya bir de çoluğumuza çocuğumuza öğretmen misiniz siz?

İnşallah maddi alacaklarınızı almışsınızdır yoksa duygu sömürüsüyle anlaşmalı beleşe boşamış sizi

Arınmış olarak dönmek mi?Daha neler görecek bu gözler.

Daha iyisi var, canımyavrum diye bir üye vardı ya kocası birbirimizi tanımadan hızlı evlendik boşanalım daha iyi tanıyalım birbirimizi öyle evlenelim demişti. Konu sahibesi 5 parasız sokakta kalmıştı

Ay böylelerinin öğretmen olması gerçekten beni umutsuzluğa düşürüyor

hiç aklıma gelmedi ama çok haklısın. Yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…