Aldatıldım ve bosandım

Daha iyisi var, canımyavrum diye bir üye vardı ya kocası birbirimizi tanımadan hızlı evlendik boşanalım daha iyi tanıyalım birbirimizi öyle evlenelim demişti. Konu sahibesi 5 parasız sokakta kalmıştı :olamaz:
Kocası Hindistan'a gidip,guru olarak geri dönüyormuş falan🤣🤣.Ay tövbe yarabbim,sinirlerim bozuldu.

Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Aldatıldığımdan ötürü bosandığım icin dogru bir karar verdim mi sizce?

Siz aldatıldığınız için boşanmamışsınız ki adam direttiği için boşanmışsınız. Sizden özür dilese evine dönse boşanmazdınız.
Şu anda da adamın geri dönmesini bekliyorsunuz pişman olacağını düşünüyorsunuz ama sanmam pişman olmaz yakında da aldattığı kişi ile evlenir.

Ayrılmaniz sizin için en hayırlısı olmuş. Dua edin çirkinleşip boşanmayı çekişmeli istememiş

Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
İnşallah bosanmanin ve aldatılma in sokuyla bu soruyu soruyorsunuz dur. Sizi aldatan adama yapma etme diye dil dökmek neden ? Eğitimli atanmış kadinsiniz al tayinini git istedigin yere böyle adamla uğraşılır mi ? Gidicem de pişman olacam da arinicam da boş boş seyler

Çok sevdiğim bir söz var aşağıya bırakıyorum. Bence 1 kez aldatan hep aldatır geriye dönüp bakmayın. Hayatınızı ona göre planlamayin bitmiş gitmiş ayrılmışsıniz. Evet insan bu süreçte zorlanıyor biliyorum ama bırakın layığını Allah versin. Kendinize bambaşka bir yol çizin.

Eklentiler

• Screenshot_20230324-172818_Instagram.webp
    Screenshot_20230324-172818_Instagram.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
Siz boşanmamışsınız ki resmen, adama yapma etme demişsiniz duyduklarınıza rağmen. Adam allem edip kallem edip kurtulmuş sizden. Siz de ondan. Ama size kalsa hala yapma etme. Ya adam başkasını seviyorum diyor ne yapma etme si

Okurken sinirlendim. Konu sahibi siz aklınızı mı kaçırdınız? Kendinize gelin Allah aşkına . Adam sizi aldatmış hemde gözünüzün içine baka baka sizi aldattığı kadına aşık olduğunu söylemiş. Sizde kalkıp sizi sevmeyen bu adama boşanmamak için yalvarıyorsunuz. Pes artık . Hiç mi kalbiniz kırılmadı?

Back
X