- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjimi böyle saçma şeyler için harcamıyorum sadece o kadar çok vaktim yok sizede tavsiye ederim:)
Geçmiş olsun kandırmış sizi, bu arada umarım mahkemede donuna kadar almışsınızdır, şu yazılanlara bakarsak no no noEşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Aldatıldığımdan ötürü bosandığım icin dogru bir karar verdim mi sizce?
YavÖyle galiba.Yoksa meslekten vurmak akıl alır değil.
Şaka herhalde bu konu.Degilse acil destek al benceEşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Jsjsjsjsjs ah tamam pardon. Aldatma konusunda eğitim sistemine sallayacak kadar vakit varsa demek..Enerjimi böyle saçma şeyler için harcamıyorum sadece o kadar çok vaktim yok sizede tavsiye ederim:)
Bu konu bana şeyi hatırlattı. Bi üye vardı ya hani kocası boşanalım sonra evleniriz diyen. Onu hatırlattı.![]()
Tabiki öyle olmalı.Aksini iddia edemem,bir eğitimci olarak üstelik.Sahsen kamu hizmeti veren meslek gruplarinin topluma karsi sorumluluğu oldugunu düşünüyorum.
Polis kumar oynamamali,
Imam hirsizlik yapmamali,
Ogretmen cocuklara örnek/rol model olmali.
Dogrulugu tabiiki tartisilir. Benim cocuklugumda ogretmenlerimize hayrandik. Onlar yanlis yapamaz, en guzel o davranir, bende onun gibi olacagim diye ozenirdik. Derslerini muhakkak guzel anlatiyordur ona bisey demiyorum, sadece kötü bir insan davranissal olarak cocuklara bisey katabilir mi ondan emin değilim
Birazda ondan hevesimi alayım sıkılırsam belki geri dönerim diyor aslında.Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Mideniz kaldırırmış demekki boşanmayı teklif eden taraf siz olmalıyken eşiniz teklif etmişEşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
aynen öyle meslekle alakası yok tamamen karakterle ilgili bir durumBoşanma avukatları aldatmıyor mu yav?
Ne bileyim doktor,asker,polis falan. Meslekle ilgisi yok ki. Kişiliği bozuk.
Doğru demiyorum kesinlikle.Mesleği yaşı başı umrumda değil. İhanetin ama'sı olur mu hiç?aynen öyle meslekle alakası yok tamamen karakterle ilgili bir durum
Aslında çok haklısınız ama karakter diye de bir gerçek varSahsen kamu hizmeti veren meslek gruplarinin topluma karsi sorumluluğu oldugunu düşünüyorum.
Polis kumar oynamamali,
Imam hirsizlik yapmamali,
Ogretmen cocuklara örnek/rol model olmali.
Dogrulugu tabiiki tartisilir. Benim cocuklugumda ogretmenlerimize hayrandik. Onlar yanlis yapamaz, en guzel o davranir, bende onun gibi olacagim diye ozenirdik. Derslerini muhakkak guzel anlatiyordur ona bisey demiyorum, sadece kötü bir insan davranissal olarak cocuklara bisey katabilir mi ondan emin değilim
Zor bir durum.Ama boşanmak en mantıklısı.Onu seviyormuş sizde belki yeniden başkasını seversiniz.İnsallah çocuk yoktur.Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?