- 31 Mayıs 2018
- 88
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Asi yildiz
Herkese mrb daha önce 3 konu açtım,burada ve aldatıldıgımi şimdi öğrendim ama bir ay peşinde yim.İs arkadaşım dediği kişi ile yan yana foto çekmeler birde plaja girmişler,onu gunu hatırlıyorum bana işim var demişti.Bundan 1 buçuk ay önce Mersin'e gitmişti,ailesinin yanına ben gitmedim niye diye sorarsanız orda herkes üstüme geliyor diye evde tek başıma kaldım.Mersindeki iken arabanjn içinde 3 kız var .Bu öküz araba kullanıyor yanında kız oturmus arkadada kız var.ondeki kiz yarı ciplak halay acmislar ve birde birşeyler içiyorlardi burada açıkça yazamiuorum Sonra öküz ile kız halay müzik el ele oynuyor lar arabda video 1 dk 30 saniye.bunlar Mersin'de .Burdada iş arkadaşı ile foto var.Birde bir program var orda sesler hepsi kayit edilmiş geçmiş arama baya arastirma yaptım ses kayıtları da var.Kizlara demiş ki sizi seviyorum beni ara bir sürü kız yani o ses kayitlarinida birazdan halletcem biraz uzun gonderiliyor.Ben anlamalıydim bir kere yapan hep yapar.birde telden silmiş ti bir program var orada saklamış,Ne yapcam bilmiyorum destek vercek kimsem yok bunlarin bana ne yararı olir.Azda olsa şuan bacaklarım da morluk var geçmedi bunlar benim ne işime yarayacak.Ben böyle biri değildim herşeyi unuttum aklı aklı dengemi de bozdu hiç iyi değil im Günde bir saat bile uyku yok.Allah için bilgisi olan.Omjn haberi yok şuan ne . yapmalıyım babamın evinede gidemem.evimizde yok zaten .Ne yapcam