Aldatıldım ve hazmedemiyorum

mavis1311

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
583
1.112
638
Bursa
Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.

Dualarım seninle.
Yasadıgın durum cok uzucu.. Onca senin ustune yazık etmıs serefsız.
İnsan seni artık sevmiyorum u duymaya razı geliyor su durumu yasamaktansa.
Seni artık sevmiyorum diyen adama saygıyı hakedıyor gozumde.
Geldıgımız yere bak.
Sevmiyorum diyene tesekkur edecek kıvamdayız.

Onurunu kurtarman o kadar harika kı, 17 senem evim Cocugum yuvam kocam dıyıp sineye cekebılırdn cekmemıssın.

Valla kelimelerim kifayetsiz bır suru sey yazmak istiyorum yazamıyorum.
Dertleşmek ıstedıgınde gel, kendı adıma ben burdayım.

Allah yolunu acık etsin evladının da, senin de.

Dualarım seninle.
Yasadıgın durum cok uzucu.. Onca senin ustune yazık etmıs serefsız.
İnsan seni artık sevmiyorum u duymaya razı geliyor su durumu yasamaktansa.
Seni artık sevmiyorum diyen adama saygıyı hakedıyor gozumde.
Geldıgımız yere bak.
Sevmiyorum diyene tesekkur edecek kıvamdayız.

Onurunu kurtarman o kadar harika kı, 17 senem evim Cocugum yuvam kocam dıyıp sineye cekebılırdn cekmemıssın.

Valla kelimelerim kifayetsiz bır suru sey yazmak istiyorum yazamıyorum.
Dertleşmek ıstedıgınde gel, kendı adıma ben burdayım.

Allah yolunu acık etsin evladının da, senin de.
Çok ama çok teşekkürler

Şuan bir travma yaşıyorsunuz ve evet kabul çok acı bir travma.Üzülecek ağlayacak kabullenemeyeceksiniz bir süre.Ama geçecek.Sadece zaman.Ve bu zamanı desteksiz atlatamayacağınızı düşünüyorsanız psikolojik destek alın.Allah gönlünüze ferahlık versin.
2 seans gittim ama şu anda ona bile gücüm yok maalesef

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın

Oglunuz neden rezil olsun ki? Rezil olacak olanlar belli. Keske o kadini rezil etmenizden korktugu kadar oglundan utansaydi.

Neyse belki de siz dogru olani yapiyorsunuz. Ben biraz deliyim bana bakmayin :)

Umarim bundan sonraki hayatiniz cok guzel olur.

Her zaman söylerim, aldatılma karşısında kadınlar ikiye ayrılır. Siz onurlu olanındansınız tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar başarılar dilerim doğru olduğunu bildiğin bir karardan sonra sakın şüphe etme çocuğun seni anlayacak ve her zaman yanında olacaktır onun için asla üzülme daha doğrusu hiç bir şey için üzülme zararın neresinden dönsek kardır

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
O kadının sana karşı sorumluluğu yok. Tek suçlu rezil adam. Devam etseydin kendine saygın kalmazdı. İnşsllah çok güzel bir hayatın olur bundan sonra.

Oglunuz neden rezil olsun ki? Rezil olacak olanlar belli. Keske o kadini rezil etmenizden korktugu kadar oglundan utansaydi.
Yanlış yazmışım. Oğlumu babadan soğutmak istemiyorum. Henüz 13 yaşında ve babaya ihtiyacı var. Ayrılık sebebimizi bile anlaşamamazlık olarak söyledim.

Her zaman söylerim, aldatılma karşısında kadınlar ikiye ayrılır. Siz onurlu olanındansınız tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar başarılar dilerim doğru olduğunu bildiğin bir karardan sonra sakın şüphe etme çocuğun seni anlayacak ve her zaman yanında olacaktır onun için asla üzülme daha doğrusu hiç bir şey için üzülme zararın neresinden dönsek kardır
Çok ama çok teşekkürler

2 seans gittim ama şu anda ona bile gücüm yok maalesef
Hayır lütfen pes etmeyin.Kendinizi o girdaba bırakmayın.İntikam rezil etme işlerine de girmeyin emin olun en çok siz yara alırsınız yine.Birakin hayat gereken dersi verecektir onlara zaten.

Back
X