Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Evi ve arabayı alıyorum. Tazminat istemedim o yüzden. Ev dediğimde farklı bir şehirde. Yaşadığım şehirde 2+1 ev bile alamıyorum. Ayrıca mesleğim gereği sabit bir maaşımda yok. Ama bu durum boynuzlanmamı kabul ettirmiyor tabi. Aç kalacağımı bilsem bile artık bitmiştir o adam benim için

Alın kesinlikle ne var ne yok elinde. Dediğim gibi olayı mahkemeye taşımayıp ileride pişman olmayın sadece.

Lütfen ikisini deşifre edin, o kadının evlilik sonrası yaşanılan ilişki değil boşanma nedeniniz olduğu ortaya çıksın. Çok pişman olursunuz :KK43:
Okullarında duyursam eski eş tayin ister çocukla ilgilenmez diye korkuyorum. Oğlum babaya çok düşkün. Zaten o adamın cezasını kestim. Düzeni bozuldu. Oğlunun yanında olamayacak her zaman. Ve altındaki arabayı ve evi aldım. Kadına ne yapabilirim bulamıyorum

Evime geldi orada koptum...Konu sahibi kan cikar dio o kanda onu bogar baska biri.Mesela bennn
Bu durumda ınsan aptal yerine konduğu ıcın rezillik cıkarır.
Mesela burda aldatilmayı unutup evıme gelenle aldattı da takılır kalır.
Tanımasa etmese bir nevi katlanılır ama evıne gelmıs yedi ıctıler belkı.
Gururla onurla oynamak devreye burda giriyor zaten.
Peki adamın kadın ıcın guzel demesı?

benneyanginlargordum benneyanginlargordum daha kurcalamayalim surda bayilacam guzelmisss pislikk!Adamda mal,esini senle aldatan seni kimlerle aldatir??Midesizzz

Evime okul arkadaşlarıyla geçmiş olsuna geldiler. O zaman aldatma durumu yoktu. Çok önceki zaman. Ama gurur onur haysiyet devreye giriyor zaten. Ve inan sadece evime gelmesi değil herşeyi takıyorsun kafaya. Resmen ömrümden ömür gitti

Son yazdıklarınızdan sonra bu yorumu yapma ihtiyacı hissettim. Buna benzer bir olay yaşanmıştı. Adamın da kadının da eşi öğrenmiş kavgalar falan çıktı ama herkes sonradan devam etti hayatına. Hatta aldatan kişi erkekti, eşi sonradan affetmiş adamı. Ben çok şaşırmıştım, sonra evlilikleri devam etmişti. Bunu niye anlattım, çünkü herkes sizin kadar gururlu ve başı dik değil. Siz adama söyleseniz bile belki de sizin gibi boşanmayıp evliliklerine devam edecekler. Ama o güvenin kırıldığı evlilik ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Huzurlarını kaçırıp o kadının da biraz zora girmesini isterdim.

Bana kızacaksınız diye tahmin ediyorum ve bunu göze alarak yazıyorum. Bence hatalı olduğunuz birkaç nokta var.

Kadının nasıl şeyler giydiğinin durumla ilgisi yok. Parası vardır, harcıyordur. Aldatılmanızın bununla ilgisi yok zaten. Adamın gönlünün kayacağı varmış, kaymış. Bunu kafaya takıp kendinizi yemeyin.

Kadını rezil etmek yerine kocanızı rezil etmelisiniz. Kadının size verilmiş bir sadakat sözü yok. Nikah defterinize kadınla imza atmadınız. İyi günde kötü günde yanınızda olmaya kadın söz vermedi. Öfkenizi kadına değil, adama yöneltin.

Öfkenizi içinizden atın ama durmayı da bilin. Çünkü böyle bir öfkeyle en çok kendinize zarar veriyorsunuz. Belli ki güçlü bir kadınsınız. Kaderimse çekerim dememişsiniz. Ama çocuğum var dememişsiniz. Kimseye eyvallah etmeden adamı kapının önüne koymuşsunuz. Umarım hayatınızın bundan sonraki bölümünde başınıza hep güzel şeyler gelir.

Birşey merak ettim, bu kadın evinize gelip giderken,evinizdeki hali tavrı nasıldı? Yani evinize geliyorkende iliskileri varsa daha aci! Okulda mi başladı ilişki,yoksa size gelip gittikçe mi birbirlerine karşı birşey hissettiler?

Son yazdıklarınızdan sonra bu yorumu yapma ihtiyacı hissettim. Buna benzer bir olay yaşanmıştı. Adamın da kadının da eşi öğrenmiş kavgalar falan çıktı ama herkes sonradan devam etti hayatına. Hatta aldatan kişi erkekti, eşi sonradan affetmiş adamı. Ben çok şaşırmıştım, sonra evlilikleri devam etmişti. Bunu niye anlattım, çünkü herkes sizin kadar gururlu ve başı dik değil. Siz adama söyleseniz bile belki de sizin gibi boşanmayıp evliliklerine devam edecekler. Ama o güvenin kırıldığı evlilik ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Huzurlarını kaçırıp o kadının da biraz zora girmesini isterdim.
Davadan sonra ilk işim aramak olacak zaten. Ve ara ara tehdit etmeyi düşünüyorum. Yani nefesimi ensesinde hissedecek. Ama eşine söylemem. Dediğiniz gibi eşi iftira atıyorsun bile diyebilir. Çünkü çok fazla tel. görüşmesi yok. Ve yazışmalar da şifreli.

Birşey merak ettim, bu kadın evinize gelip giderken,evinizdeki hali tavrı nasıldı? Yani evinize geliyorkende iliskileri varsa daha aci! Okulda mi başladı ilişki,yoksa size gelip gittikçe mi birbirlerine karşı birşey hissettiler?
Sadece 1 kere geçmiş olsuna geldi. Ve tek başına değildi. Ben flörtleşme aşamasında yakaladım.

Konu sahıbının yuvası yıkılıyor kadının ki duruyor hıc adil degıl.
Üstelik o diğer kadın evine gidip kocasıyla çocuğuyla gülüp oynayıp diğer yandan okulda konu sahibinin eşiyle flörtleşmeye devam edebilecek. Ortaya çıkarsa ikisi de okuldan tayin aldırmak zorunda kalır, kadını kocası boşar. İki pislik bakalım o zaman devam eder mi fingirdeşmeye. Cok sinirlendim bu konuya.

Son düzenleme:
Üstelik o diğer kadın evine gidip kocasıyla çocuğuyla gülüp oynayıp diğer yandan okulda konu sahibinin eşiyle flörtleşmeye devam edebilecek. Ortaya çıkarsa konu sahibi ikisi de okuldan tayin aldırmak zorunda kalır, kadını kocası boşar. İki pislik bakalım o zaman devam eder mi fingirdeşmeye. Cok sinirlendim bu konuya.
Hem sinirlendim hem uzuldum.
Oyuzden konu sahıbı rezil etmekten korkuyorsa cocugu ıcın, rezil etmeden sessizce desıfre etmelı.
Eden bulsun su hayatta. Ahirete kalmasın.
Kim bu dunyada napıyorsa karsılıgını alsın.
Ozellıkle kotu insanlar.
Alsınlar ki kotuluk yapmadan once bes kere dusunsunler.

Aynenn oyle.Konu sahibi cok iyi niyetli Allah ikisini de bildigi gibi yapsin.Ben olsam okulu basardim rezil olsun die🤨Valla basima geldiginde de yillar sonra o zaman flortu sonra kocasi olan adama ustune 5 koyup soylemistim icim sogumamisti bileee

Sadece 1 kere geçmiş olsuna geldi. Ve tek başına değildi. Ben flörtleşme aşamasında yakaladım.
Peki devam ediyorlar mı? Sanmıyorum gerçi.Salak erkekler yakayı ele verip yuvadan oluyorlar ama kadın karda yürür izini belli etmez.Yuvasini da bozmaz.Aptal eşiniz (afedersiniz) yuvasını yıktığıyla kalıcak.

Belki bilse adamda boşanacak haklı olarak. Şu durumda gizleyerek kendisi de adamın gururunun, onurunun çizilmesine göz yumuyor sırf kendi çıkarları için. Aynu durumdasın ama söylemek işine gelmiyor. O da ayrı bir ironi. Hayat işte.

Back
X