Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Bravo size gerçekten bu kadar yıllık eşim, çocuğum babasıyla büyüsün dememişsiniz.
Üzülmeyin demek çok saçma olacak o yüzden amann üzülmeyin diyemiyorum. Üzülecekseniz tazeyken, ağlayacaksanız da tazeyken yapın içinize atmayın. Allah bundan sonra karşınıza hep çok çok iyi insanlar çıkarsın, hayırlı kapılar açsın inşallah.
çocuğunuzla birlikte sağlıklı huzurlu günleriniz olsun. Rezil etmek kolay ama onlar için bu çabaya bile değmez. Bırakın Allah’larından bulsunlar.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Yapamadığım tek şey ağlamak. Sanırım öfkem üzüntümü bastırıyor. Bi ağlasam çok rahatlayacağım gibi

Sizi en iyi anlayanlardanim yeni evli olduğum.yillarda hayellerimi çalan eş kişisi beni de aldattı inşllah önümüzdeki ay bitecek ,farklı bir boyutta da olsa aldatildim bunun iyisi kötüsü olamaz önemli olan niyet, keşke yüzüme karşı istemiyorum deseydi de bu tarz igrencliklere girip daha fazla.gozumde küçülmeseydi,bir adım.atmissiniz bundan sonra çok mutlu olursunuz Insalah ❤
Size de çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası gönlünüzce olur ❤️

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Yapamadığım tek şey ağlamak. Sanırım öfkem üzüntümü bastırıyor. Bi ağlasam çok rahatlayacağım gibi

Kıyamam size ben. Resmen sarılıp ben ağlamak istedim böyle deyince. Geçecek çok güçlü kalkacaksınız bunun altından ben inanıyorum.:KK68:

Size de çok geçmiş olsun. Umarım böyle insanlar biran önce layığını bulur.
Bulur siz hiç merak etmeyin İlahi adalet var.. o..kadınada İsimsiz bi mektup yazın içinizden geçenlerle ilgili ona ve eşinize duyduğunuz hislerle ilgili yollayın adresine o düşünsün yapacağı açıklamayı..

Kadın kimmiş tanıomusunuz?Allah yardımcınız olsun.Hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz.SiZin çocugunuza hiç bir şey olmucak.Gururlu bir anne tarafından mukemmel şekilde buyutulecek.Dualarımız sizinle.

Kadın kimmiş tanıomusunuz?Allah yardımcınız olsun.Hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz.SiZin çocugunuza hiç bir şey olmucak.Gururlu bir anne tarafından mukemmel şekilde buyutulecek.Dualarımız sizinle.
Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur. Kadın okuldan arkadaşı

Yanlış yazmışım. Oğlumu babadan soğutmak istemiyorum. Henüz 13 yaşında ve babaya ihtiyacı var. Ayrılık sebebimizi bile anlaşamamazlık olarak söyledim.
İşte annelik bu, hırslarına yenilmemişsin
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Mutlaka kadının huzurunu bozucam. Ama oğlumun babasıyla ilişkisini bozmayacak şekilde olmalı. İntikam benim içinde önemli ama ne yapacağıma karar veremedim. İleride oğluma annen beni boşuna boşandı diyemez. Ses kaydını aldım. Bir de psikopat gibi 8 tane yedekledim 😊
Ben bu mantıklı kaarar ve hareketlerinizden dolayı sizi takdir ediyorum. Siz sıradan kadınlardan değilsiniz rezillik çıkarmıyorsunuz, oğlunuzun nasıl etkileneceğini her zaman hesaba katıyorsunuz. Gerçekten çok takdir ettim yorumları okudukça siizi, rezillik çıkaracaak sıradan bir kadın değilsiniz. Ben çok gurur duydum, hırslarınızla oğlunuzu harcamadığınız için herşeyi düşündüğünüz için.

Kadının kocası bu olayı bilmeli.Siz onurunuz için boşanıyorsunuz belki o Adamda onurlu biri böyle aldatıldığından habersiz yaşamayı hak etmiyor.Adamla kadından ve kocanızdan habersiz görüşün iş kanıtları gösterin ne yapmak istediğine o karar versin.Biri yazmış kadın aldatma olayı bilinmeden Adamdan boşanmak isterse ondan nafaka,tazminat alacak yazık değil mi yani Adamın Hakkına girmiş olacaksınız bildiğiniz halde söylemeyerek

Herkes kendi çocuğundan sorumlu ,o benimkini düşündü mü ki ,ben onunkini düşüneyim.Bana rezil etmemek ödül vermek gibi geliyor.Ogrermenler sanırım,tüm öğretmenlerin içinde rezil edin böylelerini

İşte annelik bu, hırslarına yenilmemişsin

Ben bu mantıklı kaarar ve hareketlerinizden dolayı sizi takdir ediyorum. Siz sıradan kadınlardan değilsiniz rezillik çıkarmıyorsunuz, oğlunuzun nasıl etkileneceğini her zaman hesaba katıyorsunuz. Gerçekten çok takdir ettim yorumları okudukça siizi, rezillik çıkaracaak sıradan bir kadın değilsiniz. Ben çok gurur duydum, hırslarınızla oğlunuzu harcamadığınız için herşeyi düşündüğünüz için.
Çok teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz. Yorumunuz bana güç verdi ❤️

Kadının kocası bu olayı bilmeli.Siz onurunuz için boşanıyorsunuz belki o Adamda onurlu biri böyle aldatıldığından habersiz yaşamayı hak etmiyor.Adamla kadından ve kocanızdan habersiz görüşün iş kanıtları gösterin ne yapmak istediğine o karar versin.Biri yazmış kadın aldatma olayı bilinmeden Adamdan boşanmak isterse ondan nafaka,tazminat alacak yazık değil mi yani Adamın Hakkına girmiş olacaksınız bildiğiniz halde söylemeyerek
Belki haklısınız ama o kadın kocasını düşünmemiş. Ben neden düşüneyim ki. Allahından bulsunlar. Zaten ön hazırlık yapılmış. İkisi kocaya birlikte çalıştıkları için benim kıskandığımı söylemişler. Adiliğin, rezilliğin bu kadarına pes diyor ve Allaha havale ediyorum.

Otel köşelerinde şu anda. Ama beni suçluyor. 17 yılın hiç hatrı yokmuş. Olsaydı boşanmazdın diyor. 17 yıl için canımı verirdim ama boyunuzun yükü ağır geldi dedim.
Siz onun yaptığını yapsaydınız,17 yılın hatrina ihaneti affedecekti sanki. Dua etsin rezil etmemissiniz. Utanmadan suçluyor birde.

Kadını aradınız mı, onu merak ettim.

Herkes kendi çocuğundan sorumlu ,o benimkini düşündü mü ki ,ben onunkini düşüneyim.Bana rezil etmemek ödül vermek gibi geliyor.Ogrermenler sanırım,tüm öğretmenlerin içinde rezil edin böylelerini
Dün kadını aradım. Söylemek istediğim herşeyi söyledim. Kadın o kadar kaşar ki sesi bile titremesi. Herşeyi inkar etti. Rezil etmiycem ama müthiş bir intikam planım var. Buraya yazmayı çok isterdim ama yazamıyorum. Çünkü eski eş burayı takip ettiğimi çok iyi biliyor. Olur da es kaza okursa tüm planlar suya düşer. Ama pişman edicem onu biliyorum ✌️✌️

Siz onun yaptığını yapsaydınız,17 yılın hatrina ihaneti affedecekti sanki. Dua etsin rezil etmemissiniz. Utanmadan suçluyor birde.

Kadını aradınız mı, onu merak ettim.
Evet aradım ve ne kadar ahlaksız, namussuz olduğunu ve söylemek istediğim herşeyi söyledim. Gerçekten küfür etmeden çooook ağır konuştum. Ama kadının sesi bile titremesi. İyice kaşarlanmış. Hep inkar etti. Bu aldatma değilmiş. Ama eşimi arayıp kocamdan soğuyorum demesi ne onu söylemiyor. Beni tanısaydınız basit biri olmadığımı anlardınız dedi. Gerçekten güldüm. Kaliteli bir kadının bu duruma nasıl izin vermemesi gerektiğini anlattım. Umarım anlamıştır 😄😄

Back
X