Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Dün kadını aradım. Söylemek istediğim herşeyi söyledim. Kadın o kadar kaşar ki sesi bile titremesi. Herşeyi inkar etti. Rezil etmiycem ama müthiş bir intikam planım var. Buraya yazmayı çok isterdim ama yazamıyorum. Çünkü eski eş burayı takip ettiğimi çok iyi biliyor. Olur da es kaza okursa tüm planlar suya düşer. Ama pişman edicem onu biliyorum ✌✌
Yaptıktan sonra yazın bari merak ederiz

Aramiza ( aldatilan kadinlar) hosgeldin...
Senin adina cok üzüldüm, bende 4 ay önce aldatildigimi ögrendim, birde cok aci sekilde ögrendim... şok oldum... ondan hiç şüphelenmemiştim, İşe vaktinde Gider gelir handysi hep ortalıkta olurdu, boş vakitlerini hep
Bizimle geçirirdi v.s.
Fakat yillarca defalarca yapmış (16 yillik evliyim) o sebeple seni o kadar iyi anliyorumki, şuna kendini inandır zamanla daha iyi olacaksın!
Yavrun için susmanı tavsiye ederim, benimde üç Oğlum var onlar için onu “ rezil “ etmedim ortalığa yaymadım sadece en yakınlarım biliyor detayı. hangi evlat babasının annesini aldattığını öğrenmek isterki! Bu çocuk için çok ağır bir travma olur, yıllarca etkisi altında kalır, dünyası yıkılır, helede ergenlik dönemindeki bir çocuk için... lütfen sabirli ol ve çocuğunu düşün. Onları Allaha havale et elbette Rabbim yanlarına bırakmaz.
Alma garibin ahını çıkar aheste aheste, çok sevdiğim bir söz...
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda iyileşir ve eskisinden dahada mutlu olursun İnşaAllah 🤲🏻

Belki haklısınız ama o kadın kocasını düşünmemiş. Ben neden düşüneyim ki. Allahından bulsunlar. Zaten ön hazırlık yapılmış. İkisi kocaya birlikte çalıştıkları için benim kıskandığımı söylemişler. Adiliğin, rezilliğin bu kadarına pes diyor ve Allaha havale ediyorum.
Aslında aldatma nedeninden boşansaydınız.Elinizdeki kanıtları iş arkadaşlarına falan gösterseydiniz o kadının hayatını karartmış olurdunuz.Öğretmen camiasının geneli muhafazakardır.Okulda adı çıkar,barınamaz hatta başka bir okula tayin istese bile namı ondan önce gider orda da yüzüne gülseler bile arkasından konuşurlardı.Öğretmenler odası ofis ortamına benzemez.Emekli olana kadar uğraşılırdı.Böyle birkaç durum görmüştüm öğretmenler arasında ondan böyle emin konuşuyorum

Son düzenleme:
Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Yaşca benden büyük olduğunuzu düşünerek abla demek istedim. Allah yardımcınız olsun. Umarım yeni hayatınız size mutluluk getirsin.

Aramiza ( aldatilan kadinlar) hosgeldin...
Senin adina cok üzüldüm, bende 4 ay önce aldatildigimi ögrendim, birde cok aci sekilde ögrendim... şok oldum... ondan hiç şüphelenmemiştim, İşe vaktinde Gider gelir handysi hep ortalıkta olurdu, boş vakitlerini hep
Bizimle geçirirdi v.s.
Fakat yillarca defalarca yapmış (16 yillik evliyim) o sebeple seni o kadar iyi anliyorumki, şuna kendini inandır zamanla daha iyi olacaksın!
Yavrun için susmanı tavsiye ederim, benimde üç Oğlum var onlar için onu “ rezil “ etmedim ortalığa yaymadım sadece en yakınlarım biliyor detayı. hangi evlat babasının annesini aldattığını öğrenmek isterki! Bu çocuk için çok ağır bir travma olur, yıllarca etkisi altında kalır, dünyası yıkılır, helede ergenlik dönemindeki bir çocuk için... lütfen sabirli ol ve çocuğunu düşün. Onları Allaha havale et elbette Rabbim yanlarına bırakmaz.
Alma garibin ahını çıkar aheste aheste, çok sevdiğim bir söz...
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda iyileşir ve eskisinden dahada mutlu olursun İnşaAllah 🤲🏻
Gerçekten çok üzüldüm sizin için de. Umarım siz de hızla iyileşiyorsunuzdur. Zaten başka şansımız yok. Çocuklar için güçlü olmak zorundayız. Ben de hiç beklemiyordum. Şok oldum. Seni aldatırsa Allah o anda canımı alsın diyen ve kafası yerden kalkmayan bir adamdı. Benim kocam asla yapmaz dememek lazım

Okuyunca çok sinirlendim ve üzüldüm. Allah bildiği gibi yapsın ikisini de. İlahi adalet şaşmaz. Çok soğukkanlı davranmışsınız, kararlı adımlar atmışsınız. Böyle güçlü kadınları görmek çok güzel ❤️ Yeni hayatınız oğlunuza ve size mutluluklar getirsin ❤️

Aslında aldatmadan boşansaydınız.Elinizdeki kanıtları iş arkadaşlarına falan gösterseydiniz o kadının hayatını karartmış olurdunuz.Öğretmen camiasının geneli muhafazakardır.Okulda adı çıkar,barınamaz hatta başka bir okula tayin istese bile namı ondan önce gider orda da yüzüne gülseler bile arkasından konuşurlardı.Öğretmenler odası ofis ortamına benzemez.Emekli olana kadar uğraşılırdı.Böyle birkaç durum görmüştüm öğretmenler arasında ondan böyle emin konuşuyorum
İnanın öyle yüzsüz ki şok oldum. Böyle tiplerin utanacağını hiç sanmıyorum. Kadın arsız resmen. Dediğinizde haklısınız. Adı çıksa belki içim soğudu. Ama bazı durumlar elimi kolumu bağlıyor

Okuyunca çok sinirlendim ve üzüldüm. Allah bildiği gibi yapsın ikisini de. İlahi adalet şaşmaz. Çok soğukkanlı davranmışsınız, kararlı adımlar atmışsınız. Böyle güçlü kadınları görmek çok güzel ❤ Yeni hayatınız oğlunuza ve size mutluluklar getirsin ❤
Çok teşekkürler ❤️❤️

Otel köşelerinde şu anda. Ama beni suçluyor. 17 yılın hiç hatrı yokmuş. Olsaydı boşanmazdın diyor. 17 yıl için canımı verirdim ama boyunuzun yükü ağır geldi dedim.

Seni mi suçluyor??
Seni suçluyor öyle mi?
17 yılın onda hatrı olsaymış şerefsizliğim dibini yapmazmış öyle deseydiniz!
Ya da siz yapsaydınız aynısını düşünür müydü 17 yılı bir saniye bile!
Suratına bi tokadı hak etti bu adam

Seni mi suçluyor??
Seni suçluyor öyle mi?
17 yılın onda hatrı olsaymış şerefsizliğim dibini yapmazmış öyle deseydiniz!
Ya da siz yapsaydınız aynısını düşünür müydü 17 yılı bir saniye bile!
Suratına bi tokadı hak etti bu adam
Aynen öyle. Çok haklısınız. Maalesef bazı insanlar çok yüzsüz oluyor.

İnanın öyle yüzsüz ki şok oldum. Böyle tiplerin utanacağını hiç sanmıyorum. Kadın arsız resmen. Dediğinizde haklısınız. Adı çıksa belki içim soğudu. Ama bazı durumlar elimi kolumu bağlıyor
Yeni hayatinizda mutluluklar.Daha onceki yorumumda da demistim kadin cocugundan utanmamis kime rezil ederseniz edin islemez.Hic ugrasmayin.Pisliklerinde bogulsunlar.Siz mutlu olun yeter ki Allah var Allah yar🥰🥰

Yeni hayatinizda mutluluklar.Daha onceki yorumumda da demistim kadin cocugundan utanmamis kime rezil ederseniz edin islemez.Hic ugrasmayin.Pisliklerinde bogulsunlar.Siz mutlu olun yeter ki Allah var Allah yar🥰🥰
Çok teşekkürler. Ben de rabbim bıraktım. Umarım görür ya da duyarım belalarını bulduklarını

Çok teşekkürler. Ben de rabbim bıraktım. Umarım görür ya da duyarım belalarını bulduklarını
Allah belalarini vermis zaten vermis ki boyle bi bataga dusmusler en buyuk gunahtan birini islemisler iflah olmaz onlar artik.Umarim siz cok mutlu olursunuz o kadar mutlu olursunuz ki eski es kisisi iyi ki cikmis hayatimdan dersiniz hatta hic hatirlamazsiniz bile insallah

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Kendi çocuğuna değer vermeyip annesini aldatıp başkasının çocuğunu düşünen şahıs icin asla üzülmeye deymez

Allah belalarini vermis zaten vermis ki boyle bi bataga dusmusler en buyuk gunahtan birini islemisler iflah olmaz onlar artik.Umarim siz cok mutlu olursunuz o kadar mutlu olursunuz ki eski es kisisi iyi ki cikmis hayatimdan dersiniz hatta hic hatirlamazsiniz bile insallah
İnşallah. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Back
X