- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Maalesef çoğu baba Kadından boşanınca çocuktan da boşanmış sayıyor kendini.Boşanmak istemediği halde siz boşandığınız için aklınca sizi cezalandırıyorSevgili Tbyte
Ne güzel yazmışsın. Çok haklısın. Aslında birçok şeyin bilincindeyim. Ama kendimi iyileştirmek çok zorlanıyorum. Hala hazmedememe durumu söz konusu. Belki çok yeni diye böyledir. Evladımla babasının ilişkisine kesinlikle engel olmam. Mahkemenin belirlediği günleri hiç dinlemedim bile. Babası ne zaman isterse görsün. İlk başta arkadaş gibi olalım dedik. İstediği zaman oğlunu görsün. Gece 4 bile olsa 1 kerecik öpmek için bile gelebilirsin dedim. Ama o da şu anda psikolojik olarak iyi değil. Belki bu yüzden belki de gerçekten bu süreci düzgün yürütemeyeceği için çocuğu görmeye çok fazla gelmiyor. Beni görmek istemiyor. Bunu anlayabilirim. Ama tüm gün otelde pinekleyeceğine ben evde yokken oğlunu görmeye gelebilir. Bunu da yapmıyor maalesef. 3 gündür oğlunu görmeye gelmedi ve pazartesi ailesinin yanına gidip belki 1 ay orada kalacak. İnsan özlemez mi evladını. Aldatılan olmama rağmen asla oğluyla ilişkilerini kısıtlamaya gitmedim. Hatta 17 yılın hatırına tek birşey istiyorum dedim. O da oğlumdan babalığını esirgememesiydi. Artık top onda. Kimseye zorla babalık yaptıramam. Umarım oğlundan ilgi ve sevgisini esirgemez. Ama bunu yaparsa biliyorum ki bir baba olamam fakat olabilmek için elimden geleni yaparım.