Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Sevgili Tbyte
Ne güzel yazmışsın. Çok haklısın. Aslında birçok şeyin bilincindeyim. Ama kendimi iyileştirmek çok zorlanıyorum. Hala hazmedememe durumu söz konusu. Belki çok yeni diye böyledir. Evladımla babasının ilişkisine kesinlikle engel olmam. Mahkemenin belirlediği günleri hiç dinlemedim bile. Babası ne zaman isterse görsün. İlk başta arkadaş gibi olalım dedik. İstediği zaman oğlunu görsün. Gece 4 bile olsa 1 kerecik öpmek için bile gelebilirsin dedim. Ama o da şu anda psikolojik olarak iyi değil. Belki bu yüzden belki de gerçekten bu süreci düzgün yürütemeyeceği için çocuğu görmeye çok fazla gelmiyor. Beni görmek istemiyor. Bunu anlayabilirim. Ama tüm gün otelde pinekleyeceğine ben evde yokken oğlunu görmeye gelebilir. Bunu da yapmıyor maalesef. 3 gündür oğlunu görmeye gelmedi ve pazartesi ailesinin yanına gidip belki 1 ay orada kalacak. İnsan özlemez mi evladını. Aldatılan olmama rağmen asla oğluyla ilişkilerini kısıtlamaya gitmedim. Hatta 17 yılın hatırına tek birşey istiyorum dedim. O da oğlumdan babalığını esirgememesiydi. Artık top onda. Kimseye zorla babalık yaptıramam. Umarım oğlundan ilgi ve sevgisini esirgemez. Ama bunu yaparsa biliyorum ki bir baba olamam fakat olabilmek için elimden geleni yaparım.
Maalesef çoğu baba Kadından boşanınca çocuktan da boşanmış sayıyor kendini.Boşanmak istemediği halde siz boşandığınız için aklınca sizi cezalandırıyor

Maalesef çoğu baba Kadından boşanınca çocuktan da boşanmış sayıyor kendini.Boşanmak istemediği halde siz boşandığınız için aklınca sizi cezalandırıyor
Çok haklısınız. Zaten birde utanmadan bunu da affedersin diye düşünmüştüm dedi. Ve yuvayı yıkan, mücadele etmeyen benmişim 😡

Çok haklısınız. Zaten birde utanmadan bunu da affedersin diye düşünmüştüm dedi. Ve yuvayı yıkan, mücadele etmeyen benmişim 😡
Daha önce benzeri şeyler olmuş muydu ki bunu da affedersin diye düşünmüş kendisi? Yada farklı konularda çok verici olduydanız evliliğiniz boyunca ihaneti de affeder mi diye sandı. Ne kadar piskin eşiniz 🤦 diğer kadın kardeşim dediği insanın eşi sizden ayri olarak birde. Bu kadar ahlaksız bir "adamdan" ayrıldığınız için şanslısınız aslında.

Hala bu konuda yanlış yaptığınızı düşünüyorum ama kararınıza saygı duyuyorum
😔 Çokta utandırmak istemiyorum. Ailelere karşı yeterince utandı zaten. Nezaketinizden dolayı teşekkürler. Rezillik çıkarmadım diye pasif diyen bile oldu. Keşke herkes sizin gibi görüşlerini ifade edip, saygı duyabilse.

Daha önce benzeri şeyler olmuş muydu ki bunu da affedersin diye düşünmüş kendisi? Yada farklı konularda çok verici olduydanız evliliğiniz boyunca ihaneti de affeder mi diye sandı. Ne kadar piskin eşiniz 🤦 diğer kadın kardeşim dediği insanın eşi sizden ayri olarak birde. Bu kadar ahlaksız bir "adamdan" ayrıldığınız için şanslısınız aslında.
Benzer durum yaşamadım fakat genelde hep verici oldum.
Aynen öyle resmen ahlaksızlık.

Pazartesi tapu yapılacak. Ev onun üzerine. Umarım sıkıntı çıkarmadan yatırır
Bunu mahkeme kararıyla yapsanız daha iyi olmaz mıydı?
Tehdit etseydiniz, rezil ederim diye, bir sıkıntı çıkarmaması için.

Bunu mahkeme kararıyla yapsanız daha iyi olmaz mıydı?
Tehdit etseydiniz, rezil ederim diye, bir sıkıntı çıkarmaması için.
Protokol yaptık avukat aracılığıyla. Evi bana verecek diye değilde, evi satıp şu kadar bedeli bana verecek şeklinde. Çok ifade edemiyorum ama bu şekilde yapılan protokolde vazgeçme ihtimali yokmuş. Diğer türlü evi benden kaçırma ihtimali varmış. Bu biraz daha garanti oldu yani.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Sevdiğin, düzgün biri dediğin insanın bunu yapması, o kadına olan hisler.. Boşandıktan sonra bir kaç günlüğüne de olsa tatile çıkmanızı öneririm. Kafanızı toplar bir hava alırsınız.İyi gelecektir.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Sevdiğin, düzgün biri dediğin insanın bunu yapması, o kadına olan hisler.. Boşandıktan sonra bir kaç günlüğüne de olsa tatile çıkmanızı öneririm. Kafanızı toplar bir hava alırsınız.İyi gelecektir.
Çok teşekkürler. Corona dan dolayı cesaret edemedim ama seneye inşallah oğlumla çok güzel bir tatil planımız var.

Bence siz de gerçek nedenini onun çevresine ve kadının eşine söylemediğiniz için pişman olacaksınız. Hep içinizde kalacak bu durum. Beni en çok yiyen bu olurdu sanırım. Ama bu durumu kabullenmediğiniz için sizi çok tebrik ediyorum. Allah herkese hakettiğini versin.Çocuğunuzla mutlu bir ömrünüz olur inşallah.

Bir öğretmen olarak eşiniz ve o kadın gibi meslektaşlarım olduğu için çok utandım. Derslerimde öğrencilerime her zaman ahlâklı iyi kalpli bir insan olmanın yüksek not almaktan daha önemli olduğunu anlatırım. Yazık böyle ahlaksız kişilerin öğretmen olmasına yazık. Sizin duruşunuzu takdir ediyorum Allah yardımcınız olsun . Emin olun ki şuan sizin içiniz paramparça o ise mutlu ve pişkin görünüyor ya kısa bir zaman sonra siz bu süreci atlatacaksiniz rahatlamış olacaksınız ama eski eşiniz kafasını duvardan duvara vuracak .

Bence siz de gerçek nedenini onun çevresine ve kadının eşine söylemediğiniz için pişman olacaksınız. Hep içinizde kalacak bu durum. Beni en çok yiyen bu olurdu sanırım. Ama bu durumu kabullenmediğiniz için sizi çok tebrik ediyorum. Allah herkese hakettiğini versin.Çocuğunuzla mutlu bir ömrünüz olur inşallah.
Güzel dilekleriniz için çoook teşekkürler

Bir öğretmen olarak eşiniz ve o kadın gibi meslektaşlarım olduğu için çok utandım. Derslerimde öğrencilerime her zaman ahlâklı iyi kalpli bir insan olmanın yüksek not almaktan daha önemli olduğunu anlatırım. Yazık böyle ahlaksız kişilerin öğretmen olmasına yazık. Sizin duruşunuzu takdir ediyorum Allah yardımcınız olsun . Emin olun ki şuan sizin içiniz paramparça o ise mutlu ve pişkin görünüyor ya kısa bir zaman sonra siz bu süreci atlatacaksiniz rahatlamış olacaksınız ama eski eşiniz kafasını duvardan duvara vuracak .
Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur. Sevgiler.

Arkadaşlar merhaba. Sizlerle paylaşmak istedim. Bugün ev satışı oldu ve parayı hesabıma yatırdı. Açıkçası çok umutlu değildim yatıracağından. Çünkü önceki gün telefonda elimde avucumda ne varsa aldın diye bağırıyordu bana çıldırmış gibi. Hiç umrumda değil. Hiçbiri 17 yılımın karşılığı değil.
Mutlumuyum hayır. Hala aldatılmanın verdiği o öfke ve acı taptaze. Boğazımda kocaman bir yumru. Ama ruhum kuş gibi özgür. Başım dimdik. Böyle bir şerefsizliği hayat standardım için yutmadım. Kendimi sevmeye başlıyorum sanırım. İlk başta neden dedim. Neyim eksikti de bunu yaptı diye düşündüm. Hep kendimde aradım sıkıntıyı. Ama şimdi diyorumki sorun bende değildi. O bir şerefsizdi ve kendine yakışanı yaptı.
Olayı öğrenmemle boşanma arasındaki 40 küsür gün beni çok yıprattı. Resmen aşağıladı. Çok üzülmüştüm ama iyi ki böyle olmuş. Bu durum sevgimi de köreltti. Belki de bu sayede daha hızlı atlatıcam.
Artık sadece maddi kaygılarım kalacak. Onun da üstesinden gelirim diye tahmin ediyorum. Korkmuyorum.
Okuyan, yazan, yorum yapan tüm arkadaşlarım. Çok teşekkürler. Bu süreçte bana çok destek oldunuz.
Bundan sonra yazacağım konu o or... pu dan aldığım intikam olacak. Sadece biraz zamanı var. Umarım o zaman çok daha iyi bir psikolojiyle ve eminim ki neşe içinde yazacağım.
İyi ki varsınız ❤️

Back
X