- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
Evin parasını sorunsuz aldığınıza çok sevindim.Arkadaşlar merhaba. Sizlerle paylaşmak istedim. Bugün ev satışı oldu ve parayı hesabıma yatırdı. Açıkçası çok umutlu değildim yatıracağından. Çünkü önceki gün telefonda elimde avucumda ne varsa aldın diye bağırıyordu bana çıldırmış gibi. Hiç umrumda değil. Hiçbiri 17 yılımın karşılığı değil.
Mutlumuyum hayır. Hala aldatılmanın verdiği o öfke ve acı taptaze. Boğazımda kocaman bir yumru. Ama ruhum kuş gibi özgür. Başım dimdik. Böyle bir şerefsizliği hayat standardım için yutmadım. Kendimi sevmeye başlıyorum sanırım. İlk başta neden dedim. Neyim eksikti de bunu yaptı diye düşündüm. Hep kendimde aradım sıkıntıyı. Ama şimdi diyorumki sorun bende değildi. O bir şerefsizdi ve kendine yakışanı yaptı.
Olayı öğrenmemle boşanma arasındaki 40 küsür gün beni çok yıprattı. Resmen aşağıladı. Çok üzülmüştüm ama iyi ki böyle olmuş. Bu durum sevgimi de köreltti. Belki de bu sayede daha hızlı atlatıcam.
Artık sadece maddi kaygılarım kalacak. Onun da üstesinden gelirim diye tahmin ediyorum. Korkmuyorum.
Okuyan, yazan, yorum yapan tüm arkadaşlarım. Çok teşekkürler. Bu süreçte bana çok destek oldunuz.
Bundan sonra yazacağım konu o or... pu dan aldığım intikam olacak. Sadece biraz zamanı var. Umarım o zaman çok daha iyi bir psikolojiyle ve eminim ki neşe içinde yazacağım.
İyi ki varsınız![]()
İnşallah bu süreci en kolay ve hasarsız şekilde atlatırsınız.
Eski eşinize az bile bunlar. Dua etsin onu rezil etmediniz, o korkuyla verdi evi ve arabayı size zaten. Çok utanmaz bir adammış iyi ki kurtulmussunuz.