Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Haklısınız. Bende ne yapacağımı bilmez durumdayım. Karşıdakinin tepkisini bilmiyorsunuz ki.
Bu konuya ilk yorumumda da yazmistim.Adam su durumda kadini oldurse ki Turkiye sartlarinda olur mu olur o da yetmese cocugunuzun babasina zarar verse Allah korusun haberlere konu olur.Dusunmek bile korkunc yasak ask cinayeti arkada cocugunuz siz falan oluyor boyle seyler yani.Sonra cocugunuz buyuse de google hep ayni foto falan.Bosanip kurtulmak en iyisi insallah kendiliginden ogrenir de siz sebep olmazsiniz

Adana çok üzüldüm.... Hiç bir şeyden haberi yok. Hala dostluğuna inanıyor..
Ama o eş bozuntusu tam bir şeref engelli!!!
Utanması da yok.
Arlanması da yok.
Vicdanı da yok.
Sizin de o adamın ahı da ikisinden çıksın!!!
Çok teşekkürler. Amin umarım biran önce çıkar da ben de görürüm.

Bu konuya ilk yorumumda da yazmistim.Adam su durumda kadini oldurse ki Turkiye sartlarinda olur mu olur o da yetmese cocugunuzun babasina zarar verse Allah korusun haberlere konu olur.Dusunmek bile korkunc yasak ask cinayeti arkada cocugunuz siz falan oluyor boyle seyler yani.Sonra cocugunuz buyuse de google hep ayni foto falan.Bosanip kurtulmak en iyisi insallah kendiliginden ogrenir de siz sebep olmazsiniz
Haklısınız. Ben de çok istiyorum. Umarım bir şekilde kendiliğinden öğrenir.

Konuda bir gelisme oldu mu merak ettim.
Merhabalar. Okuldan arkadaşının eşine herşeyi anlattım. Muhtemelen okullar açılınca duyulmaya başlayacak. Tanıdığım öğretmen arkadaşının bir eşide var. Ona da söyleyeceğim. Böylece okulda suyulmamasının pek imkanı yok. Bu arada hala görüşüyorlar. Geceleri aynı saatte ikisi de çevrimiçi. Ama kadının kocası biliyorum hiç bilmiyorum. Görüştüklerini göre kadında boşanacaktır diye düşünüyorum. İnşallah kadın da boşanır da belasını bulur. Çünkü aralarında 16 yaş var. Her şeyden önce cinsel anlamda yetmeyecek o kadına. Bir de salak gibi zamanında omzuma imzasını dövme yaptırmıştım. Ameliyat olup deriyi aldırdım. Çok mutluyum o yüzden. Hayatımdan tamamiyle silip attım. Okulların açılmasını bekliyorum. Rezilliklerini keyifle izleyeceğim✌️

Bende yaşadım.... Kadın değil konu sadakat sözü veren kadın değil sana seni tanıyan sevende o kadın değil o bir yabancı.... Güven tek kullanımlık lafı o kadar doğruki... O gittimi o evlilik ilişki adı her neyse ruhu olmayan bedenen ortada dönen Bi kuşa dönüyor... Tüm herşeyini kaybetmiş Bi kuş.... Ya o ezik büzük halle yaşıyor yada Anka kuşu gibi yakıp yıkıp yeniden soğuyorsun..... Cesaretli akıllı bir kadınsın öfkenide anlıyorum geçtim o sokak dan.... Lakin kadına yönetmen hıncını hiç Bi işe yaramaz öfken dahada alevlenir bırak küçük düşünmeyi.... Şuradan bak bu erkek sana bunu itiraf etmiş ya etmedikleri..... İnan bana bu işler pat birini buldumla olmuyor.... O zaten uzun süre ara mış muhtemelen kısa süreli kaçamaklar yapmıştır.... Ayşe olmazsa Fatma Fatma olmazsa neşe.... İsimler uydurma..... Sen hayat boyu onu bunumu rezil ederek yaşayacaksın sende kocana sahip çıkaydın lafını o basit ağızlardan duymana gerek varmı..... Kim bilir neler uydurdu o koca olacak kişi senin için..... Sen şimdi boşver mahalle muhabbetini öğütlerini ne işine yarar.... Millet seyrine bakıp gülüyor.... Dışarıdan adam olmayan bir erkek için kavga eden iki kadın..... Canım tazminat olarak alabildiğini al yanına bırakma dimdik bir hayata başla onurunla gururunla.... Sen itiraf etmesen hala bu evlilik komedisinde oynuyordun artık istifa ettin perde kapandı.... Senin hayatın devam ediyor çok güzel günlerin olsun olacak.... Güven bana bir süre sonra aynada kendine bakıp ben neymişim diyeceksin.... Sen cesur akıllı ve o eş dediğin basiretsizin hak etmediği kadar şahane birkadınsın bu kadar 🙏

Yazi vallahi yazik
Insanlarin hayatlariyla oynuyolar
Benim kafam bu dunyaya basmiyo artik. Amac ne bu aldatmalarin basmiyo. Cok agir zarar verici bi duygu.
Sen iyimisin peki konu sahibi.?
Ruhun iyilestimi? Bu aldatmadan sonra

Bende yaşadım.... Kadın değil konu sadakat sözü veren kadın değil sana seni tanıyan sevende o kadın değil o bir yabancı.... Güven tek kullanımlık lafı o kadar doğruki... O gittimi o evlilik ilişki adı her neyse ruhu olmayan bedenen ortada dönen Bi kuşa dönüyor... Tüm herşeyini kaybetmiş Bi kuş.... Ya o ezik büzük halle yaşıyor yada Anka kuşu gibi yakıp yıkıp yeniden soğuyorsun..... Cesaretli akıllı bir kadınsın öfkenide anlıyorum geçtim o sokak dan.... Lakin kadına yönetmen hıncını hiç Bi işe yaramaz öfken dahada alevlenir bırak küçük düşünmeyi.... Şuradan bak bu erkek sana bunu itiraf etmiş ya etmedikleri..... İnan bana bu işler pat birini buldumla olmuyor.... O zaten uzun süre ara mış muhtemelen kısa süreli kaçamaklar yapmıştır.... Ayşe olmazsa Fatma Fatma olmazsa neşe.... İsimler uydurma..... Sen hayat boyu onu bunumu rezil ederek yaşayacaksın sende kocana sahip çıkaydın lafını o basit ağızlardan duymana gerek varmı..... Kim bilir neler uydurdu o koca olacak kişi senin için..... Sen şimdi boşver mahalle muhabbetini öğütlerini ne işine yarar.... Millet seyrine bakıp gülüyor.... Dışarıdan adam olmayan bir erkek için kavga eden iki kadın..... Canım tazminat olarak alabildiğini al yanına bırakma dimdik bir hayata başla onurunla gururunla.... Sen itiraf etmesen hala bu evlilik komedisinde oynuyordun artık istifa ettin perde kapandı.... Senin hayatın devam ediyor çok güzel günlerin olsun olacak.... Güven bana bir süre sonra aynada kendine bakıp ben neymişim diyeceksin.... Sen cesur akıllı ve o eş dediğin basiretsizin hak etmediği kadar şahane birkadınsın bu kadar 🙏
Çok teşekkürler ❤️

Yazi vallahi yazik
Insanlarin hayatlariyla oynuyolar
Benim kafam bu dunyaya basmiyo artik. Amac ne bu aldatmalarin basmiyo. Cok agir zarar verici bi duygu.
Sen iyimisin peki konu sahibi.?
Ruhun iyilestimi? Bu aldatmadan sonra
İyileştim diyemem ama ilk zamanlara göre daha iyiyim. Sanırım hala zamana ihtiyacım var. Ama geçecek biliyorum. Gerçekten aldatılma acısı çok kötüymüş 😔

Merhabalar. Okuldan arkadaşının eşine herşeyi anlattım. Muhtemelen okullar açılınca duyulmaya başlayacak. Tanıdığım öğretmen arkadaşının bir eşide var. Ona da söyleyeceğim. Böylece okulda suyulmamasının pek imkanı yok. Bu arada hala görüşüyorlar. Geceleri aynı saatte ikisi de çevrimiçi. Ama kadının kocası biliyorum hiç bilmiyorum. Görüştüklerini göre kadında boşanacaktır diye düşünüyorum. İnşallah kadın da boşanır da belasını bulur. Çünkü aralarında 16 yaş var. Her şeyden önce cinsel anlamda yetmeyecek o kadına. Bir de salak gibi zamanında omzuma imzasını dövme yaptırmıştım. Ameliyat olup deriyi aldırdım. Çok mutluyum o yüzden. Hayatımdan tamamiyle silip attım. Okulların açılmasını bekliyorum. Rezilliklerini keyifle izleyeceğim✌
Eşiniz kaç yaşında acaba? Kadın da ne rezil kepaze biriymiş. Kocanız aşağılık zaten de aşifte de az değil. Duyulsun da rezil kepaze olurlar inşallah. Bu arada üçünüz de aynı okulda mısınız ?

Eşiniz kaç yaşında acaba? Kadın da ne rezil kepaze biriymiş. Kocanız aşağılık zaten de aşifte de az değil. Duyulsun da rezil kepaze olurlar inşallah. Bu arada üçünüz de aynı okulda mısınız ?
Eski eş 47, kadın da 30- 31civarı. Ben öğretmen değilim.

Lütfen rezil et şu yosmayi evli çocuklu birde şerefsiz ..rezil et kan çıkar diye korkma ..çok korksaydi o b.ku yemezdi şerefsiz
Ben okuldakiler çıtlattım. Mutlaka yayılacaktır. Uzaktan izliycez. Direk birşey yapmıycam. Çünkü kadın da boşanma aşamasında olabilir. Tutupta bana biz birbirimizi seviyoruz, ben de boşanıyorum gibi bir cevap verirse onurum çok kırılır. Ben bombayı attım. Şimdi hiçbir şey yapmamış gibi patlamasını bekliyorum.

Eski eş 47, kadın da 30- 31civarı. Ben öğretmen değilim.
Allah yardımcın olsun o şerefsiz eski kocan beter olur da sürünür inşallah. O orospu da anasından emdiği sütü burnundan getirecek birine denk gelir de görür nasıl oluyormuş. İyi oldu söylediğin böyle orospulara birşey olmaz kocasına da bulur uydurur yine Sırtı yere gelmez. O eski kocan olacak namussuz da inşallah boynuzlardan gezemez insan içinde. Bu hikayenin tek kazananı sensin ablam hiç kafanı bozma.

Allah yardımcın olsun o şerefsiz eski kocan beter olur da sürünür inşallah. O orospu da anasından emdiği sütü burnundan getirecek birine denk gelir de görür nasıl oluyormuş. İyi oldu söylediğin böyle orospulara birşey olmaz kocasına da bulur uydurur yine Sırtı yere gelmez. O eski kocan olacak namussuz da inşallah boynuzlardan gezemez insan içinde. Bu hikayenin tek kazananı sensin ablam hiç kafanı bozma.
Çok teşekkürler ❤️❤️

İyileştim diyemem ama ilk zamanlara göre daha iyiyim. Sanırım hala zamana ihtiyacım var. Ama geçecek biliyorum. Gerçekten aldatılma acısı çok kötüymüş 😔
Bende yasadim cok iyi bilirm o aci nasil agir bise.
Sen esine evine emek veriyosun o baska kadinlari mutlu etme cabasinda cok agir bise. Elbet gececek.
Gun gelecek o yikilacak sana yaptiklarindan dolayi, sende tertemiz kalbinle dimdik ayakda duracaksin .
Yuva yikanin yuvasi olmaz hic duymamislarmi.
Allah yardimcinz olsun

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Konu eski ama eşinizin en buyuk korkusu kadının rezil olması ise rezil edin kadını eşinizin hayali gerceklessin. Bildiğim kadarıyla evliliğnizi yıktı dava edebiliyorsunuz

Back
X