- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne denirki Allah yardimciniz olsun her daimNerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin![]()
Erkeklere resmen kadin zayif oluru empoze ettilerBen ölmusumde aglayanim yok..bana iftira atacagini.soyluyor. cocuk.olmasa kicima tekmeyi atarmis..bu arada bebegim tup bebek cik.aci cektim bebegime kavusana kadar. Kizimi parka goturdum arkamdan gelmis bana ayi diyorr. Ayi gibiymisim.benkendimi cok kotu hissettim 70 kg im. Benum yuzumdrn isinu gucunu yapamiyormus. Sanki suclu benim bana hakaretler edip gitti. Artik dayanamiyorum. Ne igrenc bi insanla.evlenmisim.ben oyle.nefret. ediyorum.ki ondan
![]()
Ögretmenmıssın ne guzel..Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum.![]()
Ne hastasıTek eşin değil , ailende seni aldatmış malesef.. Arkanda durmadıkları yetmiyormuş gibi birde ERKEK YAPAR diye savunuyolar.Eşinde hasta masta ama aldatmayı becerebilmiş pislik . Boşan gitsin ya zenginlerse cocugun da var paşa paşa öder nafakasını. Kimseye ihtiyacın yokk.
Keşke hiç zorlamasaydın tüp bebek diyeBen ölmusumde aglayanim yok..bana iftira atacagini.soyluyor. cocuk.olmasa kicima tekmeyi atarmis..bu arada bebegim tup bebek cik.aci cektim bebegime kavusana kadar. Kizimi parka goturdum arkamdan gelmis bana ayi diyorr. Ayi gibiymisim.benkendimi cok kotu hissettim 70 kg im. Benum yuzumdrn isinu gucunu yapamiyormus. Sanki suclu benim bana hakaretler edip gitti. Artik dayanamiyorum. Ne igrenc bi insanla.evlenmisim.ben oyle.nefret. ediyorum.ki ondan
![]()
Allah yardımcın olsun sahipsizlerin sahibi o çok şükür tez zamanda selamete çıkarsın inşallahNerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin![]()