Aldatildim yardim edin kimsem yok.

Tek eşin değil , ailende seni aldatmış malesef.. Arkanda durmadıkları yetmiyormuş gibi birde ERKEK YAPAR diye savunuyolar. :olamaz: Eşinde hasta masta ama aldatmayı becerebilmiş pislik . Boşan gitsin ya zenginlerse cocugun da var paşa paşa öder nafakasını. Kimseye ihtiyacın yokk.

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :(
Ne denirki Allah yardimciniz olsun her daim

Ben ölmusumde aglayanim yok..bana iftira atacagini.soyluyor. cocuk.olmasa kicima tekmeyi atarmis..bu arada bebegim tup bebek cik.aci cektim bebegime kavusana kadar. Kizimi parka goturdum arkamdan gelmis bana ayi diyorr. Ayi gibiymisim.ben 😔 kendimi cok kotu hissettim 70 kg im. Benum yuzumdrn isinu gucunu yapamiyormus. Sanki suclu benim bana hakaretler edip gitti. Artik dayanamiyorum. Ne igrenc bi insanla.evlenmisim.ben oyle.nefret. ediyorum.ki ondan 😢
Erkeklere resmen kadin zayif oluru empoze ettiler
Sanki herkes 50 kg olmak zorunda.bu bir baski toplum baskisi esinizi geciyorum.kadin bedenine bu kadar laf etme hakkini kendinde gormek.bosverin tipinize laf soyleyebilmis.baska laf soyleyecek bi sey bulamamis iftira atacakmis

Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum. :KK43:
Ögretmenmıssın ne guzel..
Sineye cekmıs gıbı yap bu yıl kpss ıcın var gucunle calıs o surede işte bakarsın Allah bi kapı acar inşallah o zaman arkada bakmaz cocugunu alır gıdersın. Elinde bir diploman var cogu kadına göre şanslısın

Tek eşin değil , ailende seni aldatmış malesef.. Arkanda durmadıkları yetmiyormuş gibi birde ERKEK YAPAR diye savunuyolar. :olamaz: Eşinde hasta masta ama aldatmayı becerebilmiş pislik . Boşan gitsin ya zenginlerse cocugun da var paşa paşa öder nafakasını. Kimseye ihtiyacın yokk.
Ne hastası
Adam hastayım psikolojim kötü deyip her türlü pisliği yapangillerden
Aile aile olsaydı zaten baştan böyle bir evliliğe izin vermezlerdi
Para almış bile olabilir adamdan razı olmak için konu sahibi nişanlı iken ayrılmak istiyorum deyincede böyle yapmışlar

İnşallah boşanır ve yüklü bir tazminat alır
Burada car car ötüp nafaka denen şey çok giriksiz tmmmı yazanlardan bu konuyu okur umarım
Erkeklerin bir kadının eğitim hayatını sosyal hayatını iş hayatını bitirtip nasıl sıyrılabildiğini şu minnacık nafakaların kadına destek olduğunu görürler umarım

Ben ölmusumde aglayanim yok..bana iftira atacagini.soyluyor. cocuk.olmasa kicima tekmeyi atarmis..bu arada bebegim tup bebek cik.aci cektim bebegime kavusana kadar. Kizimi parka goturdum arkamdan gelmis bana ayi diyorr. Ayi gibiymisim.ben 😔 kendimi cok kotu hissettim 70 kg im. Benum yuzumdrn isinu gucunu yapamiyormus. Sanki suclu benim bana hakaretler edip gitti. Artik dayanamiyorum. Ne igrenc bi insanla.evlenmisim.ben oyle.nefret. ediyorum.ki ondan 😢
Keşke hiç zorlamasaydın tüp bebek diye
Olmuş çocuğa bir şey diyemem elbette çok seviyorsundur ama bir hayır varmış ki çocuğun olmuyormuş

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :KK43:
Allah yardımcın olsun sahipsizlerin sahibi o çok şükür tez zamanda selamete çıkarsın inşallah

yazım şekliniz hiç bir öğretmen gibi gelmedi ..Doğru söylediğinizi umarak yorum yapayım ben.
Eşinizi zaten psikolojik sorunları varmış. Üstüne gitmeyin..Kadın sığınma evleri var oralardan yardım isteyin. Bu arada da dava açarsınız. Maddi durumu iyiymiş nasıl olsa iyi bir nafaka alırsınız.
Ailenize de "benim yanımda olacaksanız bu süreçte yanınıza gelirim. Yok olmayacaksanız kendi hayatıma sıfırdan başlarım. deyin

yani kusura bakmayinda anasini babasini döven insandan size hayir mi gelicegini düsnüyordunuz? Madem Zenginmis Tazminat bikez daha kanitlayin aldatigini ztn adam Bülbül gibi sakiyor yedigi haltlari Nafaksa alir catur cutur yersiniz. Böyle bi hususda Ailenizede fazla bahsetmeyin kedni basiniza üstünden gelmeye calisin ...

Back
X