Aldatildim yardim edin kimsem yok.

Koca pavyon kadını ile olunca aldatma sayılmaz der baba erkek adam yapar normal der,ana dayağını yer oturur..nasıl insanların arasında kalmışsın sen ya?😐
Bütün delilleri topla ve boşanma davası ac madem zenginler al alabildiğin kadar ve defet herkesi başından..
Cocugunla yeni Bir sayfa ac kendine..
Cocugumu elimden alirlar diye korkuyorum. 😔 okadar istiyorum ki bosanmayi. Hic birininn yzuunu dahi gormek istemiyorum. Herkesin ne mal oldugunu anladim 😢

Biri de dememiş ki zengin adamın pavyonda ne işi olur. Hmmm 🤔 Anne babasını dövme sorunsalına hiç değinmiyorum...
Zengin fakir farketmez giden hertürlü gidiyor bunlardan biride kayınbiraderim oda zengin okumuş meslek sahibi adam müzikli ortam seviyor...bu da bi alışkanlık galiba Allah ıslah etsin...tiksiniyorum pavyon cümlesinden bilee

Zengin fakir farketmez giden hertürlü gidiyor bunlardan biride kayınbiraderim oda zengin okumuş meslek sahibi adam müzikli ortam seviyor...bu da bi alışkanlık galiba Allah ıslah etsin...tiksiniyorum pavyon cümlesinden bilee
Ne diyebilirim ki... Mantık aramak, vizyon aramak boşa kürek çekmek olur. Akıl öyle herkeste bulunsa..

Yalnız değilsiniz kızınız var. Değerli yaşamınızdan değmeyecek insanlar için vazgeçmeyin.
Babanızın evliliğe bakışı maalesef kadına bakışı yanlış. Çoğu aile böyle.
Kadın olduğunuz için böyle şeyleri görmezden gelmenizi bekliyorlar.
Sabır diliyorum. Kendinizle ilgili en doğru kararı siz verirsiniz. Eşinizi başka terapiste götürseniz. Yeni ilaçlar denese.
Anneniz de size mi kızıyor. Yoksa sizin yanınızda mı. Ailenizin ekonomik durumu nasıl aile evine dönmek isteseniz size destek olurlar mı .
Bu evliliği bitirmek isteseniz size karşı eşiniz tehlike oluşturur mu. Üzülüyorum bunu sorarken

Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum. :KK43:
Delil varsa ver mahkemeye donuna kadar al o parayla ev kurarsın ailenede yazıklar olsun

Herkesi ayri ayri etiketleyemedim kusura bakmayin topluca yaziyorum tum cevaplari. Ben ozel okulda okudum. Durumumuz iyi degil di o siradada maddi acidan daha kotu durumda olduk. Karsima bu cikti bana para yardiminda falan bulundu. Bende kabul etmrk zorunda kaldim. Ona borclandim. Ailem zorda kalmasin diye. Simdiki aklim olsa birakirdim okulu daha iyi. Kurtulmak istedim cok kurtulamadim. Okul bitti nisanlandik. Nisandan 1 hafta once yine boyle takintili kuskucu hareketler yapti ayrilmak iatiyorum nolur beni kurtarin diye yalvardim annem babama..onlar bana turlu hakaretlrr etti ozellikle annem. Elalem ne der v.s neysr nisanladim. Sonda evlendim..ama.evlenene kadar yalvardim kurtarin beni diye. Bana gelinlik degil kefen giydirdiniz dedim evlenirken. Soz nisan dugun hic birinde kavgasiz olmadi. Onla bunla.kavga etti hep benim hayatimi zibdana cevirdi. Okurken ilac kullandigini biliyordum ama bu denli hasta oldugunu anlayamadim. 5 senedir hapis hayati yasiyorum konusmayi unuttum resmen..bir tane bile arkadasim yok komsum bilenyok. Insanlarinn yuzune bakack yuzum yok. Yolda bi adam.beklese ona takar kafayi beni minoldurcrn bu adam neden bekliyor v.c boyle srylri var inanilmaz.kuskucu. ilac.kullaniyor ama.onun durumunu hic sanmiyorum ilacla cozulsun. Kardesim zihinsel engelli cok cektim ondanda. Oyuzdende idmanliydim harelde katlandim. Babam gecen sene geldi geldigindr gordu babasina nasil davrandigini dovdugunu. Olmaz boyle falan diyordu. Ben dr benin arkamdalar sandim. Ya bunhuylarini benim kizimin gelecegini mahvediyor. Herkes biliyor onun deli olsugunu. Ortama giremiyorum.. neyse babama dedim ki baba benu aldatmis gel. Ya ben beni aldtamasindan dolayi bosanmak istiyorum. O gelmis huyundan suyundan bahsediyor babasigile. Tamam pis huylu ama benim suan derdik o degil ki. Ben eve sigamiyorum inanin nefes alamiyorum cocugumu emziriyorum sutumde cekildi. Bildiginiz sizofren ve hic kimse bununla yasamaz yasayamaz. Hem beni aldatiyor hem hakaret ediyor. Dedim ya kuskucu diye. Neymis kompli kurmuslar sarhos etmisler kadina gittiignde. Tamam ama.onceainde pavyona neden gittin ne niyetle. Yaa acik acik dedi evet kadina gittim diye. Hayr rahat batti ona. Ben kimin ne oldugunu anladim. Bundan sonra kendim bakicm basimin caresine. Bu kadar asagilanmayi haketmiyorum ben. Bana onursuz bir hayati layik gorduler. Yaziklar.olsun hepsine. Bu kadar canim acimadi ya. 😭

1- Adam zaten hasta ve tedavi görüyormuş bu durum tek başına bile çok zor
2- siz aldatılmaktan ziyade pavyon daki kadınla aldatılmayi daha da dert ediyor gibisiniz,
3- ailenize maddi olarak destek mi oluyor eşiniz o yüzden onun tarafında olabilirler para musluğu kesilecek diye düşünüyorlar
4- kızınız daha küçükmüş, hem biraz onun büyümesini bekleyin hemde bu arada kpssye hazırlanın, inşallah atanıp hepsinden uzak bir yere gidersiniz
5- çocuğunuzu asla sizden alamazlar
6- kimseden medet ummayın artık kendi ayaklarınızın üzerinde durma vaktiniz gelmis kiziniz icin bunu yapmak zorundasınız
( Bunları aldatılmış, maddi manevi olarak alesi arkasında olmayan, 22 aylık bebeği olan bir kadın olarak yazıyorum tek farkımız şükür ki ben çalışabiliyorum)
Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

Ses kaydi kanit olmuyodu diye biliyorum

Tekrardan itiraf ettirip yaptigi zinayi ses kaydi alin. Zengin olduguna gore yuklu de bir zina tazminati alarak kizinizi ve kendi hayatinizi kurtarirsiniz.

Tekrardan itiraf ettirip yaptigi zinayi ses kaydi alin. Zengin olduguna gore yuklu de bir zina tazminati alarak kizinizi ve kendi hayatinizi kurtarirsiniz.
Ses kaydi kanit midir ki

Herkes yazmiş zaten, aklın yolu birdir. tazminat ve yüksek bir nafaka ile boşanmaya bakin sonra da kızınız büyür atanirsınız inşallah.. kızınızi da kreşe verirsiniz..

Çevrenizdekilere bakmayın güçlü olun. Allah yardımcınız olsun

Ses kaydi kanit midir ki
Evet bu tarz davalarda kullanabilir diye biliyorum hi arkadasim velayet davasi icin esinin tehtit ve hakaretkerini ses kaydi olarak sunmustu. En azindan elinde ispat olursa hicbisey olamzsa bile karsidaki korkar cekinir hizaya gelir

Ya o degil de akil hastasiysa nasil tazminat alacaksiniz ki?

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :KK43:
Gerçekten zor bir durum ekonomik özgürlük olmayınca daha da zor aileniz eşinizin durumu iyi diye aldatmayan erkekmi var en azından dürüstçe söylemiş diyorlar muhtemelen ama tabiki insan soğur bu durumda eşinden kabullenmek çok zor diğer taraftan psikolojik sorunları olan biri sanırım öyle demişsiniz bu da ayrı bir durum ,aldatma olayını ispatlarsanız hakim kusurlu görecek eşinizi bide ispatlayabilirseniz süper olur illaki boşanacağım diyorsanız çocukta var maddi durumuda yerinde olduğuna göre tazminat nafaka talep edin aileniz destek vermese bile yaşadığınız evde siz kalın ve kocanız gitsin evden yada o şekilde kabul etmeyip sorun yapacaksa ayrı eve çıkın ailenizle yaşamayın fakat çalışmanız da şart ,şu konuyuda es geçmeyinki maalesef aldatmayan erkek yok denecek kadar az bunu açıkça dile getirmesi dürüstlükten ziyade size karşı vicdan azabı duyuptamı paylaşmak istedi bana çok tuhaf geldi açıkcası umarım herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun çok zor zaten evliliğin aldatma öncesinde de pek iyi değilmiş bu adamdan bir yolunu bulup boşanmaya çalış kızınla kendine güzel bir hayat kur biliyorum çok zor ama kendine güven basarirsin hayatını bu adamla ve bu aileyle zehir etme

Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum arkanızda destek olucak kimseniz yok bir birikiminiz olsa yada çalışsanız öyle cocuklarınızla kendinize bir düzen kurun boşanma davası açın nafaka alın çekmek zorunda değilsiniz.

Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin :KK43:
Herseyi at bir kenara insanin ailesi arkasnda olmazsa olmuyor.

Back
X